Aşılama medıcana ömer faruk vanlıoğlu aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanımlar bende Ömer beyin hastayım. Haftaya asilamam var. Aralık ayında bir kaç arkadaş aşılama yaptırmış sonuçlarınz nedir bizimle paylaşır misiniz. Umarim hayırlı haberler almissinizdir

Cnm ben yaptrdim omer beye tutmadi suan ikinci asilamadayim ilac kullaniyorum suan
Canım vardır bunda da bir hayır. İnşallah ikinci denemende tutar. Bizimde ikinciyi gerek kalmaz inşallah. Peki bişey sormak istiyorum aşılama yi neden yaptırdıniz yani sorun neydi ? Bide tutmama sebebi hakkında bir bilginiz yada ömer hocanın söylediği birsey var mı. Biraz bilgi verebilir misin

Bende polikistik over var cnm omer bey hep iyi dedi kime gittiysem sorun yok dedi polikistik over sorun degil dedi olede zaten %50 si kendiliginden gebe kairmis %50 si tedaviyle tutmama sebebi yok yani bsy demedi sadece olumsuz dedi tutmamais dedi zaten asilama 5 kisiden birinde tutarmis omer bey dedi yani % 15 asilama orani cok dusuk zaten

Ya
Ya hep bahane biiliyomusun cocugun olmaz denilien insanlar bile cocuk sahibi oldu inanki nasipte varsa olur allah buyuk cocuk sahibi olanlara veren de Allah bize vermeyende Allah rabbim buyuk nasip ne zmaansa ozaman arkadasim allah buyuk yeterki Rabbim mahrum etmesin :) bizi

Anladım canim. Bizde suanda yumurta büyütme ignesini kullanıyoruz. Dün histereskopiyaptı ömer hoca. Herşey temiz dedi önümüzde bir engelimiz yok dedi. Salı günü kontrole çağırdı büyük ihtimal perşembe yada cuma aşılama yapacak. Rabbim herkeze hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…