• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Ben 2. Yide yaptırdım oda negatif medicana çok ilgisiz bir merkez bunu anladım şuan farklı bi merkeze gidiyorum ve bana çok kaliteli diye transfer ettikleri emb. Tam tersi kalitesiz bitme noktasında olan 2 embriyoymuş onu anladım kendimi çok yıprattım resmen umut tacirliği başka bişey değil yaşım 25 ve 17 yumurta ürettim 13 ü döllendi eşimdede bendede hiçbir sıkıntı yok medicana hiçbir test istemedi benden nedeni araştırılmadan dangur dungur başladılar zaten dr selman laçin hiçbir soruya net ve doğru cvp vermiyo Allah kimseyi oraya düşürmesin sırf evine yakın diye gitmiştim ama ilgisizlikleri ve yalan iş yapmaları sinirlerimi yıprattı şükürki benden kaynaklı olmadığını kalitesiz embriyo yüzünden negatif olduğunu öğrendim bu umut tacirliği başka bir şey değil tabiki allahın nasip etmesi ama bu hastanenin zaten başarısı bukadar düşükken boş umuda girmeye gerek yok biraz fazla verip daha iyi merkezde devam etmek en mantıklısı

Back