• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Merhaba arkadaşım murat by hangi hastanede Gaziosmanpaşa özel hastane mi! bende gitmeyi düşünüyorum bilgi verir misin hastane ve tedavnle ilgili memnun musun !
Bugün murat beye gittim artık 15 günlük süreçteyim inanılmaz sakin ve rahatlatıcı bir dr yeniyüzyıl gop murat keskin raporumda çıktı üni hastanesi olduğu için devlet katkılı yani rapor çıkıyor Allah herkes için hayırlısını nasip etsin

Öncelikle sanada Hayırlı olsun canım umarım hemen bebeğin kavuşursun.benim hormon iğnelerim 10 gün sürdü 11. Gün çatlatma iğnemi oldum ve tam 36 saat sonra yumurtalar toplandı.aynı gün eşimden Sperm aldılar ve yumurtalar döllendi.benim 6 yumurtam dölensi ama 5. Güne kadar 2 tane 1.kalite blastokist embriyom kaldı.biri şuan içimde diğerini dondurDuk. Yani toplam süreç 15-20 gün arasında kişiden kişiye göre değişiyor sanırım.
Teşekkür ederim inş sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar Murat bey derken...? Ben Medicana da bu ismi tanımıyorum...eskiden mi çalıştı?

kızlar transferim yapıldı bekleme sürecindeyim gaziosmanpaşa murat keskin doktorum bugüne kadar gittiğim dr arasında bana güven veren ve gerçek anlamda ilgili bir doktor RAbbim herkese kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

kızlar transferim yapıldı bekleme sürecindeyim gaziosmanpaşa murat keskin doktorum bugüne kadar gittiğim dr arasında bana güven veren ve gerçek anlamda ilgili bir doktor RAbbim herkese kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Canım İnşallah bu sefer bebişlerinle kavuşacaksın !! Çokk iyi şanslar dilerim Allah yardımcı olsun!!!
peki bu Gaziosmanpaşadaki hastane kaç para tuttu? Ben aklımda tutacam bu hastaneyı ve söylediğin doktoru. Çünkü Medicana daha ve daha hayal kırıklığım oluyor. Bazı konularda çok ciddi sorularım var onlara ve çok ciddi şüphelerim. Ama şimdi yazmıyorum hala karar vermedim çünkü bi de boşuna iftira etmeyelim diye. Önümüzdeki hafta randevum olacak tekrar Aysun hanımla. Bakalım eğer suphelerimde haklıyasam ben burda herşeyı yazacam ve hemen bu hastaneyı değiştiriyorum. O yuzden fiyatı bildirirsen çok sevinirim.
Çok güzel haberler bekliyorum sende. Sım sıkı tutsunlar seni bebişkolar )))

Canım İnşallah bu sefer bebişlerinle kavuşacaksın !! Çokk iyi şanslar dilerim Allah yardımcı olsun!!!
peki bu Gaziosmanpaşadaki hastane kaç para tuttu? Ben aklımda tutacam bu hastaneyı ve söylediğin doktoru. Çünkü Medicana daha ve daha hayal kırıklığım oluyor. Bazı konularda çok ciddi sorularım var onlara ve çok ciddi şüphelerim. Ama şimdi yazmıyorum hala karar vermedim çünkü bi de boşuna iftira etmeyelim diye. Önümüzdeki hafta randevum olacak tekrar Aysun hanımla. Bakalım eğer suphelerimde haklıyasam ben burda herşeyı yazacam ve hemen bu hastaneyı değiştiriyorum. O yuzden fiyatı bildirirsen çok sevinirim.
Çok güzel haberler bekliyorum sende. Sım sıkı tutsunlar seni bebişkolar )))
Canım benim raporum çıktı raporlu fiyat 4000 tl ilaçlarım çok tutmadı 348 tl raporlu olduğum için doktorumdan ve hemşirelerden çok memnunum ben bu süreçde adı geçen hastanelerin hepsiyle görüştüm sadece benim sana tavsiyem paragöz hastaneler çok zaten hiçbiri %100 garanti vermiyor ama önemli olan benim için tedavimi bana detaylı anlatan biri olması bide tek doktorla ilerlemek gerekiyor medicanada bitek beni iten tedaviyi başkasıyla başlıyorsun yumurta toplamayı başkası bu çok saçma geldi hepimiz için hayırlısı olsun ama gop murat keskin kesinlikle görüşmeni yap ve öyle karar ver

zge83 zge83 canım transferin hayırlı olsun Allah yüzünü güldürsün inşallah bende rapor ile yaptırmıştım ama 4000 tl rapor için çok geldi bana raporsuz fiyatı nedir hastanenin acaba

zge83 zge83 canım transferin hayırlı olsun Allah yüzünü güldürsün inşallah bende rapor ile yaptırmıştım ama 4000 tl rapor için çok geldi bana raporsuz fiyatı nedir hastanenin acaba
Sağol canım raporlu 4000 tl dediler raporsuz 7500 galiba 7000 de olabilir özelletin çoğu bu fiyatları verdi bazı yerler. Raporu kabul etmiyor herşeyden önce rapor olmasaydı bile doktorum için giderdim yinede

gzdedz, cnm sen hangi durumdasın? sen de mi değiştirmek istiyorsun Medicanayı?
ben dün eşimle konuştum. doktoru değiştirelim diye. O bana şimdi karıştırma artık diye dedi. Zaten tüm tahlilleri yaparken 2 ay kaybettik ve baya bi para harcadık. Bi de medicanadaki labaratuvarlar iyi bu da çok önemli. İkinci deneme orda deniyoruz demişti eğer tekrar olmazsa Allah korusun tabii o zaman değiştirelim. Ben de kabul ettim. İnşallah Mart sonunda başlayacaz yumartam az çıkarsa diye çok korkuyorum

gzdedz, cnm sen hangi durumdasın? sen de mi değiştirmek istiyorsun Medicanayı?
ben dün eşimle konuştum. doktoru değiştirelim diye. O bana şimdi karıştırma artık diye dedi. Zaten tüm tahlilleri yaparken 2 ay kaybettik ve baya bi para harcadık. Bi de medicanadaki labaratuvarlar iyi bu da çok önemli. İkinci deneme orda deniyoruz demişti eğer tekrar olmazsa Allah korusun tabii o zaman değiştirelim. Ben de kabul ettim. İnşallah Mart sonunda başlayacaz yumartam az çıkarsa diye çok korkuyorum
Ben şuan beklemedeyim 2.yi Medicanada yapmıcam bir kesin ama canım 2. için Aret Kamara gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık inşallah bu sever kucağın dolar seninde canım .Ayrıca Medicanada dr değiştirsende bu bir grup çalışması diyip çıkıyorlar işin içinden mesela ben aysun hanımın hastasıydım yumurta toplama günü bana anestezi verildi gözümü bir açtım Mehmet bey opumu yapmış bununla ilgili bana bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum opudan önce sonuçta hasta hakları diye birşey var birde yatak sıkıntısı var bilmiyorum hiç başına geldimi opu günü ben doğumhanenın yan odasında yattım ben 6 yıldır çocuk için uğraşıyorum yandaki ameliyathanede kadın avaz avaz doğum yapıyor transfer günü desen kardiyoloji bölümünde anjiyo olmuş hastaların yanında yattım bu da hiç hoşuma gitmedi açıkçası ve hemşirelere bunu belirttim sonuçta o kadar para veriyoruz Yinede hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah tatlım

Sağol canım raporlu 4000 tl dediler raporsuz 7500 galiba 7000 de olabilir özelletin çoğu bu fiyatları verdi bazı yerler. Raporu kabul etmiyor herşeyden önce rapor olmasaydı bile doktorum için giderdim yinede
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200:

Evet kızlar. Şimdi tüm şüphelerimi tüm negatif duygularımı ve yorumlarımı geri alıyorum. İkinci deneme için aynı merkezle yani Beylikdüzü Medikanayla devam etmeye karar verdim ve pişman olmadım bu sefer. Buğün ikizlerimin kalp artışalrı duydum çok şükür. Bu güzel duyguyu Allah hepinizi yaşatsın. Evet zor ama aynı anda çok enteresan ve özel bir süreç. Doktorlar gerçekten ellerinden gelen herşey yapıyorlar. Sadece bazı şeyleri onlara bağlı değil bi de hiçkimseye bağlı değil tek Allaha bağlı. Ben tüm Medicana tüp bebek hastalarına başarılar dilerim. Allah sizi bebeklerinizle kavuştursun.

Evet kızlar. Şimdi tüm şüphelerimi tüm negatif duygularımı ve yorumlarımı geri alıyorum. İkinci deneme için aynı merkezle yani Beylikdüzü Medikanayla devam etmeye karar verdim ve pişman olmadım bu sefer. Buğün ikizlerimin kalp artışalrı duydum çok şükür. Bu güzel duyguyu Allah hepinizi yaşatsın. Evet zor ama aynı anda çok enteresan ve özel bir süreç. Doktorlar gerçekten ellerinden gelen herşey yapıyorlar. Sadece bazı şeyleri onlara bağlı değil bi de hiçkimseye bağlı değil tek Allaha bağlı. Ben tüm Medicana tüp bebek hastalarına başarılar dilerim. Allah sizi bebeklerinizle kavuştursun.
Arkadaşım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim herşey nasip kısmet

Arkadaşım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim herşey nasip kısmet

Sağol canım benim. Sana da Allah bu mutluluğu anları ve güzel sağlıklı minik kuzuları versin. Herşey güzel olacak İnşallah. Sen sadece sakın ol inan dua et ve stres yapma.

Evet kızlar. Şimdi tüm şüphelerimi tüm negatif duygularımı ve yorumlarımı geri alıyorum. İkinci deneme için aynı merkezle yani Beylikdüzü Medikanayla devam etmeye karar verdim ve pişman olmadım bu sefer. Buğün ikizlerimin kalp artışalrı duydum çok şükür. Bu güzel duyguyu Allah hepinizi yaşatsın. Evet zor ama aynı anda çok enteresan ve özel bir süreç. Doktorlar gerçekten ellerinden gelen herşey yapıyorlar. Sadece bazı şeyleri onlara bağlı değil bi de hiçkimseye bağlı değil tek Allaha bağlı. Ben tüm Medicana tüp bebek hastalarına başarılar dilerim. Allah sizi bebeklerinizle kavuştursun.[/QUOTE bu yazdığın çok iyi oldu bu arada tebrik ederim sağlıkla kucagına al bebişlerini.ya benm yarın selman laçinle randevum var 2. Deneme için dondurulmuş embri var bnde çok umutsuzdum hastane ile ilgili yani çok olumsuz bakıyodum aynı senin gibi ama bu yazdıklarından sonra inan çok mutlu oldum umarım bnde buraya yazarım böyle senin gibi

Canlisu hanım yaşınız kaç acaba ben 38 oldum selman beye gidicem tüp bebek için yumurta rezervim az tüp bebekte şansın az ama 5 dr elimizden geleni yapıcaz dedi benim gibi yaşı olup yumurta rezervi az olanlar lütfen biseyler yazsın bu arada amh değerim 0.07

Canlisu hanım yaşınız kaç acaba ben 38 oldum selman beye gidicem tüp bebek için yumurta rezervim az tüp bebekte şansın az ama 5 dr elimizden geleni yapıcaz dedi benim gibi yaşı olup yumurta rezervi az olanlar lütfen biseyler yazsın bu arada amh değerim 0.07
Ben 37 yaşındayım. Amh değerim sizinkiden biraz daha yuksek ancak yumurta sayısı az. İlk denememde sadece 3 tane topladık onlardam hepsi döllendi ama olmadı tutmadı. İkinci sefer biz başka ilaçlarla başladık ve 5 yumurta oldu onlardan 2 tane 4 gününe kadar geliştiler transfere girdiler ve bizimle kalmayı karar verdiler kuzularım )) Size başarılar dilerim. Allah yardımcınız olsun.

Ay böyle duyunca çok memnun oluyorum allahım tamamına erdirsin inşallah isteyen herkese versin ay ikiz dimi oh çok şükür darısı benim ve etrafimda okadar çok kadın varki gebe kalamayan onların başına benimde 2 tane yumurtam var selman bey şansın çok az dedi bak oluyor işte neden moral bozuyorlar anlamıyorum tmm doğruları söylüyor ama güleryüzü elimizden geleni yapıcaz demesi memnun etti beni bende bir aksiliktir gidiyor anlamadım bu ay tarlusal içtim 11 gün sonra kahve lekelenme oldum 3 gün sürdü 3.gün tedaviye basliycaktik ama sökülmedim rahim duvarı kalın ve 2 cm kist olmuş çatlamayan yumurta tedaviye başlayamadım ve dr hiç zaman harcama 1 ay bile gecikme dedi ben şimdi ne yapayım elim kolum bağlı

Back
X