Aşılama medıcana ömer faruk vanlıoğlu aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yani bukadar kişi yorum yapmaktanmı üşeniyor birde kadın dayanışması olacak

Selam, ben bugün ömer beyle başladım ilk iğnemi oldum. Kendisi bana çok güven verdi,sakin güler yüzlü bir insan. Cumartesi tekrardan gidicez eşimle birlikte. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Niye ikinci kutuya geçtiniz?ilk 5 günün sonunda gittiğinizde yumurtanız oluşmamış mıydı? Bana da verecek mi acaba merak ediyorum da.herkese göre değişiyor mu?

Vardı fakat ebatı ufaktı heralde bişi sölemediler benmde sormak aklıma gelmedi pazartesi aşılamam olacak gibi dediler

bende bır hafta once medıcana omer bey de basladım.henuz tahlıl asamalarındayım ama asılmanın fıyatı hakkında bır bılgım yok.sızler bılıyormusunuz??

Bende faruk beyle tüp bebeğe başladım bu hafta sanırım haftaya transferim olucak çok heyecanlıyım ilk denememiz olucak. Gayet memnunum şu an hastaneden de doktordan da.

Mayıs ve haziranda aşılamam oldu fakat ikisede tutmadı şimdi ara verdik çnkü tüp bebek öneriliyor bizde erkn oldugunu düşünüyoruz

Kızlar slm bn ömer Faruk beye gidiyorum 2 ay oldu bır hafta sonra adet gorunce iğnelerimi kullanıp allahın izniyle aşılama olucam pis var bnde ömer bey guler tuzlu isini gercekten cok ıyı yapan bir doktor tercihim neden ondan yana su sekilde solım arkadaşımın gitmediği doktor kalmamıştı 3 yıldır evli ömer beyde aşılama oldu suan 7 aylık bı tanıdığım daha erken yasta menopoz dendi olur cok gezdiki en sonra ömer beyde 2 bebeğini tüp bebek getirdi artık olmuyo menopoza gerçekleşti yanı ömer bey bana o güveni verdi ısını cok ıyı bilen ve yapan bir doktor sımdı ben aşılama olucam ins tutar tabiki unutmadan önce Allah tan vesilesi doktordan olsun Ins yeterince bılgı verdım sanırım yardımcı oldumuuamdur umarım :)

Kızlar slm bn ömer Faruk beye gidiyorum 2 ay oldu bır hafta sonra adet gorunce iğnelerimi kullanıp allahın izniyle aşılama olucam pis var bnde ömer bey guler tuzlu isini gercekten cok ıyı yapan bir doktor tercihim neden ondan yana su sekilde solım arkadaşımın gitmediği doktor kalmamıştı 3 yıldır evli ömer beyde aşılama oldu suan 7 aylık bı tanıdığım daha erken yasta menopoz dendi olur cok gezdiki en sonra ömer beyde 2 bebeğini tüp bebek getirdi artık olmuyo menopoza gerçekleşti yanı ömer bey bana o güveni verdi ısını cok ıyı bilen ve yapan bir doktor sımdı ben aşılama olucam ins tutar tabiki unutmadan önce Allah tan vesilesi doktordan olsun Ins yeterince bılgı verdım sanırım yardımcı oldumuuamdur umarım :)

merhaba bende ayın 21 de ilk aşılamamı Ömer Faruk Beye yaptırdım.Bir hafta sonra sonuç belli olcak.Doktor gerçekten çok güler yüzlü sorduğum tüm sorulara cevap alabiliyorum.

Hımmm uzulme allah buyuk demekkı nasıbı gelmemıs bnde cumartesı olucam asılama ıns ömer beyde sen pkosmusun cnm

Hımmm uzulme allah buyuk demekkı nasıbı gelmemıs bnde cumartesı olucam asılama ıns ömer beyde sen pkosmusun cnm

dün ikinci aşılamamı oldum.İnşallah ikimize de pozitif sonuç almak nasip olur:dua::dua:
pko yok bende sebepsiz inferlite.

39 yasinda tek kaliteli yumurtayla Ömer beye tup bebek impletasyinu yaptırdım. Bakalım sonuçları bekliyoruz. İnşallah tutar. Çok ilgililer, umarım başarılı oluruz..

Insss rabbim kimseyi mahrum etmesin bende 26 yasindayin asilama oldum sali gunu test yaptircam omer bey cok iyi bir doktor isinin egli bi insan bende cok memnunum tabiki once RABBIM'DEN omer beyde vesile ins tutar:))

Back
X