medical park göztepe gece doğum

emnsz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
38
0
296
Sinop
merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim.göztepe medical park a gidiyorum.
ama aklıma takılan bi soru var daha erken olduğu için doktora sormadım.doğuma geliyo mu gelmiyo mu diye gelmiyorsa gece doğum başlarsa kim bakıyor hastaya merak ediyorum bilgisi olan var mı

ben de orada doğum yaptım. ama bir gece bebeğin sesleri gelmediği için acile gitmiştik.. acilde kadın doğum uzmanı oluyor ve durumuna göre doktoruna haber veriyorlarmış.. yani acil bir doğum olursa doktorun gelebilir ama doktorunun kim olduğuna da bağlı sanırım... ben de bu kaygıları çok yaşamıştım, sonunda spinal sezaryene karar verdim, çok da memnun kaldım...

benim çok kafama takılıyor doktorumun gelip gelmiyceni henüz bilmiyorum daha çok erken diye sormadım.
doktorumun gelip gelmemesinden çok orada doğumu yapabilecek biri oluyor mu yoksa pratisyenler mi var onu merak ediyorum.

öncelikle doğumhanedki ebeler durumuna bakıyorlar ondan sonra doktoruna haber veriyorlar.duruma göre doktorun geliyor.ben akşam 8 de gitmiştim.ebeler baktı.sabaha kadar olmaz dediler.dedikleri gibi oldu.sabah 9 da doktor geldi 2 saat sonra doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…