- 2 Şubat 2023
- 46
- 26
- 8
- 32
- Konu Sahibi masalperissi
-
Şuan donmuş embiriyon varmı kactane toplanmıştı seninKızlarım olacak İnşaAllah. Rabbim size de en kısa sürede nasip etsin İnşaAllah
17 tane toplandı 8 embriyo oldu. 5.gün 6 tane embriyomuz daha varŞuan donmuş embiriyon varmı kactane toplanmıştı senin
Benmde 11 toplandı 5 güne 4 tane geldi ama iki tanesi iyi 2 tanesinn gelişimi iyi değildi kaldılar onlar şuan 1 transfer edildi 1 tane donduruldu17 tane toplandı 8 embriyo oldu. 5.gün 6 tane embriyomuz daha var
Banada dua et cnm salı günü test günüm kızıma bı kardeşMerhaba oldum cnm 7 aylık hamileyim şimdi
Hangi doktor canm. Hiperoskopi ne için yapılacak 2 negatif yani ne için olucakKızlar selamlar, medikal park ta tüp bebek tedavisine başladım mayıs ayında , bir kez taze bir kez dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı ancak ikiside negatif sonuçlandı
Dr um histeroskopi yapalım dedi onun da fiyatı epey yüksek 30.000 tl fiyat verdi hastane. Benim bilinen bir sorunum yok bizde sperm sayısı düşüklüğü ve ileri hareketlilik sorunu var. Histeroskopi yaptırıp yaptırmamak konusunda aşırı kararsızım fiyatı çok yüksek çünkü, aranızda daha önce histeroskopi yaptıran var mı acaba
Semra esenkaya canım, rahimde yapışıklık polip miyom var mı neden tutunma olmuyor diye rahim içine bakılacak bir de gerekirse çizik açılacakmış işlem sırasındaHangi doktor canm. Hiperoskopi ne için yapılacak 2 negatif yani ne için olucak
İnş cnm Allah gönlüne göre versinBanada dua et cnm salı günü test günüm kızıma bı kardeş
Şu an hangi dr a gidiyorsunuz, evet haklısın benim de mesela histereskopi olduğumu sanıyormuş, son gittiğimde sana histereskopi yaptık değil mi dedi bende yapılmadığını söyledim yapalım o zaman dedi, ama yaklaşımını anaç tavrını seviyorum o yüzden en azından kalan son embriyo için de ona gidip olumsuz olursa -ki inşallah olumlu olur - başka bir dr arayışına gireceğimÜç ay önce Semra Esenkaya ile tedaviye baslamıstım.Rezervim normal sınırlarda olmasına ragmen tedavi baslangıcında 4 tane yumurta gozuktu. Dr sasırdı diğer tedavilerde yumurta sayım iyi olmasına amhım iyi olmasına ragmen az olmasını cikolata kistine bagladı, önceki aylarda da iki kere ultrason da bakmıstı on muayene vs hersey normal gozukuyordu. Velhasıl beni bu sekilde tedaviye baslattı cunku ilaçlardan sonra sayı artabilir dedi. İğnelere basladım üç gun sonraki kontrolde sayı aynıydı. Bu sekilde tedaviye devam ettirmek istedi fakat ben kabul etmedim tedaviyi yarım bıraktım. İçimdeki sese guvendim sadece bu aylık olabilecegini dusundum. Drun umrunda dahi olmadı birkac ay kontrol edelim diyebilirdi ama demedi. Dört yumurtadan kaç tanesi olgun cıkacak kac tanesi dollenecek umrunda değil..
Ayrıca her gidisimde benimle ilgili sorular soruyordu sanki ilk defa gitmişim gibi. Toplamadan sonra dondurulmus transfer istediğimi soylemiştim bazı nedenlerden dolayı. Bunu bile unutmuştu taze transfer yapacagız demişti.. Bilgisayarı acıp benim dosyama bakabilirdi. İçeriye giren her hasta neden bu kdr uzun kalıyor anladım. Sürekli bastan kendimi anlatmak zorunda kalıyordum.
Kısacası benim kotu bir deneyimim oldu. Daha sonrq baska dra gittim ve rezervimin iyi oldugunu soyledi. Basımdan gecenleri analttıgımda bazı aylar bu sekilde olabilir dedi. Takip edilip bakılması gerekiyor dedi. İyi ki devam etmedim iyi ki..
Merhaba, tamamlayıcı sigorta hakkında bilgi verir misiniz? Tüp bebekte geçerli değil diyor her yerde öyle gördüm. Bende tekrardan tüp bebek tedavisine başlayacağımşöyle söyleyeyim ben tamamlayıcı sigorta ile tüp bebek tedavisine başladım. sigorta istanbulda 5 hastaneyi ( Medikalpark ları ) kapsıyor. bu sebeple bana en yakın olan hastanelere baktım tekirdağ dan gidip geleceğim için. en yakın esenyurtta ziya kalem var bir de hediye hanım florya. ikisini karşılaştırdım. burda da birkaç yorum okudum ikisiyle ilgili. çok birşey yazmıyor dediğiniz gibi. hediye hanımla görüşeyim olmazsa diğerine bakarım diye düşündüm. öylelikle karar verdim şansa yani. sizin ilk denemeniz mi olacak
Merhaba serdar hocada olumlu sonuç aldınız mı acabamavibirmasal hayırlı geceler bende serdar koç hastasıyım ben daha önce madical Park Bahçelievler Ayşe janet hanmda 1 aşılama 2 tüp yaptırdım sadece son tüp tuttu dış gebelik oldu snra Serdar bey 2019da hastanedeyken ona gittik ablam onda tüp bebek yaptırdı tuttu bende ona gtmeye karar verdm 2019 dondurulmuş 1 tane embiriyo transfer edildi ve kızım oldu 3 buçuk yaşında smdi tekrrdan sil baştan başladik bugün transferim yapıldı. Senn durumun ne transferin Oldumu??
merhaba siz gttiniz mi serdar beyeMerhaba serdar hocada olumlu sonuç aldınız mı acaba
Yok hayır gitmedimmerhaba siz gttiniz mi serdar beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?