medicana hastenesi bahçelievler

nefertiti_86

Allah nazarlardan korusun
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
114
0
116
Merhaba arkadaşlar,

bahçelievler medicana hastanesinde doğum yapan var mı?
doğumda sorun yaşadınız mı?
çıkışta toplam ne kadar ödediniz? neleri kapsıyordu ?
doğum fotoğrafçınız varmıydı? toplam ne kadar ödediniz?
eğer özel odaya süsleme yaptırırsanız ücreti ne?

lütfen sorularıma cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
O hastaneyi hiç tavsiye etmiyorum şahsen,
doğumumu orda yapmadım ama bir gece acile gitmem gerekti,tabiri caizse kan emici yarasa gibi sömürdüler beni.birsürü felaket senaryoları uydurararak faturamı kabartmak için yapılacak ne varsa tüm işlemleri yaptırdılar o zamanın parasıyla asgari ücretin iki katı kadar bir faturayı ödedim ve ne olduğunu bulamadılar.sen şimdi git yarın sabah gel devam edelim,belki apandistin patlamak üzeredir sabah onun için gereken tahlilleri de yapalım dediler kolumdaki damar yoluyla yani kan alınması ve serum takılabilmesi için damara takıp bantlarla yapıştırılan o şeyle eve yolladılar.ertesi gün bana yapmış oldukları tahlil sonuçları röntgenler ultrason görüntüleri hatta gebelik testi sonucuyla devlet hastanesine gittim.basit bir barsak enfeksiyonuymuş geçirdiğim ve ordaki doktorlar gebelik testi bile yapılmış diye benimle dalga geçtiler,enayi yerine koyuldum yani,aradan yıllar geçti oğlum oldu

Oğlum bundan 3ay kadar önce çok hastalandı ve gittiğimiz doktordan memnun değildim,yine bahçelievler medikanadaki çocuk doktorunu alper beyi çok övdüler aldık oğlumuzu gittik,hemen yatış dedi,tedavi masrafı hariç sadece odanın geceliğine 400lira alıyorlar,sanki 5yıldızlı otel.inanki odalar berbat,git kendin gör,refakatçi yatağı diye koydukları yatağın gıcırtısından çocuk uyanmasın diye üstüne bile oturamıyorduk,minderi altından kayıyor iğrenç eski pis birşey,lavaboda bir sıvı sabun bir kağıt havlu bile yok,devlet hastanesinde yatar gibi evden havlu sabun getlrttim,tuvalet banyosu eski pis,yemekleri iğrenç.2gece kaldık 1160lira fatura ödedik sosyal güvencemiz olduğu halde,çıkarken şikayet dilekçesi yazdım buraya yazdıklarımı aynen yazdım.düşünüyorum sonuçta orda benim çocuğuma günde bir kez iğne yaptılar,birde şurupları vardı saatine göre hemşireler geldi içirdi,bunları evde de yapabilirdik,o kadar paraya yazık oldu.çıkarken de doktorumuz reçeteye buhar makinesi yazdı ve camdan bana göstererek hemen yandaki eczaneye git orda bi bayan var adı bilmem ne dedi hatırlamıyorum,o sana anlatacak dedi,salak gibi gittim koşa koşa 160tl olan o aleti aldım sadece 3günlük ihtiyacımız vardı hayati birşeyde değildi,üstelik her nereden alsam nasıl kullanıldığını anlatırlardı,özellikle oraya yolladı prim aldığını düşünüyorum ya o eczaneden ya da ürünün firmasından.ordan yazdığı reçete başına prim alıyordur eminim.
Yani canım boşuna fiyat araştırması yapma aaa bebekte falan risk var filan risk var bi bakalım diyip faturanı kabartırlar leş kargaları

Oğlum bundan 3ay kadar önce çok hastalandı ve gittiğimiz doktordan memnun değildim,yine bahçelievler medikanadaki çocuk doktorunu alper beyi çok övdüler aldık oğlumuzu gittik,hemen yatış dedi,tedavi masrafı hariç sadece odanın geceliğine 400lira alıyorlar,sanki 5yıldızlı otel.inanki odalar berbat,git kendin gör,refakatçi yatağı diye koydukları yatağın gıcırtısından çocuk uyanmasın diye üstüne bile oturamıyorduk,minderi altından kayıyor iğrenç eski pis birşey,lavaboda bir sıvı sabun bir kağıt havlu bile yok,devlet hastanesinde yatar gibi evden havlu sabun getlrttim,tuvalet banyosu eski pis,yemekleri iğrenç.2gece kaldık 1160lira fatura ödedik sosyal güvencemiz olduğu halde,çıkarken şikayet dilekçesi yazdım buraya yazdıklarımı aynen yazdım.düşünüyorum sonuçta orda benim çocuğuma günde bir kez iğne yaptılar,birde şurupları vardı saatine göre hemşireler geldi içirdi,bunları evde de yapabilirdik,o kadar paraya yazık oldu.çıkarken de doktorumuz reçeteye buhar makinesi yazdı ve camdan bana göstererek hemen yandaki eczaneye git orda bi bayan var adı bilmem ne dedi hatırlamıyorum,o sana anlatacak dedi,salak gibi gittim koşa koşa 160tl olan o aleti aldım sadece 3günlük ihtiyacımız vardı hayati birşeyde değildi,üstelik her nereden alsam nasıl kullanıldığını anlatırlardı,özellikle oraya yolladı prim aldığını düşünüyorum ya o eczaneden ya da ürünün firmasından.ordan yazdığı reçete başına prim alıyordur eminim.
Yani canım boşuna fiyat araştırması yapma aaa bebekte falan risk var filan risk var bi bakalım diyip faturanı kabartırlar leş kargaları

cevapların ve bilgilendirmelerin için çok çok teşekkür ederim. her ay düzenli kontrole gittiğimiz doktor var bahçelievlerde. esra kırsever. dürüst iyi bi kadın, güzel ilgileniyo ama sonuçta hepsi para için çalışıyor. doğumu medicana da yaparız, onu istemezseniz medical park olur dedi. tüm hepsi dahil toplamda normal doğum olursa 2500, sezeryan olursa 2900 civarı tutar dedi. bizimde hiç bir ön bilgimiz yok. ilk bebek. ne kadar hastaneyi gidip görsende , tecrübe edinmiş birisinden bilgi almak çok başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…