- 22 Haziran 2013
- 43
- 5
- 86
- Konu Sahibi gulumsemek
-
valla ben yeni başlamıştım yeni başlamıştım diyorum doktorum başka hastenede idi sonra oraya geçti bizde dondurulmuşları aldık bahçelievlere gittik ama nasip işte tedaviye başladık transfer günü dondurulmuşlarımız çözülürken kaliteisini kaybetti hastane ilgi bakımından güzel ve hijyenik ama dediğim gibi ancak bu kadar biliyorum
anladım ya bizim için doktorda önemli labaratuvarda o yüzden sürekli arayış içindeyizBen gecen yıl dış gebelik gecirdigimde gitmiştim daha sonra dış gebelik tedavisi rahim filmi falan hep orda çekildi hepsinide ali ihsan bey yaptı daha sonra hamileligimde de kendisiyle devam ettim çok çok memnunum yine olsa yine ona giderim benimki tup bebek değil ama sorunlu bi donemdi kendisini tercih ettim cok ilgili bi doktordur 7 24 ulaşabilirsiniz
İnşallah icine sinen bi yer bulursun sonuda bebisli olur :)anladım ya bizim için doktorda önemli labaratuvarda o yüzden sürekli arayış içindeyiz
İnşallah icine sinen bi yer bulursun sonuda bebisli olur :)
serdar koc doktorun adı bana sorarsak nasıl diye gerçekten alakalı bir doktor tüm kontrollere kendisi giriyor her sorduğun soruyu açıklıyor güler yüzlü sana zaman ayırıyor en önemlsi telefonaçtığın zaman gece gündüz sana geri dönüyor[/QUOTE]canım orda devam edeceksen bana doktorunun adını yazar mısın? üzüldüm embriyoların kalitesinin bozulmasına.
ama dediğin gibi nasip... cevabın için teşekkürler...
Merhaba ben de İstanbul cerrahiden Serdar beyin hastasıyım sayesinde oğluma kavuştum şimdi Bahçelievler Medikal parka geçti ve ben oğluma kardeş için bu ay yine onunla tedaviye başladım başka dr gitmeyi hiç düşünmedim insanı motive eden muhteşem bir insan tavsiye ederim[/QUOTE]serdar koc doktorun adı bana sorarsak nasıl diye gerçekten alakalı bir doktor tüm kontrollere kendisi giriyor her sorduğun soruyu açıklıyor güler yüzlü sana zaman ayırıyor en önemlsi telefonaçtığın zaman gece gündüz sana geri dönüyor
bende cerrahiden hastasıyım sende sorun ne kaçıncı denemede bebebğin oldu şimdiki tüp bebek fiyatını ne kadar cevaplarsan sevinirim[/QUOTE]Merhaba ben de İstanbul cerrahiden Serdar beyin hastasıyım sayesinde oğluma kavuştum şimdi Bahçelievler Medikal parka geçti ve ben oğluma kardeş için bu ay yine onunla tedaviye başladım başka dr gitmeyi hiç düşünmedim insanı motive eden muhteşem bir insan tavsiye ederim
bende cerrahiden hastasıyım sende sorun ne kaçıncı denemede bebebğin oldu şimdiki tüp bebek fiyatını ne kadar cevaplarsan sevinirim
anladım sağolsaın pek fiyatı değişmememiş o zaman bend e ilk denememi onda yapmıştım pco luyum zor bir hasta değilsin dedi 20 tane yumurtam oldu herşey iyi gitti ama negatif nasip artık bende halamın gelininin sayesinde tanıdım harika bir doktor yenimi başladın tedaviye yoksa transferin oldumu[/QUOTE]Benim yaşa bağlı yumurta rezervim az Serdar beyden önce 1 denemem olmuştu negatifle sonuçlandı sonra tanıdık vasıtasıyla Serdar beye gittim ilk tedavide hamile kaldım şimdi ikinci çocuk için yine tedaviye başladım Hastane ilaçlar dahil 6,000 tl istiyor
birde 6000 tl sana özel fiyatmı yoksa herkese aynımı biliyormusun[/QUOTE]anladım sağolsaın pek fiyatı değişmememiş o zaman bend e ilk denememi onda yapmıştım pco luyum zor bir hasta değilsin dedi 20 tane yumurtam oldu herşey iyi gitti ama negatif nasip artık bende halamın gelininin sayesinde tanıdım harika bir doktor yenimi başladın tedaviye yoksa transferin oldumu
ayın 3.de başladı tedavi iğneler devam ediyor bugün 5. iğneyi yaptırdım yarın kontrol var transfere daha var inşallah pozitifleri görürüz ay sonu[/QUOTE]birde 6000 tl sana özel fiyatmı yoksa herkese aynımı biliyormusun
Ücretin bana özel olduğunu sanmıyorum özellikle sormadım.[/QUOTE]ayın 3.de başladı tedavi iğneler devam ediyor bugün 5. iğneyi yaptırdım yarın kontrol var transfere daha var inşallah pozitifleri görürüz ay sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?