Tüp Bebek Merkezleri medical park göztepe hastanesi Dr.AYNUR ERŞAHİN de tüp bebek tedavisi görenler buraya

eylul999

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
21
21
3
38
merhaba herkese, ben yaklaşık bir ay önce tedaviye başladım ve bu süreçte daha önce bu doktorun hastası olanların düşüncesi ve yorumlarına ihtiyacım var arkadaşlar, ilk denemenizde tuttu mu ? yaşınız kaçtı ? transfer sonrası kaçıncı günde test yaptınız ? lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

koskoca sitede kimse yok mu :( Bir ses verin kızlar

tabiki var canım, benim doktorumda Aynur hoca <3 çok mutluyum onunla beraber bu yola çıktığım için çünkü daha önce 6 başarısız denemem oldu ve artık ümidim yoktu :) ama önce Allah'ın sonra doktorumun sayesinde İkiz bebeklere hamilelik haberi aldım <3 Aynur hoca ile ilk denememde tuttu laparoskopi yapıldı ve tek tüpüm kapatıldı çünkü tüpümde sıvı vardı. Daha sonra hamilelik habrini aldım. Daha önce ki demenelrde tutmadığında hep çok üzüldüm ama mutlaka zamanı var dedim Allah'a güvendim, inşallah ilk denemende tutar canım başka soruların var ise yazabilirsin bana zaten Aynur hoca da her soruya cevap verir ben ne zaman bir sorum olsa yazdım hep geri döndü.

Laparaskopiden sonra tüp bwbwklemi hamile kaldiniz yoksa kendiliginden mi.banada laparaskopi yapabiliriz demisti cikolata kistim var

tabiki var canım, benim doktorumda Aynur hoca <3 çok mutluyum onunla beraber bu yola çıktığım için çünkü daha önce 6 başarısız denemem oldu ve artık ümidim yoktu :) ama önce Allah'ın sonra doktorumun sayesinde İkiz bebeklere hamilelik haberi aldım <3 Aynur hoca ile ilk denememde tuttu laparoskopi yapıldı ve tek tüpüm kapatıldı çünkü tüpümde sıvı vardı. Daha sonra hamilelik habrini aldım. Daha önce ki demenelrde tutmadığında hep çok üzüldüm ama mutlaka zamanı var dedim Allah'a güvendim, inşallah ilk denemende tutar canım başka soruların var ise yazabilirsin bana zaten Aynur hoca da her soruya cevap verir ben ne zaman bir sorum olsa yazdım hep geri döndü.
Laparoskopi den sonra tüp bebek le mi hamile kaldınız acaba yoksa kendiliginden mi oldu benimde cikolata kistim var banada lap.olabilirsin demisti aynur hanim

Back
X