Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezlerimedical park izmir de tüp bebek olanlar
Merhabalar, Bende perşembe günü medical parkta çiğdem karas var ona gittim o beni Süleyman beye yönlendirdi, önceisnde vitamin kullan karar ver gel tüp bebek yapalım dedi. Ama hiç ücret konuşmadık. ben başka bir öel hastanede tüp bebek yaptırmıştım raporsuz. Şimdi bu hastane de rapor alarak yaparlar mı acaba?
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben bahceci de denedim 5. denememde. daha bir ay oldu negatif sonuç aldım. yakın bir zamanda görüşmek istiyorum. Birdaha istanbula gidecek güç bulamıyorum kendimde. Embryologu ile bir bilginiz var mı
Merhaba bu konunun üzerinden yıllar geçmiş ama merak ettim. Neden derseniz bende bahçeçide 4. Denememi yapıp negatif sonuç aldım. Bir daha bende istanbula gitmeyi düşünmüyorum Medicale gittiniz mi ve bebeğiniz oldu mu? İnşallah her şey sizin için yolunda gtmiştir