• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medicane korkum.

Hatice Meryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.514
1.580
63
34
Arkadaşlar oldum olası doğa olayları çok dikkatimi çekmiştir. 3 yil önce çok agir bir kaza gecirdim. Ölümden döndük ailemle. O günden beri ölümden korkar oldum cok fazla. Geceleri uyanirim deprem oldu sanirim. En cok depremden korkuyorum. Gecen sene istanbulda yasanan dolu faciasinda otobüsteydim. Otobüsün icine su doldu. Dolu camini kirdi. Akil atlattim korkudan. Simdi ülkemize bir kasirga yaklasiyormus bilmiyorum haberiniz var mi? Ben bunu duydum dün gece aklimda hep kasirga var. Sürekli takip ediyorum nerede diye. Gece en ufak rüzgardan tedirgin oldum. Korkuyorum benim ailemina basina bisey gelecek diye. Cok evhamli oldum ne yapmam gerekiyor. Biliyorum kasirga egeyi vuracakmis. Ama istanbula da gelebilirmis. Rabbim egedekilere yardim etsin... afad video yayinlamis izleyin mutlaka. Elektrik kesilebilirmis. Erzak mutlaka olsun evinizde. Bir de ben bu durum icin psikologa mi gitsen acaba? Her böyle olay oldugunda korku ve tedirginlikten ölüyorum...

Korkuyorum bende
Engel olabilecek durumlar degil bunlar ama tedbirli olmak daha kolay.
Sizde tedbiri elden bırakmamakla güzel yapıyorsunuz

Kasırganın rotası henüz kesin değil. Bir ihtimal İstanbul'a da uğrayabilir. Zaten karaya ulaşınca şiddeti azalıyor. Biraz rahatlamaya çalışın. Travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz. Benim de böyle evham şeklinde başlayıp panik atağa evrildi. Doktora görünün mutlaka

Arkadaşlar oldum olası doğa olayları çok dikkatimi çekmiştir. 3 yil önce çok agir bir kaza gecirdim. Ölümden döndük ailemle. O günden beri ölümden korkar oldum cok fazla. Geceleri uyanirim deprem oldu sanirim. En cok depremden korkuyorum. Gecen sene istanbulda yasanan dolu faciasinda otobüsteydim. Otobüsün icine su doldu. Dolu camini kirdi. Akil atlattim korkudan. Simdi ülkemize bir kasirga yaklasiyormus bilmiyorum haberiniz var mi? Ben bunu duydum dün gece aklimda hep kasirga var. Sürekli takip ediyorum nerede diye. Gece en ufak rüzgardan tedirgin oldum. Korkuyorum benim ailemina basina bisey gelecek diye. Cok evhamli oldum ne yapmam gerekiyor. Biliyorum kasirga egeyi vuracakmis. Ama istanbula da gelebilirmis. Rabbim egedekilere yardim etsin... afad video yayinlamis izleyin mutlaka. Elektrik kesilebilirmis. Erzak mutlaka olsun evinizde. Bir de ben bu durum icin psikologa mi gitsen acaba? Her böyle olay oldugunda korku ve tedirginlikten ölüyorum...
Medya bu tip felaket haberlerini sever ondan da abartır.. Önleminizi alın. Dışarı çıkmayın Evinizde geçirin günü.. Balkonda uçacak birşey bırakmayın yapacak başka bir şey yok. TV ye film koyup izleyin aklınız dağılır

Bodrum'da yasiyorum
Kasirga gelirse bizi vuracak , ben sizin kadar panik degilim :))
Sizdeki korku normal boyutu asmis , bence psikolojik destek alin , terapiyle bile atlatabilirsiniz bu korkuyu
Ben sizin yerinizde olsam şuan yeraltına falan siginirdim sanirim :) Allah kolaylik versin. Insallah gelmeden durur da bir can kaybi olmaz

Ben sizin yerinizde olsam şuan yeraltına falan siginirdim sanirim :) Allah kolaylik versin. Insallah gelmeden durur da bir can kaybi olmaz
Insallah
Bende endiseliyim tabi ki , haberleri surekli takip ediyoruz , esimle aksam alisverise cikip fazladan fener , su vs alacagiz ama korkmuyorum , sadece can kaybi , mal kaybi , sokaktaki hayvanlari dusunerek endiseleniyorum
Insallah pas gecer , ulkeye ugramaz

Back
X