Medical park gebze hastanesi dr. Burcu çetinkayaya giden var mıı

MERVEFTH

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
7
0
6
İstanbul
Arkadaşlar adını yazdığım dr hakkında bilgi sahibi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim aranıza yeni katıldım.

Arkadaşlar adını yazdığım dr hakkında bilgi sahibi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim aranıza yeni katıldım.

şimdi o hastaneden geldim bende..arkadaşımın tavsiyesi üzerine ben candan çetine gittim..dediğin doktoru tanımıyorum ama candan hanım çok iyi..ben 3 yıldır bebek sahibi olamıyorum..bu gittiğim 4.doktor..sağolsun güzel ilgilendi.megersem vajinal enfeksiyonum varmış..ilaç verdi bu ay kullanıcam hayırlısı artık..tavsiye ederim..

şimdi o hastaneden geldim bende..arkadaşımın tavsiyesi üzerine ben candan çetine gittim..dediğin doktoru tanımıyorum ama candan hanım çok iyi..ben 3 yıldır bebek sahibi olamıyorum..bu gittiğim 4.doktor..sağolsun güzel ilgilendi.megersem vajinal enfeksiyonum varmış..ilaç verdi bu ay kullanıcam hayırlısı artık..tavsiye ederim..

allah yardımcın olsun inş. En kısa sürede bebek sahibi olursun bende ordaki bir hemşire arkadaşıma sordum kadın doğum servisinde çalışıyor. O tavsiye etti burcu hanımı ama pek güvenemiyorum.

allah yardımcın olsun inş. En kısa sürede bebek sahibi olursun bende ordaki bir hemşire arkadaşıma sordum kadın doğum servisinde çalışıyor. O tavsiye etti burcu hanımı ama pek güvenemiyorum.

anladım ama bende ilk defa gittim bu hastaneye..begendim ben..arkadaşımında olmuyordu hamile kaldı oyüzden gittim bende..

burcu hanımı tavsiye etmiyorum kızlar güler yüzle iyi doktor olunmuyor.
Ben ikidine de gittim
candan çelik soğuk görünüyor ama bilgi olarak daha iyi.

burcu hanımı tavsiye etmiyorum kızlar güler yüzle iyi doktor olunmuyor.
Ben ikidine de gittim
candan çelik soğuk görünüyor ama bilgi olarak daha iyi.

katılıyorum çok iyi bir tespit yapmışsınız... ben takiplerime candan hanıma gidiyorum çok ilgileniyor bebeğe ve bana gerçekten zaman ayırıyor anlatıyor... tavsiye ederim...

Bu doktoru kesinlikle önermiyorum. KESİNLİKLE UZAK DURUN. ilk hamileliğimde ben de internetteki yorumlara güvenerek kendisine gittim ama arkadaşlar kesinlikle güvenilir birinden yorum almadıkça internetteki iyi yorumlara aldanmayın. çok kötü bir hamilelik geçirdik sayesinde. Başlıca şikayetlerimiz;
- Daha ilk muayenede doğum gece olursa gelmem diyen bir doktor.
- Dengesiz bir yapısı var, bir gün iyi davranmaya çalışıyor ama o kadar yapmacık kı zorla davrandığı çok belli, kalan zamanlarda da çok soğuk ve gıcık davranıyor.
- Bir gün sadece tahlil sonuçlarını göstermeye gittik ve bizim geldiğimizi bildiği halde kapıda hiç abartmıyorum 2 saat bekletti. İçeri girip çıkmamız 1 dk bile sürmedi oysaki. ara ara sekreterine söylesek de sonuç göstereceğiz diye inanın içeri almadı. Biz kapıda beklerken bazı hastalarıyla kahkahalar atıp uzun uzadıya sohbet ediyordu. Kendinizi bizim yerimize koyar mısınız, siz ne hissederdiniz? Ayrica bekleyen sadece de bizler değildik, başkaları da aynı dertten muzdaripti. Ve o kahkaha atan doktor hanım biz içeri girdiğimizde bi o kadar sert ve soğuktu.
- Kendisine soru sormak imkansız, triplere giriyor, sert ve baştan savma cevaplar veriyor. Galiba hatamız ordaydı, merakımızdan birşeyler sorduk sormaz olaydık, ondan sonra bize hep kötü davrandı.
- Kendisi doğru düzgün reçete yazamıyor. Her eczaneye gittiğimizde ilacı alamıyorduk. medical park ın karşısındaki eczacı bayan, burcu hanıma anlatıyoruz ama bir türlü anlamıyor. Defalarca anlattık ama hala yanlış yazıyor reçeteyi diye bana dert yanıyordu.
- Genel itibariyle kendisine ulaşmakta zorluk çekiyorduk. Telefonlarımıza çıkmıyordu.
- Doğumun başladığı gün kendisinden rica ettik ama duruma göre arayın geleyim dedi, aramamıza rağmen gelmedi ve telefonlarımızı açmadı.
- Doğumun sabahında hastaneye geldi ama bebeğe bakmadı bile.. Kapıdan bir selam verip gitti. Gelip hal hatır sormadı, hiç yol yordam göstermedi.

Darıca Farabi hastanesinden gelmiş bir doktor. Hala devlet hastanesinde çalışıyor sanki. Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama işte size bu doktordan dili yanmış gerçek bir öykü. Ben KESİNLİKLE UZAK DURUN DİYORUM. Gerisi size kalmış.

Back
X