Merhaba, ben 37 haftalık hamileyim, yaklaşık bir yıldır Ali İhsan Gönenç doktorum, tüp bebek bölümünde fakat benimki tüp bebek olmadığı halde arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve çok çok memnunum doktorumdan, herşeyi konuşabileceğiniz, tüm sorularınızı rahatlıkla sorabileceğiniz, sorduğumuz herşeyi bizim anlayabileceğimiz şekilde açıklayan, çok düZgün bir insan kendisi, ben ikinci düşüğüm esnasında buldum kendisini, kürtajı değil de ilaçla düşürmeyi önermesi( henüz doğum yapmamış bi rahme kürtaj işlemi yapılmasından yana olmadığını söyleyerek) beni etkilemişti, daha sonrasında hsg mi o çekti ki o da ayrı bir hikaye işlem esnasında beni o kadar rahatlattı ki bittiğini anlamamıştım bile, histeroskopi ameliyatımı yine onda oldum, inşallah bi kaç haftaya da doğumumu gerçekleştirecek kendisi, doktor olarak mükemmel bir insan, tek dezavantajı aşırı yoğun olması, randevu saatlerinin sık sık değişmesi, bi de muayene ücreti tabi, ama insan daha önce sıkıntılar yaşayınca parayı gözü görmüyo tabi, inşallah yardımcı olabilmişimdir..