- 2 Ekim 2017
- 40
- 8
- 86
- 33
- Konu Sahibi nostalgia love
-
Sanırım suan o hastanede değil adını göremedim ancak hastaneden memnun kalmış Mı acabaCanım arkadaşım özlem evliyaoğlu nda doğum yaptı ve çok memnundu gerçekten de baştan sona hep yanında oldu
Anladım canım teşekkür ederimBahsettiğim klinik canm güven hastanesiyle anlaşması vardı sanırsam
Merhaba. Bende sizinle aynı durumdayım. Hala hastane arıyorum. Paket mi aldınız?Merhabalar, yaklaşık 7 aylık hamileyim. İstanbuldan ankaraya taşındık. İyi bir hastane doktor arayışındayım. Medicana da duygu hanıma gitmeye karar verdim ancak yakın zamanda bu hastanede doğum yapan var ise tecrübelerinden yararlanmak isterim
Ayşe Kırbaş hoca mı acaba? Bir de muayene ücreti ne kadar acaba? Ben de Ankaraya taşınacağım doktor arayışındayım.Henüz hamilelik oluşmadı ancak medicana da Ayşe hocaya gidiyorum. Dünyanın en tatlı en iyi hekimi. Eğer henüz doktorunuza karar vermediyseniz Ayşe hocamı canı gönülden öneririm
Ayşe Kırbaş hoca mı acaba? Bir de muayene ücreti ne kadar acaba? Ben de Ankaraya taşınacağım doktor arayışındayım. Kırbaş
Çok teşekkür ederim.Evet evet Ayşe kırbaş. Yalnız muayene ücretlerini bilmiyorum özel sağlık sigortamız var bizim öyle gidiyoruz
2700 normal , Prof sa 3000 olabiliyor diye biliyorumMedicanada doğum yapmadım ama genel olarak cocuklar ve kendimiz icin medicanayi tercih ediyoruz. Fiyat soran arkadaşlar sağlık sigortası yaptırırsa iyi olur. Bizim yok ama eşimin kurumuyla yüzde 50 anlaşması var bazi bölümlerin, geçen ay genel cerrahi bölümünde normal muayene ücreti 2500du , kadın doğum da asagi yukarı bu kadardır diye düşünüyorum yani sigorta olursa daha iyi olur
Benim gittiğim doçentti sigortamiz olsaydı sanırım katkı payı veriliyor, birde operasyon geçirdim, olsaydı onuda kapsıyordu. Artık özel hastaneler için sağlık sigortası iyi bişey.2700 normal , Prof sa 3000 olabiliyor diye biliyorum
Evet evet Ayşe kırbaş. Yalnız muayene ücretlerini bilmiyorum özel sağlık sigortamız var bizim öyle gidiyoruz
Kuzummm ben onun üstüne bi kaç doktor daha değiştirdimKız sen de Ayşe hocadaymışsın şimdi tesadüfen fark ettim hem günümüz yakın hem ikimiz de Ayşe hocadayız hahahah
Memoriale gidiyorum perinatolog takipliyim. Paketi mayıs sonunda 125bine aldık. Memnunum.Merhabalar, yaklaşık 7 aylık hamileyim. İstanbuldan ankaraya taşındık. İyi bir hastane doktor arayışındayım. Medicana da duygu hanıma gitmeye karar verdim ancak yakın zamanda bu hastanede doğum yapan var ise tecrübelerinden yararlanmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?