Medical park tüp bebek yaptıranlar

masalperissi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
46
26
8
32
Merhaba kızlar tüp bebek tedavisine başladım bu salı 4 yumurta toplandı 1 i boş çıktı diğer 3 tanesinn bu gün ikinci günüydü her gün arayıp bilgi veriyorlar bir tanesinn bölünmesi diğer ikisine göre birazcık geriden geliyormuş orta kalite dedi anlayamadığım olay gün gün mü kalite artıyor yoksa orta kalite olarak mı ilerliyorlar

amh a göre yumurta sayınız iyi maşallah. benim 0.87 3 yumurta çıktı. sigara kullanıyordm belki ondandır. 3 üde 5.güne ulaştı. ilk denemeniz sanırım sizinde
Yok canım 4. Denemem. Redostim ve ımprly kullandım onların etkisi oldu sayının artmasında. İnşaAllah bebeklerimizi kucağımıza almak da nasip olur

evet canım bizede embriyo dondurma 5500 5 ten fazla olursa ekstra 1500. benim amh düşük olduğu için doktor havuz yaparız demişti. gerek kalmadı çok şükür seni aradılar mı hastaneden ne durumdasın
Selam cnm aradılar 4’üncü güne 7 tane ulaştı beşinci günü beklemediler,iyi kalite dediler ama beşinci güne gidenler aa kalite oluyor dedi üzüldümiki tüp halinde dondurucaz dedi 4,500₺ tuttu.

Selam cnm aradılar 4’üncü güne 7 tane ulaştı beşinci günü beklemediler,iyi kalite dediler ama beşinci güne gidenler aa kalite oluyor dedi üzüldümiki tüp halinde dondurucaz dedi 4,500₺ tuttu.
belli olmuyor ki canım 5. gün olumsuz olanda oluyor ben de genetik testi sonradan öğrendim orda belli oluyormuş tutup tutmayacağı sağlıklı olup olmadığı bilseydim gönderirdim genetiğe. yani 5aa olupta genetikten olumsuz gelenleride çok okudum burda. nasibimizde varsa olacak inşallah

İnş bakalım hayırlısıDoktor bize genetikten hiç bahsetmedi hemşireye sordun ilk denemeniz olduğu için gerek duymamıştır dedi.Senin transfer bugün dü değil mi ne yaptın cnm nasıl geçti?

İnş bakalım hayırlısıDoktor bize genetikten hiç bahsetmedi hemşireye sordun ilk denemeniz olduğu için gerek duymamıştır dedi.Senin transfer bugün dü değil mi ne yaptın cnm nasıl geçti?
evet canım bugün transfer oldum. saat 2ye randevu verdiler. 4 buçuğa doğru işleme aldılar yoğunluktan. kaç kez sıkışıp tuvalete gittim tekrar su içtim hatırlamıyorum. işlem güzel geçti. 10 mart test günü bakalım.

Hadi hayırlısı cnm inş 10 gün sonra güzel haberlerini alırız burdanİşlem nasıldı ağrı sızı oluyor mu?

inşallah hayırlısıyla işlemde hiç ağrım olmadı sadece ben yeterince sıkışık olmadığımdan hemşire baya ultrasonla bastırdı onun biraz baskısı oldu o kadar. 2 dk fln sürdü.
Hadi hayırlısı cnm inş 10 gün sonra güzel haberlerini alırız burdanİşlem nasıldı ağrı sızı oluyor mu

Bende medicalpark pendikte yaptırıyorum semra hoca

mavibirmasal hayırlı geceler bende serdar koç hastasıyım ben daha önce madical Park Bahçelievler Ayşe janet hanmda 1 aşılama 2 tüp yaptırdım sadece son tüp tuttu dış gebelik oldu snra Serdar bey 2019da hastanedeyken ona gittik ablam onda tüp bebek yaptırdı tuttu bende ona gtmeye karar verdm 2019 dondurulmuş 1 tane embiriyo transfer edildi ve kızım oldu 3 buçuk yaşında smdi tekrrdan sil baştan başladik bugün transferim yapıldı. Senn durumun ne transferin Oldumu??

Benim transferim 12 Nisan’da oldu. Çok şükür hamileyim ikizlerim olacak İnşaAllah

Kızlarım olacak İnşaAllah. Rabbim size de en kısa sürede nasip etsin İnşaAllah
Amin inşallah benm kızım sürekli yatarken kalkarken oturrken dua ediyor Allah'ım bana kardeş ver diyor kıyafetlerini oyuncaklarını gsteriyor bu kardeşin olsun diyor inşallah rabbm bana ve isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…