medicine hospital asya( Nene Hatun) hastanesine gidenler bi bakar mısınızz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi sveh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sveh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.801
8
108
İstanbul
selam kızlar pendikteki eski adı nene hatun olan hastanesine gittiniz mi çocuk tedavisi için veya doğum için??memnun kaldınz mı? ben tedavi için gitmek istiyorum ama hçç bilgim yok o hastaneyle ilgili. hangi dr daha iyi bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşklerr..

canım bende gebze de yaşıyorum.nenehatun hastanesi için çok iyi diyorlar.benim tanıdığım pek çok arkadaşım nenehatun hastanesine gitti.doğum içinde giden var bebek hazırlığı içinde.
şu an aklıma gelen isim neslihan şeker.

ama doktorların hepsinin iyi olduğunu ,her türlü soruna çözüm bulunduğunu ilgili bir hastane olduğunu duydum.

bende gebzeliyim:)) hmm internette araştrdm pek iyi dememişler ama bnm çevremdede iyi diyolar.. bakalım hayırlısıı

canım sen ne için gideceksin nene hatun hastanesine? sorunlu gebelik mi? tüp bebek mi ?

ben pcoluyumda çocuk tedavisi için( ama bn istiyorumki tedaviye başlıyayım orda hamile kalayım inşallahh snrada orda doğurayımm.... doktorum aynı olsun yani hep bni tanısın iyice bende onu tanıyayım

ben pcoluyumda çocuk tedavisi için( ama bn istiyorumki tedaviye başlıyayım orda hamile kalayım inşallahh snrada orda doğurayımm.... doktorum aynı olsun yani hep bni tanısın iyice bende onu tanıyayım

bir yerde başlayıp hep orada devam etme isteğini anlıyorum ama bu her zaman böyle olmayabiliyor.o yüzden bu düşünceni devam ettirme konusunda biraz esnek olmanda fayda var.ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde senin gibi düşünüyordum.her şeyimle beni tanıyan doktor ilgilensin.o hep olsun.bu düşüncem bebeğimi kaybetmeme sebep oldu.
20 haftalık bebeğimi doktor ihmaliyle kaybettim.

ben şu an sorunlu gebelik doktoruna gidiyorum.dilersen ismini verebilirim.doktor izmitte.

öle mi diyosun... hmm napsamki ya izmit bana uzak kalıyo bn s.beylide oturuyorum annemler gebzede gidip gelemem yani oraya. burda bi dr başladm şimdilik iyi gibi güleryüzlü ama özel muaynane pahalı doğal olarak.. neyse biraz dvm edeyim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

bebeğin içinde çokk üzüldüm( Allah sabır versin ve en kısa zamanda göbüşünü doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah sana..

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.yinede doktorunda bir şüphen olursa devam etmekte ısrarcı olmamaya çalış.doktor hataları çok canlar yakıyor çünkü.

umarım sende en kısa zamanda güzel güzel hamiş kalıp bebişini kucağına alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…