Medical Park Banu Çiftç

ya gerçekten medicalde istersek hiçbir ücret talep etmeyecek mı yanı?? tabi bu arada sanırım muayenehanesine gidip muayene olmamız lazım dimi doğuma kadar? yoksa baska doktora gidip de doğum anında banu hanımı arasak olmaz yani sanırm..ama çok sevındım böyle bir kolaylık sağlamasına..sağolsun..

can bey'e gidince hakkında bizide bilgilendirirmisin ?

pityone ben muayehaneyi aramadım.Bana direk banu hanım söyledi.Bende fiyatı sormadım.Ama 2 li taramam var bu ay.Muayehanesine gidicem ozaman sorarım.Daha önce biri öğrenmezse buraya yzarım muhakkak

Slmlar ,

Biraz önce Can beye gittim. Hayatımın doktorunu buldum. İnanılmaz tatlı inanılmaz bilgili. Kendimi o kadar güvende hissettimki anlatamam size. Çok uzun muayene ediyor. Arkadaş gibi. Beni 24 saat arayabilirsin hiç çekinme dedi. Çok tavsiye ediyorum.

flame merhaba can beyın de muayene ücreti 70 tl mı? bana bir bayan bazı doktorların ücretlerinin değişebileceğini söylemişti hastanede..merak ettim..bir de banu hanım neden ayrıldı bılen var mı? yoksa ayrılmak zorıunda mı kaldı? teşekkürlerr

Evet 70 tl. Neden ayrıldığı konusunda bilgim yok açıkcası. Bugün bişey farkettim. Banu hanımın odası kadın doğum bölümünden ayrıydı. Kadın doğum zemin katta bütün kadın doğum ordaydı.Bir tek Banu hanım 2ci kattaydı.

ben banu hanıma hamıle kalmadan once de gidiyordum.odası iki yerdeydi hem girişte hem 2.katta.eskiden 2.kat vip gibi bişeydi ozel sigortalıları alıyorlardı dikkat ettiysen baska baska bölümler var yanında ve hepsinden birer tane..yani koca hastanede bir tane psikolg yoktur heralde o katta pskg odası da var mesela..zaten koltukları falan dikkat ettiysen hiç bir yerde ole değil..banu hanım aynı zamanda o donem ozel sig.olanlara da bakıyordu o yuzdendır dıye düşünüyorum..

ben banu hanıma hamıle kalmadan once de gidiyordum.odası iki yerdeydi hem girişte hem 2.katta.eskiden 2.kat vip gibi bişeydi ozel sigortalıları alıyorlardı dikkat ettiysen baska baska bölümler var yanında ve hepsinden birer tane..yani koca hastanede bir tane psikolg yoktur heralde o katta pskg odası da var mesela..zaten koltukları falan dikkat ettiysen hiç bir yerde ole değil..banu hanım aynı zamanda o donem ozel sig.olanlara da bakıyordu o yuzdendır dıye düşünüyorum..

ben bunu merak edip sordum bana dedilerki orası aslında chek-up bölümüymüş ve bir kadın doğumcununda olması iyi olur demişler şans da banu hanıma çıkmış. bende hamile kalmadan banu hanıma gitmiştim. ve ilk orada muayene oldum. kadın doğumun tamamı oarası zannediyodum. 2li test için gittiğimde kadın doğum bölümünün aşağısı olduğunu öğrendim. banu hanımda yeni yasa nedeniyle ayrılmak zorunda kalmış yani hastane yönetimi ya muayenehane ya hastane demiş oda muayenehanesini tercih etmiş zaten hastanede muayenehanesi olanda bir oymuş öyle dedi asistanı. ama hastanedende normalde ay sonu ayrılacaktı demekki yönetimle bir sorun oldu hemen ayrılma kararı aldı dediler. ben banu hanımı çok seviyorum fakat ayrılacağından kontrollerde hiç bahsetmedi hastanedeki asistanıda uyarmadı acayip bir süpriz oldu. ilk duyduüğum anda şoka girdim. ne yapacağımı bilemedim ki hastaneye onun istediği testleri yaptırmak için gitmiştim. bunda da vardır bir hayır dedim. bu arada ben çarşamba medipole gidiyorum randevu aldım. dr. cevahir tekcana muayene ücretleri 35 tl. muayene sonucu düşündüklerimi yine buraya yazarım belki kararsız olanlara yardımı olur.

ben de medipolü düşünüyorum ücretleri hakkında bilgilendirirsen doğum falan bir de doktordan tabı memnun olup olmadıgını..çok teşekkür ediyorum şimdiden

ben de medipolü düşünüyorum ücretleri hakkında bilgilendirirsen doğum falan bir de doktordan tabı memnun olup olmadıgını..çok teşekkür ediyorum şimdiden

ben özel mesaj atamıyorum. buradan yazarım yine. ama öğrendiğim kadariyla normal 950 sezeryan 1450 miş. bu arada orası için doğumda çok iyi diyorlar tam anne/bebek hastanesi dedi biri. bakalım. dediğim gibi gidiyim hemen buradan bilgi vericem. muayene ücretide 35 tl.
medicalle karşılaştırınca ücretler yarı yarıya denk geliyo.

Back
X