- 3 Ocak 2011
- 441
- 9
- 318
- 40
- Konu Sahibi gxixdacxix elif
-
Allah bağışlasın bebeğinizi sağlık sıhhate versin inş....bende nadide korkuta gidiyorum memnunum çok iyi davranıyor kendisi...yanlız şunu merak ediyorum hastane ile ilgili sancı odası tek kişilikmi?ve kaç gün kaldınız doğumdan sonra...
kızlar medical park bahçelievlere giden var mı? burda aşılama yaptıran? gidiyorsanız doktorunuz kim? teşekkürler...
aşılama için medikalparkı sormussun bende orda yaptırmayı düşünüyorum ama napcma bilmiyorum sen aşılama yaptırdın mı mben medıkalpark ve nisa hastanesi arasında kaldım
yazalı o kadar çoook olmuş ki...ben orda yaptırmadım ama eşim orda ameliyat oldu.
nisa hastanesindeki doktorla bir kere klomenle kendiliğinden denedik ama o da sonra ameliyat oldu, doktor 2-3 ay kadar gelmemişti sanırım. ben de başka yere yönlendim.
istanbul tüp bebek merkezinde 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. şimdi de dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim inşallah.
Bende Bahçelievler medicalpark Nadide hanıma gidiyorum 1 yıldır gidiyorum gerçekten tecrübeli bir doktor şu an 5+3 hamileyim hormon bozukluğu vardı verdiği ilaçlardan sonra hamile kaldım bendende bu hafta gebelik paketi istedi 900 tl tutuyor normalde özel sigortam olduğu için biraz fark ödicem ama bazı arkadaşlar okmeydanında hiçbir ücret almadılar demiş bende hastane araştırıyorum olmadı oraya bakarım
hiç bilgisi olan yok mu medical park bahcelievler ucretleri konusunda..sezaryen fiyatını ogrenemiyorum. telefonda soyleyemiyoruz dediler hastaneden...sgk geciyor mu ve ucreti nedir.. lutfen bilen varsa yardim..
Mrb bayanlar benim doktorumda nadide hanımdı çok memnun kaldım oğlum 2 buçuk yaşında tecrübeli işini bilen bir bayan ilgili alakalı herşeyle ilgilendi ewet hastane olarak biraz pahalı bende bütün testlerimi dışarı hiç para vermeden yaptırdım sonuçta bıda tercih meselesi illa o hastanede yaptırıcaksınız die bi kural yok ben nadide hanıma her konuda çok teşekkrederim oğlumu bana kavuşturdu önce allahın izniyle tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?