MEDİCAL PARK bahçelievler latif küpelioğlu 2013 AGUSTOS

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
MERHABALAR KIZLAR

Sizleri tüp bebek yoluna çıkmış bir çift olarak sizlerle öğrendiğim şeyleri paylaşmak istedim..

Medical park dr latif küpelioğluna tanışmaya gittik, sorunumuz eşimdeki VARİKOSEL bnde herhangi bi problem yok allaha binlerce şükür, Latif bey varikosel ameliyatı önermedigni çnkü ameliyat olanların sadece %30 düzelme gösterirken %60 bi değişme olmaz %10da gerileme olur dedi, morfoloji boz. ile ilgili tüp bebek yaparsk ya düşük olursa dedik, o da bize normal hamile kalan insanla aynı düşme oranında olduğunu söledi...
dr Latif bey;
Eşim ve bana ANTİBİOTİK 10günlük başlamamızı söledi.
sonrasında, sperm testi hormon testleri yaptırmamızı söledi...

DEVAMINI İLERİEYEN GÜNLERDE SİZLERLE PAYLAŞICAM KIZLAR....
DENEYİMLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...

MERHABALAR KIZLAR

Sizleri tüp bebek yoluna çıkmış bir çift olarak sizlerle öğrendiğim şeyleri paylaşmak istedim..

Medical park dr latif küpelioğluna tanışmaya gittik, sorunumuz eşimdeki VARİKOSEL bnde herhangi bi problem yok allaha binlerce şükür, Latif bey varikosel ameliyatı önermedigni çnkü ameliyat olanların sadece %30 düzelme gösterirken %60 bi değişme olmaz %10da gerileme olur dedi, morfoloji boz. ile ilgili tüp bebek yaparsk ya düşük olursa dedik, o da bize normal hamile kalan insanla aynı düşme oranında olduğunu söledi...
dr Latif bey;
Eşim ve bana ANTİBİOTİK 10günlük başlamamızı söledi.
sonrasında, sperm testi hormon testleri yaptırmamızı söledi...

DEVAMINI İLERİEYEN GÜNLERDE SİZLERLE PAYLAŞICAM KIZLAR....
DENEYİMLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...

gercekten cevabınızı beklıyorum.ama 3 yıl olmus

Back
X