Kızlar merhaba, medicana konya hastanesindeki ikili test fiyatlarını biliyor musunuz? Yakın zamanda yaptıran oldu mu? Telefonla bilgi vermiyolar maalesef.
Kızlar merhaba, medicana konya hastanesindeki ikili test fiyatlarını biliyor musunuz? Yakın zamanda yaptıran oldu mu? Telefonla bilgi vermiyolar maalesef.
Kendi soruma kendim cevap vermiş olucam ama en azından birilerine lazım olur diye yazıyorum. Bugün hastaneye gittim. ikili test:150 tl, muayene ücreti metin hoca:112 tl narin hanım:52 tl. Tabi bu ücretler sgk için.
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım..Medicana Metin hocaya mı gidiyordun?Ben de Farabideki Mehmet Beye gidiyorum ii bi doktor ama Metin Hocaya da çok ii diyorlar.Sence nasıl Metin Hoca?Çok kararsız kaldım
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım..Medicana Metin hocaya mı gidiyordun?Ben de Farabideki Mehmet Beye gidiyorum ii bi doktor ama Metin Hocaya da çok ii diyorlar.Sence nasıl Metin Hoca?Çok kararsız kaldım
Teşekkür ederim pecelim, seninki de hayırlı olsun. Aslında Metin Hoca'nın muayenehanesine gidicektim, ikili test yaptırmak gerekirse diye medicanaya gittim. Hastane çok yoğun, fazla vakit ayıramıyor. Ama yine de güven veren bir doktor. Ben medicanada doğum yapmak istediğim için Metin Hoca'yı tercih ettim. Bir de yakın bir kaç arkadaşım şiddetle tavsiye etti. Daha yolun başında sayılırım ben. (12h) Eğer sıkıntılı bir gebelik geçirmiyosan, doktorundan ve hastaneden de memnunsan bence değiştirme. Bir de işin maddi boyutu var. Metin Hocanın doğum ücreti en son 2000 tl diye okumuştum forumda. Yine de sen bilirsin tabi, erken karar versen iyi olur.