Medicana mi? Koru mu?

Sedaselek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
3
0
1
33
Mrb yakın zamanda medicana yada koruda doğum yapan warmi hangisini önerirsiniz 33+1 deyim fakat hastane konusunda kararsizliklarim war

Mrb yakın zamanda medicana yada koruda doğum yapan warmi hangisini önerirsiniz 33+1 deyim fakat hastane konusunda kararsizliklarim war
Sanırım Ankara dasınız. İstanbul dan bildiğim kadarıyla Medicana iyi bir hastane. Abimin ilk çocuğu orada doğdu. Memnun da kaldılar. Ama sizin yaşadığınız yerdekini bilemem. Koru ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum son zamanlarda. Yerinizde olsam yanından bile geçmezdim.

merhaba,

konu ile ilgili benim de yardıma ihtiyacım var. medicana ankara hastanesinde doğum yapan var mı? ayla hanımda özellikle..

Sanırım Ankara dasınız. İstanbul dan bildiğim kadarıyla Medicana iyi bir hastane. Abimin ilk çocuğu orada doğdu. Memnun da kaldılar. Ama sizin yaşadığınız yerdekini bilemem. Koru ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum son zamanlarda. Yerinizde olsam yanından bile geçmezdim.
Mrb ben son dakika karar değiştirip özel ortadoğu hastenesi prof dr hasan kapalıya gittim ve dogumumu orda gerçekleştirdim cokda memnun kaldim oralara verilen paralara çok yazık bence tavsiye ederim bi araştırın

mrb:)
teşekkürler öncelikle cevap verdiğiniz için. prof doktor hasan kafalıyı bende duydum. ama ortadoğu hast yeni diye biliyorum medicana kadar eski bi hastane değil. ama memnun kalmanıza sevindim. Olmadı bende randevu alabilirim kendisinden:)

mrb:)
teşekkürler öncelikle cevap verdiğiniz için. prof doktor hasan kafalıyı bende duydum. ama ortadoğu hast yeni diye biliyorum medicana kadar eski bi hastane değil. ama memnun kalmanıza sevindim. Olmadı bende randevu alabilirim kendisinden:)
Aynen kesinlikle tavsiye ederim doktorumuda hastaneyide temizlik gorevlisinden tutun hemsirelere kadar cok ilgili ve duyarlilar benim bebeğim 3aylik oldu bile sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Back
X