- Konu Sahibi Hatice Meryem
Yok kız güvendeyizanladim ankarayida etkileyekmiymis acaba

Benim bütün akrabalarım izmirde ama ben endişeli değilim
Oturun evinizde çıkmayın dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız güvendeyizanladim ankarayida etkileyekmiymis acaba
dun soyle bi bu kasirganin yapabileceklerine baktimda arabalari falan savurup atabilirmis camlardan uzak oturun ucabilecek seylerden dolayi falan diyorlar da dolu yagarken arabanin uzerine evdeki hali kilimi seren biz kasirgada ucma ihtimalina karsi neler yapacagiz onu merak ediyorum :)Yok kız güvendeyiz
Benim bütün akrabalarım izmirde ama ben endişeli değilim
Oturun evinizde çıkmayın dedim
destek alın böyle yaşamak çok zor. kasırgayı bende okudum ama net bir bilgi yok aslında. Amerika da ki gibi sert olmayacağı kesin en azından. çok korkulacak ciddi birşey olsaydı cumhurbaşkanı açıklama yapar ülkede kırmızı alarm verilirdi.Arkadaşlar oldum olası doğa olayları çok dikkatimi çekmiştir. 3 yil önce çok agir bir kaza gecirdim. Ölümden döndük ailemle. O günden beri ölümden korkar oldum cok fazla. Geceleri uyanirim deprem oldu sanirim. En cok depremden korkuyorum. Gecen sene istanbulda yasanan dolu faciasinda otobüsteydim. Otobüsün icine su doldu. Dolu camini kirdi. Akil atlattim korkudan. Simdi ülkemize bir kasirga yaklasiyormus bilmiyorum haberiniz var mi? Ben bunu duydum dün gece aklimda hep kasirga var. Sürekli takip ediyorum nerede diye. Gece en ufak rüzgardan tedirgin oldum. Korkuyorum benim ailemina basina bisey gelecek diye. Cok evhamli oldum ne yapmam gerekiyor. Biliyorum kasirga egeyi vuracakmis. Ama istanbula da gelebilirmis. Rabbim egedekilere yardim etsin... afad video yayinlamis izleyin mutlaka. Elektrik kesilebilirmis. Erzak mutlaka olsun evinizde. Bir de ben bu durum icin psikologa mi gitsen acaba? Her böyle olay oldugunda korku ve tedirginlikten ölüyorum...
"windy" sitesinden anlık olarak izliyorum ve fırtınanın gidiş yönü tahminine tıklıyorum.Az evvel haberlerde izledim meteorolojiden iyi haber beklenen fırtınanın kıyı şehirleri etkilemeyeceği yönündeydi :) :)