Oğlum bundan 3ay kadar önce çok hastalandı ve gittiğimiz doktordan memnun değildim,yine bahçelievler medikanadaki çocuk doktorunu alper beyi çok övdüler aldık oğlumuzu gittik,hemen yatış dedi,tedavi masrafı hariç sadece odanın geceliğine 400lira alıyorlar,sanki 5yıldızlı otel.inanki odalar berbat,git kendin gör,refakatçi yatağı diye koydukları yatağın gıcırtısından çocuk uyanmasın diye üstüne bile oturamıyorduk,minderi altından kayıyor iğrenç eski pis birşey,lavaboda bir sıvı sabun bir kağıt havlu bile yok,devlet hastanesinde yatar gibi evden havlu sabun getlrttim,tuvalet banyosu eski pis,yemekleri iğrenç.2gece kaldık 1160lira fatura ödedik sosyal güvencemiz olduğu halde,çıkarken şikayet dilekçesi yazdım buraya yazdıklarımı aynen yazdım.düşünüyorum sonuçta orda benim çocuğuma günde bir kez iğne yaptılar,birde şurupları vardı saatine göre hemşireler geldi içirdi,bunları evde de yapabilirdik,o kadar paraya yazık oldu.çıkarken de doktorumuz reçeteye buhar makinesi yazdı ve camdan bana göstererek hemen yandaki eczaneye git orda bi bayan var adı bilmem ne dedi hatırlamıyorum,o sana anlatacak dedi,salak gibi gittim koşa koşa 160tl olan o aleti aldım sadece 3günlük ihtiyacımız vardı hayati birşeyde değildi,üstelik her nereden alsam nasıl kullanıldığını anlatırlardı,özellikle oraya yolladı prim aldığını düşünüyorum ya o eczaneden ya da ürünün firmasından.ordan yazdığı reçete başına prim alıyordur eminim.
Yani canım boşuna fiyat araştırması yapma aaa bebekte falan risk var filan risk var bi bakalım diyip faturanı kabartırlar leş kargaları