medicalpark bahçelievlerde detaylı ultrason fiyaskosu

elifsen1975

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
1.033
324
113
İstanbul
dün medical park bahçelievlerden detaylı ultrason için randevu aldım,
telefonda özellikle cd ve renkli resim veriyor musunuz diye sordum evet veriyoruz dediler, evden çıkmadan tekrar aradım ve yine cd ve renkli resim veriyor musunuz diye sordum bölüme bağlanıp cevap verelim dediler ve biraz beklettikten sonra evet veriyoruz dediler bizde kalktık gittik,

16:30 da prof. Petek hanımda randevumuz vardı, oraya gidince sekreteri kusura bakmayın makinemiz bozuk cd veremicez dedi, şaka gibi yani.... sonra geldi özlem hanımın ultrasonu çalışıyor cdye kayıt yapabilir sizi ona yönlendirelim dedi , tamam dedik, biraz daha bekledikten sonra özlem hn biz aldı, 15 dakikada felan muayeneyi bitirdi, (telefonda detaylı ultrasonun 40 dakika kadar sürdüğü bilgisi verilmişti) özlem hanım kesinlikle soru sormamıza izin vermedi, karnımda şiddetli ağrı vardı neden olabilir dediğimde doktorunuzla görüşürsünüz diye soğuk bir cevap verdi oysa kendisi de kadın doğum doktoru ve o anda olan bir ağrıdan bahsetmiştim...

sonuçta işlem bitti elimize iki tane resim verdiler CD YOK !!! cd nerde deyince ben cd vermiyorum demez mi!!! tuttuk 310 tl para verdik ve paramızla rezil olduk, petek hanımın sekreterine gidip bu ne demek şimdi diye sorunca kusura bakmayın cd istediğinizi özlem hanıma söylemeyi unuttum dedi....yani onlar için herşey bu kadar basit...kusura bakmayın dediklerinde herşey bitecek sanıyorlar, elemanların eğitimi sıfır hiçbirşey bilmeden cevap veriyorlar, doktor deseniz suratımıza bakmadı birde cd istiyoruz diye sinir oldu bize... aslında hata bizde daha önce medical parkta sorun yaşamıştık bir daha gitmememiz gerekirdi ama bu son eşimde bende birdaha adım atmıcaz.....

Canim bende orda göztepedeki olan hastanesine gtcektm vazgectim en iyisi ali rıza sözenoglu harika doktor eyer anadolu yakasindaysan bi görüs derim kendisi adatepede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın

inşallah sizin için herşey yolunda gider ,konuyu açmamın nedeni bizim düştüğümüz durumu başkalarının yaşamaması, siz sonuçtan memnun kalırsanız lütfen paylaşın böylece bizim durumumuzda olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

ben medipol megada ebru hanıma gidiyorum, çok şükür ilgili ve iyi bir doktor, memnunum ama nedense kadın doğumcular detaylı ultrason için başka doktora yönlendiriyorlar,

böyle olacağını bilseydim inan detaylı ultrason hiç yaptırmazdım, bebeşimizi görücez diye mutlu mesut gidip büyük bir hayal kırıklığıyla eve döndük maalesef, çok şükür yavrumun sağlıyı yerinde, tek tesellimiz bu, bundan sonra medical parka asla gitmem, bence doktorlara tıp eğitiminin yanında insan ilişkileriyle ilgili derste vermeleri lazım ayrıca hastanede çalışan personelde sürekli eğitim verilip bilgileri güncel tutulmalı, aslında yazacak çok şey var ama hakaret olacak diye susuyorum ve Allaha havale ediyorum....

Bu konuda senle ayni fikirdeyim canim özel dyosun ilgi bekliyosun ama sifir bi temizlik olayi güzel sadece arkadasim gecen sene medikal park goztepede dogum yapti dr gökmen iyigündü ve cok memnun hala ona gdyor dilerim iyi bir doktor sende bulursun cnim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bütün doktorlar aynı olmuyor tabi ki, inşallah herkes işini düzgün yapan doktorlarla karşılaşır, ben daha önce fatih medical parkı denedim hiç memnun kalmadım, bahçelievler medical parkta dediğin gibi temiz ama hizmet sıfır

medipol mega ebru hanımdan çok şükür memnunum, inşallah doğumu da medipol megada ebru hanımla yapıcam, insan zaman hızlı geçsin doğum zamanı gelsin istiyor, hamileliğin başlangıcı biraz zordu ama çok şükür yavaş yavaş sağlığıma kavuşuyorum, Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin...

bu arada medipol meganın reklamını yapmış olmayayım, orda da pek çok yanlış var ,mesela gece 12de acil olarak gitmiştik, acildeki doktorlar hiç ilgilenmedi, malum acile gidince para almıyorlar ya, dahiliye doktoruna sevk etti, dahiliye doktorunda da 9 kişi sıra bekliyormuş düşük tehlikem olmasına rağmen kimse ilgilenmedi hatırlamak bile istemiyorum.. gördüğüm kadarıyla artık özel hastanelerin koridorları, tuvaletleri temiz ama insanlık artık kirlenmiş....mecburen hastaneye gidiyorum ve maalesef kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum.......

tüketici haklarına şikayet edin özellikle personelin bağımsız hareket ve tavırlarını.. ya da şikayetinizi aynı hastanenin halkla ilişkilerine yazılı olarak yapın..

tüketici haklarına şikayet edin özellikle personelin bağımsız hareket ve tavırlarını.. ya da şikayetinizi aynı hastanenin halkla ilişkilerine yazılı olarak yapın..

hastanenin şikayet bölümüne yazılı gönderdim ama henüz cevap vermediler, iki kez telefon görüşmemi inceleyebileceklerini, ayrıca doktorun olduğu kattaki kameralardan da bizi nasıl uğraştırdıklarını izleyebileceklerini belirttim ama geri dönmediler,

benim hamileliğim biraz zor geçiyor, sürekli yatıyorum bu yüzden tüketiciyi koruma deneğine gidemiyorum, artık Allaha havale ettim ,şu an ki uğraşım benim yaşadıklarımı başkası yaşamasın, insan büyük bir heyecanla bekliyor ve sonuç böyle olunca üzülüyor, açıkçası moralim çok bozuldu ama sakin olmaya çalışıyorum, hamile olduğum için onlarla uğraşmıyorum yoksa çok güzel uğraşırdım...

Bende Kasım ayında düşük yapmıştım. O gün devlet hastanesine gitmiştim. Akşam ağrılarım başladı ve kanamam çok fazla çoğaldı. Medical Park benim evime çok yakın. O yüzden oranın aciline gittik. Önce takibim orada olmadığı için beni acile kabul etmek istemediler. Sonra artık annemle eşim dilmi döktü bilmiyorum bir müddet beklettikten sonra beni acile aldılar. Hiç kimse ilgilenmedi doğru düzgün sonra hemşire geldi damar yolu açtı iki tüp kan aldı. Sonuçları beklerken hemşire bir daha kan alacağız dedi. Neden dedim. Laboratuarda kanımı kaybetmişler. Bir kez daha kan verdim ve fazladan bir saat daha bekledim. Sonuçlar geldi evet hamilesiniz dedi doktor. Sanki ben hamileyim diye yalan söylüyorum ve progestan hap verdiler sadece. Ve bir yığında para ödedik çıkarken.

geçmiş olsun, mesajınızı yeni görüyorum, maalesef aciller hep böyle, para almadıkları için ilgilenmiyorlar, Allah kimseyi düşürmesin, yapmaları gereken tek şey belki birgün bizim yerimizde olabileceklerini düşünmek ama maalesef......

Teşekkür ederim. Eğer şikayet etmek isterseniz sağlık bakanlığının internet sitesinde şikayet bölümü var. Oraya yazabilirsiniz. Ben devlet hastanesi hakkında yazmıştım ilgili bölüme yazı gitmişti.

açıkçası şikayet etsemde bir şey değişeceğini pek düşünmüyorum, yazılı bir belge yok zaten sinirlerimde bugünlerde uğraşacak kadar iyi değil,Allahlarından bulsunlar

2o gün önceki şikayetim için bugün medical parkta aradılar, sinirlerim yine tavan yaptı...
şikayetimi değerlendirmeye alacaklarmış, alsanız ne değişecek artık olan oldu dedim, iyi bir hastane olduğunuzu umarak gelmiştik ama bir daha kapınızdan dahi geçmeyiz dedim, sanki o anları geri döndürebilecekler veya bu terbiyesizliği yapan kişilere bi cezamı verilecek ???? hiç sanmıyorum ilgilendik demek için yaptıkları bir telefon konuşmasıydı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…