- Konu Sahibi Lebenweise
-
Evet çektirdim anestezili ama. Hiçbir şey hissetmedim rahat oldu .Merhaba siz çektirdiniz mi acaba? Bende araştırıyorum da
Evet çektirdim anestezili ama. Hiçbir şey hissetmedim rahat oldu .
Çok sevindim sizin adınızaEvet çektirdim anestezili ama. Hiçbir şey hissetmedim rahat oldu .
Ben 1500 TL yaptirdum ama yazindi. Şimdi 2000-2500 arasındadır ben doktorlarını beğenmedim sadece hsg için mecbur gittim uygundu bence klinik doktoru ile değil de oradan rastgele randevu alıp hsg istiyorum diyerek yaptırin pazarlık da yapın hsg içinÇok sevindim sizin adınızahangi doktora gitmiştiniz?. Ben dışardan bir klinik doktoru aradım muayene 250 tl dedi. Medifema da hsg çekimine 2200 tl ye yaparız dedi anestezili. Medifemanın kendi doktorlarını bilmediğim için merak ediyorum iyiler mi diye. Medifema muayene ücreti bilgisi veriyor aradım da 185 tl dedi. Hsg ücretini söylemiyor
Hımm pazarlık yapıldığını bilmiyordum. Bu iyi olduBen 1500 TL yaptirdum ama yazindi. Şimdi 2000-2500 arasındadır ben doktorlarını beğenmedim sadece hsg için mecbur gittim uygundu bence klinik doktoru ile değil de oradan rastgele randevu alıp hsg istiyorum diyerek yaptırin pazarlık da yapın hsg için
Bence prolaktine sağlık ocağında baktır benim de o sıkıntım var orda baktiriyrium hep tahlil başına 80_100 TL alıyorlar .
Sağlık ocağının baktığını bilmiyordum gün geçmiyor bir şeyler öğrenelim. Adetin 3. Günü gitmek lazım o zaman. Amh de istedi benden ona da bakarlar mı acaba. Özeller artık işi paraya döktü iyi
Bence canım sen saglikocaginda Tüm hormonlara baktırmak istiyorum de gebelik için engel var mı diye. Prolaktini belirt özellikle ama Amh bakılmıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim . D vitamini çok önemli mesela düşük önlüyor ona sadece özeller bakıyor gittim 400 TL baydim . B12 de baktirabilirsin sağlık ocağında o da iyi oluyor gerekli.Sağlık ocağının baktığını bilmiyordum gün geçmiyor bir şeyler öğrenelim. Adetin 3. Günü gitmek lazım o zaman. Amh de istedi benden ona da bakarlar mı acaba. Özeller artık işi paraya döktü iyice.
D vitamini eksikti bende 6 ay önce özele gitmiştim. Yazmıştı doktor. Bu sefer devlet hastanesine gideyim dedim. Özelde ki doktorum başka şehire gitmiş. Devletteki doktor da hiç vitamin eksikliğine bakmamış. 1 yıldır çoçuk olmadığı için hsg istedi. Bugün sonuç almaya gittim. Prolaktin yüksek dedi. Amh de yaptır özelde gel 2 ay sonra dedi. Yeni yeni şeyler duyuyorum bende bilmediğim testler falan. Allah herkesin gönlüne göre versin. İstemeyenlerin çocukları oluyor bizde işte doktor doktor geziyoruzBence canım sen saglikocaginda Tüm hormonlara baktırmak istiyorum de gebelik için engel var mı diye. Prolaktini belirt özellikle ama Amh bakılmıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim . D vitamini çok önemli mesela düşük önlüyor ona sadece özeller bakıyor gittim 400 TL baydim . B12 de baktirabilirsin sağlık ocağında o da iyi oluyor gerekli.
Evet ben de çok gezdim inan o kadar sıkıldım ki özeller çok para istiyor devletin karşıladıklarını yaptırıyorum sağlık ocağında falan. Çalışıyorum bir de zor oluyor İzin almak. Ama hsg sonrasini iyi değerlendirin hamile kalan çok oluyor . İnşallah olur da gerek kalmaz. Koenzim Q10 tarzı vitamin ve folik asit de kullanmak önemli.D vitamini eksikti bende 6 ay önce özele gitmiştim. Yazmıştı doktor. Bu sefer devlet hastanesine gideyim dedim. Özelde ki doktorum başka şehire gitmiş. Devletteki doktor da hiç vitamin eksikliğine bakmamış. 1 yıldır çoçuk olmadığı için hsg istedi. Bugün sonuç almaya gittim. Prolaktin yüksek dedi. Amh de yaptır özelde gel 2 ay sonra dedi. Yeni yeni şeyler duyuyorum bende bilmediğim testler falan. Allah herkesin gönlüne göre versin. İstemeyenlerin çocukları oluyor bizde işte doktor doktor geziyoruz
Merhaba acaba medifema dediğiniz hastane İzmir Ayrancılar da olan hastane mi. Bende oraya gideceğimEvet çektirdim anestezili ama. Hiçbir şey hissetmedim rahat oldu .
Evet orası gittim ben hsg için ama çekilmeye gerek kalmadı şükürMerhaba acaba medifema dediğiniz hastane İzmir Ayrancılar da olan hastane mi. Bende oraya gideceğim
Çok şükür hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla alın kucağınıza. Bende de prolaktin yüksekliği vardı 40 idi normalde yüksek değildi ama stresli bir süreçten geçiyordum ve o zaman test vermiştim. Doktor stresten yükselmiştir dedi. Hiçbir problem yok çok şükür çoğumuz olmuyor bir yıldır. Bide hsg çektirmeyi düşünüyorum. Daha önce herhangi bir idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim ama grip nezle vs çok olduk. Belki de tüpler kapalıdır bilemiyorum kiEvet orası gittim ben hsg için ama çekilmeye gerek kalmadı şükür
6 ay denedik doktora gitmeden olmadı. Sonra gittik özele prolaktin 35 çıktı o zaman doktorum 6 ay daha dene demişti 1 yıl dolsun demişti. 6 ay Sonra gittim bu sefer de devlete 45 çıktı. İlaç yazdı Dostineks git hsg çektir özelde dedi. 1 ay kullandım gittim medifemaya ben hsg istiyorum dedim. Umut bey hormonun düzelsin öyle yaparız dedi. Belki tüplerde sorun yoktur boşuna yapılmaz o dedi. Sonraki ay hamile kalmışım zatenÇok şükür hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla alın kucağınıza. Bende de prolaktin yüksekliği vardı 40 idi normalde yüksek değildi ama stresli bir süreçten geçiyordum ve o zaman test vermiştim. Doktor stresten yükselmiştir dedi. Hiçbir problem yok çok şükür çoğumuz olmuyor bir yıldır. Bide hsg çektirmeyi düşünüyorum. Daha önce herhangi bir idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim ama grip nezle vs çok olduk. Belki de tüpler kapalıdır bilemiyorum ki
Bende kullanıyorum ovulasyon testi her ay yumurtlama görüyorum. Bende Umut beye gidiyorum çok ilgili bir doktor memnunum valla ondan. Daha önce kullandığım yanlış ilaçtan kaynaklı rahîm duvarı fazla kalınlaşmşti o yüzden küçük bir kürtaj oldum umut bey yaptı sağolsun. Belki bu ay tekrar gider genel kontrol olurum bende. Bize de nasip etsin rabbim inşallah bebek6 ay denedik doktora gitmeden olmadı. Sonra gittik özele prolaktin 35 çıktı o zaman doktorum 6 ay daha dene demişti 1 yıl dolsun demişti. 6 ay Sonra gittim bu sefer de devlete 45 çıktı. İlaç yazdı Dostineks git hsg çektir özelde dedi. 1 ay kullandım gittim medifemaya ben hsg istiyorum dedim. Umut bey hormonun düzelsin öyle yaparız dedi. Belki tüplerde sorun yoktur boşuna yapılmaz o dedi. Sonraki ay hamile kalmışım zaten. Yarın yine gitcem kontrole. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hormon düzelsin sizin de öyle hsg deneyin. Ben ovilasyon testi de kullandım sizde kullanın.
Evet gidin tekrar baktırın prolaktine olmadı ilaç verirler size de faydası oluyor çünkü sonuç ortadaBende kullanıyorum ovulasyon testi her ay yumurtlama görüyorum. Bende Umut beye gidiyorum çok ilgili bir doktor memnunum valla ondan. Daha önce kullandığım yanlış ilaçtan kaynaklı rahîm duvarı fazla kalınlaşmşti o yüzden küçük bir kürtaj oldum umut bey yaptı sağolsun. Belki bu ay tekrar gider genel kontrol olurum bende. Bize de nasip etsin rabbim inşallah bebek
Çok sağolun inşallah bende sevinçle mutlulukla buraya yazarım gebeliğimiEvet gidin tekrar baktırın prolaktine olmadı ilaç verirler size de faydası oluyor çünkü sonuç ortadasize de çok geçmiş olsun
AminÇok sağolun inşallah bende sevinçle mutlulukla buraya yazarım gebeliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?