Medicalpark Göztepe normal dogum

emelgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
5
0
1
41
Merhaba;

Doktorum hastaneden ayrılmış. Özel sağlık sigortam var ama limitli olduğu için Şifa ve Memorial bana çok fazla geldi.

Medicalparkta normal doğum yapmış olanlar bana yardımcı olabilir mi?

Başar Önal ve Mehtap hanımı duydum ama Mehtap hanım cok yoğunmuş. Başar bey hakkında bilgiye ihtitacım var.

bu iki doktora giden yok mu hiç aranızda , tanıdığınızda mı yok. bilgi almak istiyorum

Canim ben mehtap hanima gidiyorum. Her gidisimde 1 saat rahat bekliyorum. Hani kadininda sucu yok hastanede kac kadin dogumcu var bombos kadin cok tercih ediliyor. Ama artik sikildim. Cok iyi ilgili bilgilendiren bir dr. Sabirliyim diyorsan gidilebilir. Son detayli ve seker yuklemesinide yaptiriyim sifaya gecicem sanirim. Memorial gereksiz pahalı geldi bana. 10000₺ bi doğum için hastane adına ödüyorsun resmen. Muayene üzretleride 200₺ gibiydi. Şifa 6140₺ demişti. Fiyattan dolayı şifayı tercih edeceğim. Doğum için medicalde oda sıkıntı olacak gibi. Doğumdan sonra yoğunluktan doğumhanede bekleyen hastalar olmuş. Sezeryan isr özel oda kiralayabilirsiniz diyor. E zaten o kdar para döküyoruz devlet hastanesinde bile oda yok diyip doğumhanede bırakmazlar bence.

bizimde medical park göztepe de doktorumuz nida hanım gayette memnunum açıkçası.
fiyatlar da 3 aşağı 5 yukarı normal ve sezeryan aynı gibi dediler ama bakalım ne kadar çıkıcak

Merhaba bende Nida hanıma gidiyorum, siz doğum yaptınız mı, 6 ayı geçtik doğumla ilgili hiç konuşmadık hazırlayıcı bilgiler veriyor mu normal doğum yanlısı mı nida hanım açıkçası normal doğumdan korkuyorum zorla normal olucan diye ısrar eder mi :)

özelden yazıyorum konu çok uzun ama bilmeni isterim hiç memnun kalmadım ne doktorum ne hastaneden.

Eski bir post ama yorum yapmadan geçemedim. Ben şubat ayında medicalpark göztepe de başar önal da normal doğum ile dünyaya getirdim kızımı. Kontroller esnasında başar beyin rahat tavırları beni hep rahatsız etti. Sanırım hamilelik psikoloji ile biraz şımartılmak daha detaylı bilgilendirilmek vs istiyordum. Hatta bu yüzden birkaçkez doktor değişikliği yapsam mı diye düşündükçe de eşimin engeli ile vazgeçtim. Ancak bu kadar rahat ve güvenli bir normal doğumu belki başka bir doktor ile yapamayabilirdim. Başar Bey, eğer normal doğum düşünülüyor ise mutlaka tercih edilesi bir doktor. Şimdi çevrem de hamile olan arkadaşlarımı ve gittikleri doktorları, nasıl sezeryana yönlendirdiklerini(hele bayramüstü) gördükçe Başar Beyin o beni rahatsız eden hareketlerinin ne kadar da doğru olduğunu daha iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…