- 2 Şubat 2023
- 46
- 26
- 8
- 32
- Konu Sahibi masalperissi
-
Hayır florya medical park levent hocaBen varım. Bahçelievler medicalpark değil mi? Serdar hoca mı ?
Çok üzülüyorum benim anlayamadığım orta kalite dedi acaba 2 gün olduğu içinmi kalitesi artabilirmiYumurta kalitesi için bir şey diyemeyiz. Çünkü bir anda gelişimi hızlanabilir siz moralinizi yüksek tutun.
Artabilir bence. Hiç üzülme. Daha ikinci gün. Kaçıncı gün donduracaklar ?Çok üzülüyorum benim anlayamadığım orta kalite dedi acaba 2 gün olduğu içinmi kalitesi artabilirmi
Doktorum 5. Güne kadar bekliyoruz dondurulmuş transfer edicez rahim dinlendirme yapıcaz en kaliteli olanı seçicez dedi inş canımArtabilir bence. Hiç üzülme. Daha ikinci gün. Kaçıncı gün donduracaklar ?
İnşaAllah canım Rabbim yardımcımız olsun. Evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun İnşaAllah. Benim de bu gün 1.gün embriyolarımın.Doktorum 5. Güne kadar bekliyoruz dondurulmuş transfer edicez rahim dinlendirme yapıcaz en kaliteli olanı seçicez dedi inş canım
Keşke ben yeni üye oldum on dk felan oldu benmde amh 0.66 çıktı malesefkeşke yumurta toplanmadan önce denk gelseydik. Burada sürekli yazıyorum. Benim amh düşük. İlk tedavimde 4 yumurta, 2. de 7 yumurta, 4. Tedavimde ise 17 yumurta toplandı. Yumurta sayımın artmasını sağlayan redostim diye bir takviyedir.
Amin canım inşallah allah bu emeklerimizin karşılığını bize verirİnşaAllah canım Rabbim yardımcımız olsun. Evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun İnşaAllah. Benim de bu gün 1.gün embriyolarımın.
Hayırlı olsun hoşgeldin aramızaKeşke ben yeni üye oldum on dk felan oldu benmde amh 0.66 çıktı malesef
Yaaa hayırlısı olsun inşallahİnşaAllah canım Rabbim yardımcımız olsun. Evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun İnşaAllah. Benim de bu gün 1.gün embriyolarımın.
Âmin canım İnşaAllah. Büyük ihtimalle transferlerimiz aynı zamanlarda olacak haberleşelim :)Yaaa hayırlısı olsun inşallahhepsi kaliteli güzel ilerler inşallah
Hayırlı olsun hoşgeldin aramızalütfen moralini yüksek tut. İnşaAllah 5. Güne hepsi gider :)
İnş canımÂmin canım İnşaAllah. Büyük ihtimalle transferlerimiz aynı zamanlarda olacak haberleşelim :)
Bence öyle. Hızlanır o endişe etme güzel düşün güzel olacak İnşaAllahinşallah embriyolog acaba yavaş gidenemi orta kalite dedi acaba ama bölünüyor şu an o kadarda yavaş ilerlemiyo bi tık geriden gidiyor dedi diğerleri bölünüyor şu an dedi yarın haber vericem tekrar dedi
Canım nasılsın beni bir saat önce embriyolog aradı 3 yumurtanızın gelişmesi bu gün 3 gün güzel devam ediyor ikisi iyi kalite dedi biri 7 biri 8 hücreli arkadan gelen 6 hücreli ama merak etme en küçük kardeş atak yaparsa yarın onları bile geçebilir dediBence öyle. Hızlanır o endişe etme güzel düşün güzel olacak İnşaAllah
Merhaba canım ben levent mıhçıoğluna gidiyorum çok ilgili bir doktor kendisi çokta memnun olanlar var tavsiye ederim artış olabilir fakat sperm ileri haraket hızı düşük olunca malesef olmuyor bizim sorunumuzda buyduArkadaşlar merhaba bizde bu ay tüp bebek yaptırmak istiyoruz 3,5 yıldır evliyiz ama hiç gebelik yaşamadım bende pko var(her ay düzenli adet görüyorum ama) eşimde 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerlerinde artış var ama gebelik oluşmuyor doktor ve hastane arıyorum sizler memnunmusunuz..Allah isteyen ve anne baba olmayı hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?