Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
medical park bahçelievler, fatih ve sultançiftliği
arkadaşlar 1-2 ay sonra bebek düşünüyoruz ama iyi bir hastane bulmam lazım. medical park'ın bu 3 hastanesinden hangisini önerirsiniz? muayene ücreti ne kadar ve tahliller çok mu pahalı oluyor? çok sordum kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ediyorum
arkadaşlar 1-2 ay sonra bebek düşünüyoruz ama iyi bir hastane bulmam lazım. medical park'ın bu 3 hastanesinden hangisini önerirsiniz? muayene ücreti ne kadar ve tahliller çok mu pahalı oluyor? çok sordum kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ediyorum
Medical Park konusundaki ısrarınız neden?
Ben Florence Nightingale'e gidiyorum ama geçenlerde acil bir şikayetim için en yakındaki hastane olduğu için geç saatte Fatih Medical Park'a gittim ve hiç de profesyonel bulmadım talep ettikleri fiyatlara göre. Hatta nöbetçi kadın doğumcu acil durumlar için sürekli dolaştığı için onunla birkaç kata inip çıkmak zorunda kaldım ve tesadüfen doğum servisini ve doğumhanesini de gördüm. Önyargılı olmak istemiyorum ama kesinlikle beğenmedim...Dediğim gibi eğer ucuz bir hastane olsaydı "olabilir" derdim ama fiyatları genel duruma göre çok yüksek.