Medical park tüp bebek yaptıranlar

masalperissi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
46
26
8
32
Merhaba kızlar tüp bebek tedavisine başladım bu salı 4 yumurta toplandı 1 i boş çıktı diğer 3 tanesinn bu gün ikinci günüydü her gün arayıp bilgi veriyorlar bir tanesinn bölünmesi diğer ikisine göre birazcık geriden geliyormuş orta kalite dedi anlayamadığım olay gün gün mü kalite artıyor yoksa orta kalite olarak mı ilerliyorlar

Kızlar selamlar, medikal park ta tüp bebek tedavisine başladım mayıs ayında , bir kez taze bir kez dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı ancak ikiside negatif sonuçlandı
Dr um histeroskopi yapalım dedi onun da fiyatı epey yüksek 30.000 tl fiyat verdi hastane. Benim bilinen bir sorunum yok bizde sperm sayısı düşüklüğü ve ileri hareketlilik sorunu var. Histeroskopi yaptırıp yaptırmamak konusunda aşırı kararsızım fiyatı çok yüksek çünkü, aranızda daha önce histeroskopi yaptıran var mı acaba

Hangi doktor canm. Hiperoskopi ne için yapılacak 2 negatif yani ne için olucak

Üç ay önce Semra Esenkaya ile tedaviye baslamıstım.Rezervim normal sınırlarda olmasına ragmen tedavi baslangıcında 4 tane yumurta gozuktu. Dr sasırdı diğer tedavilerde yumurta sayım iyi olmasına amhım iyi olmasına ragmen az olmasını cikolata kistine bagladı, önceki aylarda da iki kere ultrason da bakmıstı on muayene vs hersey normal gozukuyordu. Velhasıl beni bu sekilde tedaviye baslattı cunku ilaçlardan sonra sayı artabilir dedi. İğnelere basladım üç gun sonraki kontrolde sayı aynıydı. Bu sekilde tedaviye devam ettirmek istedi fakat ben kabul etmedim tedaviyi yarım bıraktım. İçimdeki sese guvendim sadece bu aylık olabilecegini dusundum. Drun umrunda dahi olmadı birkac ay kontrol edelim diyebilirdi ama demedi. Dört yumurtadan kaç tanesi olgun cıkacak kac tanesi dollenecek umrunda değil..
Ayrıca her gidisimde benimle ilgili sorular soruyordu sanki ilk defa gitmişim gibi. Toplamadan sonra dondurulmus transfer istediğimi soylemiştim bazı nedenlerden dolayı. Bunu bile unutmuştu taze transfer yapacagız demişti.. Bilgisayarı acıp benim dosyama bakabilirdi. İçeriye giren her hasta neden bu kdr uzun kalıyor anladım. Sürekli bastan kendimi anlatmak zorunda kalıyordum.
Kısacası benim kotu bir deneyimim oldu. Daha sonrq baska dra gittim ve rezervimin iyi oldugunu soyledi. Basımdan gecenleri analttıgımda bazı aylar bu sekilde olabilir dedi. Takip edilip bakılması gerekiyor dedi. İyi ki devam etmedim iyi ki..

Şu an hangi dr a gidiyorsunuz, evet haklısın benim de mesela histereskopi olduğumu sanıyormuş, son gittiğimde sana histereskopi yaptık değil mi dedi bende yapılmadığını söyledim yapalım o zaman dedi, ama yaklaşımını anaç tavrını seviyorum o yüzden en azından kalan son embriyo için de ona gidip olumsuz olursa -ki inşallah olumlu olur - başka bir dr arayışına gireceğim

Merhaba, tamamlayıcı sigorta hakkında bilgi verir misiniz? Tüp bebekte geçerli değil diyor her yerde öyle gördüm. Bende tekrardan tüp bebek tedavisine başlayacağım

Merhaba serdar hocada olumlu sonuç aldınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…