- 13 Ekim 2010
- 75
- 17
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım daha önce iki doktorum kadındı,suat bey gîbîsi yok cumartesi değil de önümüzdeki hafta gitmeye karar verdim doğum öncesi rapor olayı için,şimdi gitsem tekrar rapor için gitmem gerekecek,mağlum muayene çok pahalı,
Sana bugün ne dedi?nasıl geçti?
Bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi. kilosu 2.000 gr olmuş. bu hafta 2.200 olması gerekiyormuş. Sıvısında problem vardı azdı. O normal seviyedeymiş. Kilo almamışım 300 gr vermişim hatta iyi dedi. 2 hafta sonra nts ye girecekmişim ve sonrasında hafta da bir randevuya gelecekmişim. Şimdilik bu kadar. Diğer randevuya kadar toparlar umarım. Çatı muayenesi de olucam galiba :) Bakalım az kaldı.[/QUOTE
Nasılsın?doğum şekline karar verdiniz mi?haftaya randevum var 35.haftada olacağım bakalım suat bey ne diyecek??
nasılsın belki de doğum yapmışsınfır,doğum şekline karar verdimiz mi??Bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi. kilosu 2.000 gr olmuş. bu hafta 2.200 olması gerekiyormuş. Sıvısında problem vardı azdı. O normal seviyedeymiş. Kilo almamışım 300 gr vermişim hatta iyi dedi. 2 hafta sonra nts ye girecekmişim ve sonrasında hafta da bir randevuya gelecekmişim. Şimdilik bu kadar. Diğer randevuya kadar toparlar umarım. Çatı muayenesi de olucam galiba :) Bakalım az kaldı.
Merhaba.Nasıl
nasılsın belki de doğum yapmışsınfır,doğum şekline karar verdimiz mi??
Çok teşekkür ederim canım. Bebeğinin kilosu için birşey dedi mi. Sen sezeryan mı normal mi istiyorsun? Bizimki 2800 gr. 2 haftadır da kilo almıyor. Yarın güzel haberler almanı umuyorum. sevgiler.Ben de pazartesi gideceğim 35 hafta olduk bakalım ne diyecek ilk kez doğumu konuşacağız çünkü.bebek em son 1800 gramdı,bakalım ne durumda canım, dualarım seninle..
canım selam, sen büyük ihtimalle bebeğini kucağına almışsındır, eğer doğum yaptıysan Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, bir ömür sağlık versin size.. Meraktan çatlıcam:) Normal mi yaptın???Çok teşekkür ederim canım. Bebeğinin kilosu için birşey dedi mi. Sen sezeryan mı normal mi istiyorsun? Bizimki 2800 gr. 2 haftadır da kilo almıyor. Yarın güzel haberler almanı umuyorum. sevgiler.
Allah razi olsun canim darisi basina insallah. Malesef sezeryan oldum. Sali günü kontrolüm vardi bebegin kilosu 200 gr daha düşmüştü ve suyum bitmiş. Suat beyde hemen almamiz gerekiyor dedi. Anne karninda ölümler olabiliyor dedi. Normal yapmam cok riskli dedi ama karar senin dedi. Inan cok zordu. konu bebek olunca risk kabul edemiyorsun. O yüzden sezeryan oldum. Senin kontroller nasil. Bebisin iyi mi?canım selam, sen büyük ihtimalle bebeğini kucağına almışsındır, eğer doğum yaptıysan Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, bir ömür sağlık versin size.. Meraktan çatlıcam:) Normal mi yaptın???
Canım senin adına çok sevindim. GEçmiş olsun, güle güle büyüt bebişkonu. önemli olan bebeklerimizin sağlığı, geçen hafta arkadaşımı da sezeryan yaptı suat bey, onun da bebek tersti. bence beni de sezeryan yapacak :) haftasonu kontrolde yine konuşucaz. Son günler artık, heyecan,korku,stres herşey var. Hayırlısıyla ben de alırım kucağıma inşşallahAllah razi olsun canim darisi basina insallah. Malesef sezeryan oldum. Sali günü kontrolüm vardi bebegin kilosu 200 gr daha düşmüştü ve suyum bitmiş. Suat beyde hemen almamiz gerekiyor dedi. Anne karninda ölümler olabiliyor dedi. Normal yapmam cok riskli dedi ama karar senin dedi. Inan cok zordu. konu bebek olunca risk kabul edemiyorsun. O yüzden sezeryan oldum. Senin kontroller nasil. Bebisin iyi mi?
Cok teşekkür ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin. Bu zamana kadar doğumla ilgili konusmamismiydiniz. Cati muayenesi oldun mu?Canım senin adına çok sevindim. GEçmiş olsun, güle güle büyüt bebişkonu. önemli olan bebeklerimizin sağlığı, geçen hafta arkadaşımı da sezeryan yaptı suat bey, onun da bebek tersti. bence beni de sezeryan yapacak :) haftasonu kontrolde yine konuşucaz. Son günler artık, heyecan,korku,stres herşey var. Hayırlısıyla ben de alırım kucağıma inşşallah
Amin canım,yok ayrıntılı konuşmamıştık, erken die pek bişi dememiştim ben de. Çatı oldum, dar dedi maalesef ,sezeryana alabilirim o an da açılmazsa dedi.. Artık hayırlısıyla son günlerimiz,Cok teşekkür ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin. Bu zamana kadar doğumla ilgili konusmamismiydiniz. Cati muayenesi oldun mu?
Hayırlısı olsun canım. Bebegini kucagina aldiginda hepsini unutuyorsun merak etme. tüm anneler kullaniyordur bu cümleyi. :)) gün aldini mi? Ne zaman doğum?Amin canım,yok ayrıntılı konuşmamıştık, erken die pek bişi dememiştim ben de. Çatı oldum, dar dedi maalesef ,sezeryana alabilirim o an da açılmazsa dedi.. Artık hayırlısıyla son günlerimiz,![]()