- 11 Mart 2016
- 142
- 23
- 48
- 38
- Konu Sahibi sevgimsena
Merhaba medical park Göztepe de Betül görgene giden doğum yapan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lekelenmeniz mi olduCnm vardi ama kimyasal cikti sanirim yarin ogrenicez
cok gecmis olsun peki cocugunuz var mı ? keseniz gözüktü müEvet halada devam ediyor dgerlerim 3kere cikti 2 kere dustu en son yine az bisey çıkmış cumartesi kurtaj yapicaklar halada dusmezse dış gebelik insallah kurtajdan sonra kurtulurum
Evet halada devam ediyor dgerlerim 3kere cikti 2 kere dustu en son yine az bisey çıkmış cumartesi kurtaj yapicaklar halada dusmezse dış gebelik insallah kurtajdan sonra kurtulurum
Merhaba arkadaşlar
9 Nisan cumartesi günü Betül Hanım'a randevu aldım.Bebeğin kalp atışlarını duymak için.Çağrı merkezinden 16.15 randevu verdiler tek yer boş dediler.Israrla daha erken randevu yok mu diye sormama rağmen 16.15 e randevu aldım.Başka bir işimizde olduğu için aynı gün erken bitince işimiz saat 15.00 gibi medical park Göztepe deydik.Bana randevumum 14.15 olduğunu söylediler.Ben çağrı merkezi kayıtlarını dinleyin bana randevu 16.15 olarak verildi dedim.Tamam bir doktora soralım dediler.Betül Hanım'ın hiç hastası olmamasına rağmen ve odasında olmasına rağmen beni muayene almadı. Eşim de çabuk sinirlebildiği için konuyu uzatmadım.Bizi başka bir doktora yönlerdirmek istediler fakat kabul etmedik.Açıkçası burdaki olumsuz yorumu okuduktan sonra aklıma takılmıştı ve nitekim doktorun odasında olmasına rağmen beni almaması sonucu medical park ve Betül Hanım'a artık kesinlikle gitmeme kararı almış oldum.Ordan çıkıp Zeynep Kamil hastanesinin acil bölümüne gittim ve muayene oldum.Bebeğin kalp atışlarını duydum 2 saat içinde kan ve idrar testi yapıldı.Sorun olmadığı söylendi çok şükür ve evimize döndük.Hastaneyi ve doktoru değiştirmeye karar verdim kesinlikle.
Maşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına..
Burnundan kıl aldırmayan bir doktor Betül Görgen. Ben Kadiköy Şifa Ataşehir hastanesinde Gökmen beye gidiyorum eğer erkek olması sorun değil dersen önerimdir, ben çok memnunum.
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için.Sizin de sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz inşallah.
Hisar Hastanesinde Ayşe Kara'ya giden bir arkadaşım vardı.Çok memnun kaldı doktorundan ve hastaneden oraya gitmeyi düşünüyorum aslında ama tam net karar vermedim.Sizin özel sağlık sigortası var mı.Fiyatlar nedir acaba Şifa hastanesinde.Ayrıca sizin kistten dolayı ağrılarınız vardı şimdi nasılsınız
Arkadaşlar selam, memorial den beri Dr. Betül hanım in hastasıyim. İlk bebeğimi çok uzun ve zor süreçlerden geçerek, tüp bebek yöntemiyle Dr. Betül sayesinde dogurdum. Şimdi kendiliğinden 2. Kez gebe kaldım. Çok mutluyum, 16 +2 ve bir kızım olucak. Yas ilerlemiş olduğundan, zor bir sürecim var. Avrupa yakasından Dr. Betül Gorgen için geliyorum. İl dışından bile olsa bırakmamam. Çok ilgili, alakalı, guleryuzlu, arkadaşınız gibi. Aklınızda hiç soru işareti olmadan çıkarsınız. Herzaman ulaşabiliyoruz. Çok anlayışlı ve bilgili ve ilgili. Kimi yonlendirdiysem memnun kaldı ve eli boş çıkmadı. Benim canım doktorun. İyi ki var. İyi ki tanimisim.
Senin tavrın çok normal korkmuşsun ve gitmişsin bundan doğal birşey olamaz sert konuşamaz çünki sen hamilesin ve hormonlarını unutmuş galibaBende İlk olarak Betül Hanıma gittim, 2 kez kontrollerimi kendisiyle yaptık bir sorunda yoktu sonuçta beni sarsın sarmalasın gibi bir isteğim yok hiçbir doktordan..
Yaşadığım bir durumu anlatmak isterim belkide ben tersine geldim bu konuda birşey diyemem veya kötülemek kesinlikle değil amacım emin olabilirsiniz..
Hamileyim ve 8cmlik bir kistim var bu durum bende ciddi anlamda kasık ağrısı yapıyordu alışmıştım ben bu duruma. Betül hanım 3aydan önce kistin alınmaması gerektiğini düşündüğünü ancak kist patlarsa amelyat olmam gerektiğini söylemişti.
Bir sabah çok şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım ben geçer dedim diğer ağrılarımdan daha şiddetliydi, hazırlandım işe gittim daha şiddetlendi bacağıma vurdu ağrısı ve korktum acıkcası ilk gebeliğim olduğu içinde bebeğe birşey olursa diye düşünmek beni gerdi. Eşimle apar topar gittik, içeri girdim. Betül Hanım cumartesiydi randevumuz dedi beni görür görmez bende durumumu anlattım birden konuşma şekli değişti bağırmıyor ama sert konuşuyor "böyle şeler normal herbirşey olduğunda hemen sorun var demeyin neden gelmeden önce aramadın önce ara böyle durumlarda öyle gel, sürekli muayne etmek nekadar doğru" falan gibi şeyler söyledi. Ben çok pişman oldum gittiğime, aramak gerçekten aklıma gelmemişti..
Neyse zor bela beni muayne etti, pazartesi gel seni uyutmam lzm kistini küçültelim dedi. Bende başta normal diye ahkam kesip muayneden sonra böyle birşey söleyince büyümüş mü dedim haliyle, yok dedi hemen hemen aynı boylarda..
Çıktık hastaneden ama güvenemedim betül hanıma, başka bir hastaneye gidip muayne oldum. Kistim 8cmdi en son 11,5cm olmuş dedi gittiğim doktor.. Kist küçültülebilir ama 3ay dolmadan yapmak çok doğru değil yoksa şimdide yapabiliriz ayrıca bu işlemden sonra tekrar büyümeyeceğini nerden bilioruz dedi. İğne verdi bana kistini küçültür hemde bebeğini destekler dedi gönderdi.. Şuan iyim tekrar öyle bir ağrı yaşamadım çok şükür.
Bu durumu anlatmak istedim kızlar, durum normal ilerliyorsa sorun yaşamazsınız ama +sıkıntınız varsa betül hanım nasıl davranır bilemiyorum..![]()
Empati kurabildiğin için teşekkür ederim.Senin tavrın çok normal korkmuşsun ve gitmişsin bundan doğal birşey olamaz sert konuşamaz çünki sen hamilesin ve hormonlarını unutmuş galiba