Medical park tüp bebek yaptıranlar

masalperissi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
46
26
8
32
Merhaba kızlar tüp bebek tedavisine başladım bu salı 4 yumurta toplandı 1 i boş çıktı diğer 3 tanesinn bu gün ikinci günüydü her gün arayıp bilgi veriyorlar bir tanesinn bölünmesi diğer ikisine göre birazcık geriden geliyormuş orta kalite dedi anlayamadığım olay gün gün mü kalite artıyor yoksa orta kalite olarak mı ilerliyorlar

MaşaAllah canım ben demiştim sana çok sevindim. Rabbim hepsinin güzel gelişmesini nasip eylesin İnşaAllah

MaşaAllah canım ben demiştim sana çok sevindim. Rabbim hepsinin güzel gelişmesini nasip eylesin İnşaAllah
Amin canım benim inşallah allah anne olmak isteyen gerçekten anneliği hak edecek herkeze anneliği yaşatsın dilerim hepimiz beklediğimiz sonucu güzel bi şekilde alırız sana bilgi verildimi

Bizim morfoloji %2 den 3’e çıkmış eşim artık beklemek istemiyor ben biraz daha bekleyelim diyorum..levent bize uzak medicana 10 şubata gün verdi bakalım hayırlısı

Benm neden yarın dondurulabilir belki 5 güne gitmicek transferdedr belki tutmicak buna canım sıkıldı
Hayır çok erken üzülüyorsun. Her embriyo 5. Gün dondurulmaz ki bazıları 3. gün dondurulur. Bu sitede kaç kişi var 3.gün embriyosu koyulmuş ve tutmuş hatta 2.gün embriyosu bile var tutan. Anne rahmi en iyi labaratuardan daha iyidir stres yapma

Banada medicana ilaç hariç fiyat 26.500₺ dedi sizce gitsem mi evime çok yakın birdr internatial hastene diye geçiyor tüp bebek bölümünde iki doktor var biri prof diğeri doç. Proftan randevu aldım

Banada medicana ilaç hariç fiyat 26.500₺ dedi sizce gitsem mi evime çok yakın birdr internatial hastene diye geçiyor tüp bebek bölümünde iki doktor var biri prof diğeri doç. Proftan randevu aldım
Bence doktorların isimlerini bu siteden araştır. Mutlaka giden vardır. İnstagram sayfalarına da bak. İstanbul’da mısın?

Hadi inşallah canım içimi rahatlattın acaba neden beklememiş olabilir ki

Canım emriyolog aradı ikisi geriden gelip bölünmeleri durmuş bu gün 4 gün çok iyi kalite dondurduk yüzdeniz %40 şans dedi eğer tekrar tedaviye başlarsanız %80 iki embriyo ile şanslı olursunuz dedi ya çok üzüldüm tek 4 gün embriyosu bende doktorumdan transfer etmesini istedm ikinci adetinde ara transfer tedavisine başlayalım dedi %40 bu duruma göre nedir 4 gün iyi kalite nedir

Arkadaşlar son durumlarınız nedir?ben başladım tedaviye ön görüşme yaptım adetimden 8 gün sonra gittim ama hemen iğnelere başladı..bugün kontrolüm vardı iyi dedi çok yumurtam varmış iğnenin dozunu düşürdü bugünden itibaren tarlusalla başlattılar,çarşamba tekrar çağırdı ortalama ne zaman yumurtalar toplanır bugün tedavinin 4.üncü günü

canım merhaba ben de florya medikal park Hediye hanımda tedavi oluyorum 3 embriyom donduruldu transfer için estrofem alıyorum sizin transfer oldu mu acaba ne durumdasınız
merhaba ben de transfer hazırlığı aşamasındayım önümüzdeki haftasonu transfer olur diye düşünüyorum yarın kontrolüm var iğne fitil başlatacaklar. benim opu işlemim iğnelere başladıktan 8 gün sonra yapıldı 28 ocakta. iğneleri verince 5 gün sonra kontrole çağırdılar opu için duruma göre gün veriyorlar

Merhaba cnm benimde salı yumurta toplama olacak beni hergün çağırıp kan alıp muayene ettiler..Bugün itibariyle dostinex başladım akşama da iki tane çatlatma iğnesi yapıcam..Yumurta toplama işlemü nasıl ağrı sızı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…