Medikal park-Muhterem Akdeniz

ayyy canımmm seni uzun süreden sonra tekrar gördüğüme ve bunları duyduguma da inanılmaz sevindim.:)hatırladın mı beni ben gecen yıl mayıs haziran gibi ilk tedavimi olurken sen hamilelik haberini vermiştin.nasılsın bebişler nasıllar?insallah darısı basıma :) dua eder misin benim için de?ben de çok istiyorum ikiz olmasını ama sanırm senn ki tek embriyoydu rahime yerleştirildikten sonra bölündü değil mi?öyle hatırlıyorum... ahh bizde de öyle birsey olsa keske...bu arada canım toplam ne kadar tuttu tedavin?

tüp yaptırmadan önce ondan mutlaka kromozom tahlili yapmasını iste.helede benim ki hep düşük yapıyorsan mutlaka yaptır.doktor çok tatlı birisi ben onu hala çok seviyorum.ancak kaderin önüne geçemiyorsun.olmayınca oldurmuyor allah.muhterem hocam şimdi olsaydı ayşecim hani pozitiftin,hani enerji,siinerji derdi bana.kalmadı muhterem hocam .artık gülemiyorum bile.bu gün değerim tamamen sıfırlandı.ve tekrar aziz dosttum sigaraya,kahveye başladım.yaşım 36.ve yine yalnızım.artık anne olmakta istemiyorum.her yerim iğnelerden delik deşik.25 günde hormonlardan 8 kilo daha almış,çirkin bir dünyaya döndüm.eğer bir tüp bir doktor beni böyle etkilermi diye söyleseler inanmazdım.muhterem hocam gelde gör eserini ne haldeyim.dost dosta bunu yarmı.perişanım.artık anne olmak istemiyorum.5 hafta değeri 200 leri bile geçmeyen biri ısrarla iğnelere devam edermi.ettirilirmi.anormal olduğu belli olan artışların normal gibi algılanması doğrumu.ben şuan sevgili medikal park ne haldeyim
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

tüp yaptırmadan önce ondan mutlaka kromozom tahlili yapmasını iste.helede benim ki hep düşük yapıyorsan mutlaka yaptır.doktor çok tatlı birisi ben onu hala çok seviyorum.ancak kaderin önüne geçemiyorsun.olmayınca oldurmuyor allah.muhterem hocam şimdi olsaydı ayşecim hani pozitiftin,hani enerji,siinerji derdi bana.kalmadı muhterem hocam .artık gülemiyorum bile.bu gün değerim tamamen sıfırlandı.ve tekrar aziz dosttum sigaraya,kahveye başladım.yaşım 36.ve yine yalnızım.artık anne olmakta istemiyorum.her yerim iğnelerden delik deşik.25 günde hormonlardan 8 kilo daha almış,çirkin bir dünyaya döndüm.eğer bir tüp bir doktor beni böyle etkilermi diye söyleseler inanmazdım.muhterem hocam gelde gör eserini ne haldeyim.dost dosta bunu yarmı.perişanım.artık anne olmak istemiyorum.5 hafta değeri 200 leri bile geçmeyen biri ısrarla iğnelere devam edermi.ettirilirmi.anormal olduğu belli olan artışların normal gibi algılanması doğrumu.ben şuan sevgili medikal park ne haldeyim

Merhaba Aymu,

Yasadiklarii okudum ve uzuldum. Gecmis olsun. Umarim bir sonraki tedavinde evladina kavusursun.

Kromozom analizi yaptirdin mi onu merak ettim? Ben de yillarca sebepsiz infertildim . Nihayetinde kromozom testi yaptirdim ve translokasyon oldugu ortaya cikti. O yuzden soruyorum.

ayşecim çok haklsıın tüm hissettiklerinde,üzüntünde...çok üzüldüm.gerçekten Allah'ın istemesi lazım herseyi.O istemedikçe zamanı geldi demedikçe olmuyor.yasın 36 olması işi zorlaştırıyor ama yine denememen için bir sebep değil.ben yine muhterem hocanın senn yaslarında ve sadece tek yumurtasıı olusan birini bebk sahibini yaptıgını biliyorum.kacıncı denemen bilmiyorum şu an söylediklerimin de sana çok sey ifade etmedigini biliyorum ama biraz zaman geçtikten sonra yeniden düşünmelisin.kendine biraz zaman tanı.bu konudan uzaklas şimdilik.kiloların konuısunda da henüz vucuda yerleşmemiş kilolar oldugu için rahatlıkla verebilirsin yeter ki moralini düzelt.

Merhaba Aymu,

Yasadiklarii okudum ve uzuldum. Gecmis olsun. Umarim bir sonraki tedavinde evladina kavusursun.

Kromozom analizi yaptirdin mi onu merak ettim? Ben de yillarca sebepsiz infertildim . Nihayetinde kromozom testi yaptirdim ve translokasyon oldugu ortaya cikti. O yuzden soruyorum.

teşekürler.yaptırmam gerektiğini yeni öğrendim.sevgili muhterem hocam söyledi.ama moralim çok bozuk olduğu için şuan düşünmüyorum.muhterem hoca bence doktorların en kadir kıymet bilenidir.ama adamcağız ne yapsın.ben yıllardır çözemediğim bir sorunumu bile onunla aşmayı başardım.keşke maddi ve manevi gücüm tekrar olsa yine giderdim.şunu çok iyi biliyorum ki o da şuan çok üzgün.telefonda en son konuşmamızda bana ne yapmak istediğimi sormuştu.ağlamamak için söyleyemedim.eşimi çok seviyorum.1 ay boyunca herşeyimle o ilgilendi.yine ona aşkımızın meyvesini veremedim.muhterem hocam da biliyor eşimin tekrar denemek istediğini ama her şey en az 2 sene sürer.düşünsenize kredi çekip yaptırdığınız bir tüpün borcunu ödeyeceksiniz.insanların lafı sözü bıçaklayacak sizi.hayat malesef çok zor.diliyorum herkese allah nasip eder ve bebişleri olur .bense rüyalarımla yaşamaya devam edicem.hoşçakalın.

bugün bende medical park hastanesinde muhterem akdeniz ile görüştüm iyi bir doktor

bugün bende medical park hastanesinde muhterem akdeniz ile görüştüm iyi bir doktor

meraba canım doktorun hakkında beni bilgilendirirmizin. bende doktor arıyorum. ama daha bulamadım. şuan jimer de recep beye gidiyorum ama memnun değilim. hem hastane çok pahalı hemde okadar paraya rağmen memnun kalmadım. yumurta takibinde bile ayda 1 kere çağırdı. donra kontrole bile çağırmadı. hep bidaha ay gel diyo. sen nasıl süreçten geçtin. bana da yardımcı olurmusun

merhaba çok kötü şeyler yaşadığın kesin ama ne olur anne olmak için mücadeleyi bırakma .............ben 3 aşılama 3 tüp bebek ve bir düşükten sonra bebeğime kavuştum benimde delinmedik yerim kalmadı hatta okadar zor bir hamileleik geçirdimki doğuma kadar her gün iğne oldum 1 hafta evdeysem 10 gün hastanede iğne serum,serumlardan damar diye birşey kalmamıştı ama bebeğim için katlandım ...................ne olur sende dayan inşallah rabbim seni meleğine kavuşturacak:49:

meraba canım doktorun hakkında beni bilgilendirirmizin. bende doktor arıyorum. ama daha bulamadım. şuan jimer de recep beye gidiyorum ama memnun değilim. hem hastane çok pahalı hemde okadar paraya rağmen memnun kalmadım. yumurta takibinde bile ayda 1 kere çağırdı. donra kontrole bile çağırmadı. hep bidaha ay gel diyo. sen nasıl süreçten geçtin. bana da yardımcı olurmusun

arkadaşlar tedavimi orada yaptık şimdi sonuç bekliyorum.sonuç ins olumlu olur ama tabii bilinmez hiçbir zaman kesin olacak denemez ama kesinlikle su var:sonuç ne olursa olsun dr un yapabilecegi birsey daha var mıydı ya da drdan dolayı mı acaba diye br soru hayatta gelmez aklıma.çünkü çok ayrıntıcı ve fedakar bir dr.işini herseyden üstte tutuyor.çok memnun kaldım.dua edin de olumlu cevabı da alayım az kaldı:)Allahın izniyle...

arkadaşlar tedavimi orada yaptık şimdi sonuç bekliyorum.sonuç ins olumlu olur ama tabii bilinmez hiçbir zaman kesin olacak denemez ama kesinlikle su var:sonuç ne olursa olsun dr un yapabilecegi birsey daha var mıydı ya da drdan dolayı mı acaba diye br soru hayatta gelmez aklıma.çünkü çok ayrıntıcı ve fedakar bir dr.işini herseyden üstte tutuyor.çok memnun kaldım.dua edin de olumlu cevabı da alayım az kaldı:)Allahın izniyle...

evet...muhterem beydeyden söz ediyorum medical park eurofrtil tüp bebek merkezi,kendisine görüşmek için gittim.ve olumlu olarakyaklaştım.Herşeyden önce Allaha inancı olan bir insan,maliyet konusuna gelince(tüp)3750 tl ilaçlar hariç,burda deneyen
diğer arkadaşlar ne kadar denedi acaba(samsun)

evet...muhterem beydeyden söz ediyorum medical park eurofrtil tüp bebek merkezi,kendisine görüşmek için gittim.ve olumlu olarakyaklaştım.Herşeyden önce Allaha inancı olan bir insan,maliyet konusuna gelince(tüp)3750 tl ilaçlar hariç,burda deneyen
diğer arkadaşlar ne kadar denedi acaba(samsun)

Muhterem Bey çok pozitif, olumlu tavrıyla hem bizi rahatlatıyor hem de işini ustalıkla takip ediyor. Maliyet ilaçlar hariç 3750 lira. Tavsiye ediyorum Muhterem beyi arkadaşlar.

selamlar,
ben muhterem hocada tedavi gördüm. şimdi 3 aylık hamileyim. ben çok memnun kaldım. o ve ekibi çok başarılı...

Back
X