Medical Park Bahçelievlerde Doğum

Sibelcim çook saol kaydirigubbakcemile3 normal olmuş duyunca rahatladım biraz, darısı başıma inşallah.. epidural normal mi yoksa normal mi oldu çok soru soruyorum fakat doktorumun ve hastanenin normal ve epidural normal doğuma karşı tutumunu çok merak ediyorum. yakında kendisi ile konuşacağım fakat yinede merak edyorum. Umarım benimde normal olur Allah kısmet ederse tabii. çocuk doktoru içinde tavsiyene teşekkürler Pınar hanım ile görüşürüm umarım. maşşallah oğlun da yaşına gircek yakında şimdiden nice senelere :lepi:

teşekkürle pince ciğim . inşallah seneye de senin bebeişin doğum günün kutlarız.:emir_bebek:senin bebiş kız mı erkek migamyoncuiremsu.Benim dönemimde suat beyin tüm bebekleri erkekti :) belki kısmet ama geneli erkek doğdu.

Canım normal doğum oldu canım epiduralsiz.zaten suat bey bebeğe göre kara veriyo benim ki çok önceden dönmüştü doğum zamanı yoluna girince normal oldu çok şükür. senin doğum ne zaman şekerim.Allah sana da kolay doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.hatta doğum sırasınada yardımcı ebe kızın adı emel di. ona denk gelirsen süper olur.genç ama çok bilgili bir ebe çok yardımcı oldu bana da.

Sibelcim normal olmasına çok sevindim ayrıca tekrar tebrik ederim normal doğum gayretin için. Umarım benimkide senin gibi olur. iyi dileklerin için çoook saol opuyorumnanaktan benim doğumum kısmetse 15 şubat gibi tabi +-10 olur herhalde. şuan 27. haftadayım. ebe hanımı sorarım mutlaka :) saol canım

teşekkürle pince ciğim . inşallah seneye de senin bebeişin doğum günün kutlarız.:emir_bebek:senin bebiş kız mı erkek migamyoncuiremsu.Benim dönemimde suat beyin tüm bebekleri erkekti :) belki kısmet ama geneli erkek doğdu.

benim bebiş erkek canım hayırlısı ile bir oğluşum olacak :) suat beyin geleneğini bozmuyorum sanırı :roflol: hihoyyyt

Sibelcim normal olmasına çok sevindim ayrıca tekrar tebrik ederim normal doğum gayretin için. Umarım benimkide senin gibi olur. iyi dileklerin için çoook saol opuyorumnanaktan benim doğumum kısmetse 15 şubat gibi tabi +-10 olur herhalde. şuan 27. haftadayım. ebe hanımı sorarım mutlaka :) saol canım

merhaba forunda gezerken sizin yazdıkalrını gördüm.
İnşallah sağlık ile bebeğinize kavuşmuşsunuzdur.
Bende Medical Park suat beye gidiyorum. Şuıanada 33. haftadayım.
Henüz normal yada sezeryan konusunda dr. .ile konuşmadık fakat ben bir sorun olmadığı sürece normal istiyorum.
Normal doğum oluncada ebe ve hemşireler de çok önemli oluyor.
Sizin doğum nasıl oldu bilmiyorum ama bilgi verirseniz sevinirim.

Back
X