Medical park tüp bebek yaptıranlar

masalperissi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
46
26
8
32
Merhaba kızlar tüp bebek tedavisine başladım bu salı 4 yumurta toplandı 1 i boş çıktı diğer 3 tanesinn bu gün ikinci günüydü her gün arayıp bilgi veriyorlar bir tanesinn bölünmesi diğer ikisine göre birazcık geriden geliyormuş orta kalite dedi anlayamadığım olay gün gün mü kalite artıyor yoksa orta kalite olarak mı ilerliyorlar

benim 3 yumurta toplandı uyuttukları için ağrı duymuyorsun. anestezi etkisi geçtikten sonra çok az oldu adet ağrısı gibi ertesi gün ağrı olmadı. ağrı kesici ve antibiyotik veriyorlar. ben çok heyecan yapmıştım bir önceki gece uyuyamadım hatta ilk defa narkoz alicam diye bilmediğimden:) korkulacak birşey yokmuş. sizin yumurta sayınız çok olduğu için mi iki catlatma verdiler acaba ben 1 yapmıştım. inşallah kolaylıkla geçer sizinde bol bol kaliteli embriyolarınız olur.

Evet cnm bende pko var doktor çok yumurtan var dedi..Bende ilk defa narkoz alıcam oyüzden heycanlıyım..Aslında opu’dan çok tranfer zamanından korkuyorum çünkü ozman narkoz vermiyorlarmış hakkımızda hayırlısı olsun inş herbirimiz pozitif sonuçlarla karşılaşırız

Buarada kızlar, yemek yediğim halde sürekli midem kazınıyor bu iğnelerin ilaçların etkisi mi acaba?
transferde aşılama tarzı ağrı olmuyormuş bakalım haftaya salı transfer için gün verdiler yaşayıp göreceğiz. bir de grip oldum üstüne. ilaçlardan canım iştah açıyor çok fena yürüyüş yapmak lazım o kilolar sonra zor gidecek. nerede oluyorsun tedavini

Aslında iki gündür midem bulanıyor sabah bişey yemek istemedim ama midem sürekli kazınıyor eşimle tartıştık sanırım pskolojikBen istanbul medicana hastanesinde tedavi oluyorum cnm kiloma dikkat etmeye çalışıyorum ama zayıf da sayılmam pko olduğu için çok zor kilo veriyorum

Sen transfer için ne kadar bekledin cnm doktor bana bir ay dondururz dedi

Çok fazla ilaç kullanılıyor en zoru da bu inş tutar da bidaha bu süreçleri bidaha yaşamayız.Senin ilk denemen mi cnm kaç embriyo transfer olacak?
ilk deneme canım 34 yaşındayım 7 yıldır hiç gebelik olmadı. evet ilaçlar çok yoruyor malesef iğneler de 3 aya kadar kullanılacakmış. maddi manevî yıpratıyor insanı. benim tek embriyo transfer yapılacak. negatif olursa 2 yaparız dedi dr. ben de 1 düşündüm. ama 2 embriyo olupta ikiz olursa nasıl bakarım diye düşünmeye başladım. annem vefat etti kvalidenin kendine hali yok. hayırlısı artık. seninde ilk deneme sanırım.

Evet benimde ilk denemem 31 yaşındayım 3,5 senedir olmuyor bizimde bende pko eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri düzeldi ama hiç gebelik yaşamadım bizde vakit kaybetmeden tüp bebeğe karar verdik hayırlısı bakalım

canım merhaba opu işlemin yapıldı mi merak ettim seni

o ne kız yumurta bırakmamışsın ortalıkta valla maşallah :)) yarından aramaya başlarlar. bol bol bebiş olsunlar sana

o ne kız yumurta bırakmamışsın ortalıkta valla maşallah :)) yarından aramaya başlarlar. bol bol bebiş olsunlar sana
Sağol cnm valla bende o kadar beklemiyordum ama içlerin sadece bir tanesi yetiyor bize inş..senin de haftaya salı taransfer değil mi benden deneyimli olacaksın güzel sonuçların olur inşallhbana iki adet sonra gel dedi

Sağol cnm valla bende o kadar beklemiyordum ama içlerin sadece bir tanesi yetiyor bize inş..senin de haftaya salı taransfer değil mi benden deneyimli olacaksın güzel sonuçların olur inşallhbana iki adet sonra gel dedi
Selam cnm bugün sabah aradılar 35 yumurtadan 25’i sağlıklı 14’ü döllendi dediler bir gecede yarıdan fazlası gitmiş 3’üncü gün tekrar arayacağız dediler bakalım 5’inci güne kaç tane kalacak

Maşallah canım inş 5. güne de gider. ama 3. gün tutanda çok varmış. sağlıklı kaliteli olunca. instada bir sayfa takip ediyorum umutlu anne adayları diye 5. yada 3. gün olupta çok kişi yazmış kimyasal olan. bu aralar çok varmış. bizde morfoloji sıkıntısı var. o kadar emek verip olmama korkusu başladı. yarın progestan iğnelerine başlıcam ben de. hakkımızda hayırlısı olsun.

Morfoloji sorunu bizdede var ama tüp bebek tedavisinde önemli değil morfoloji zaten lab.ortamında döllenme oluyor oyüzden takma kafana,ne kadar pozitif düşünürsek sonuçlar o kadar pozitif döner bize bence..Senin heycanlı günlerin başlıyor Allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…