selam kızlar ben bu serdar beyin sitesine iki kere soru sormuştum geçen gün msnme bi ileti gönderdi ben sildikçe bu yazdı sa nasılsınız falan diye..
merek ettim artık konuştum ve serdar bey olduğunu dedi, ilk önce inanmadım ve ne yalan diyeyim tersledim( buna rağman az önce bana nasılsınız vs gibi şeyler yazdı..
konu ile alkalı değil ama acaba sizlede böyle konuşuyormu yanii ben onun hastası değilim sadece soru sordum siesine, acaba biri benimi ekiyo dicem ama neden onun adını kullansınki, siz hiç böyle bişeyle karşılaştınızmı???
serdar beyde tüp bebek deneyen arkadaşlar sonucunuz ne oldu. bende 2. tüp bebeği deneyeceğim ama bir türlü karar veremiyorum nereye yaptıracağıma. serdar beyi de önerdiler. onda deneyen arkadaşlar olumlu yada olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
M Erhaba Serdar hoca da tüp bebek yaptırdınız mı bende yeni başladım kendisineArkadaşlar Medicalpark Göztepe Tüp bebk Sorumlusu Serdar Beyin hastası olan veya bu hastanede Tüp bebek yaptırmış olan arkadaşlar varmı? Varsa bildiklerini paylaşırlarsa sevinirim.
Teşekkürler
Merhaba cnm bende takip ediyorum Gül ablayı tedaviye bende başladım sen transfer oldun mı merak ettim ins bebeğin seninledirKızlar serdar beyin başarı oranı ıyı yorum almak istiyorsanız gül morkoç facebok gruba girin orda bir cok pozıtıf alan kişileri bulursunuz. Benım ilk denemem serdar kocta tedavı görüyorum aşırı ilgili aşırı alakalı. Samımı naif kibar. Başarılı bir doktor. İğnelere başladıktan sonra telefonla bı kafa karışıklığı olunca hep aradım. Bilgi aldım. Yumurta toplamamda elimi tutup bana destek oldu sürekli sonrasında mesajlarıma sorularıma cevap verdi sıkılmadan. Gayet ılgılı. 18 yumurta toplandı Rahım dınlendırme yapacak 2. Adetımi bekliyorum transfer olmadım daha. Ama kendisini cok seviyorum canım doktorum o benım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?