Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüp yaptırmadan önce ondan mutlaka kromozom tahlili yapmasını iste.helede benim ki hep düşük yapıyorsan mutlaka yaptır.doktor çok tatlı birisi ben onu hala çok seviyorum.ancak kaderin önüne geçemiyorsun.olmayınca oldurmuyor allah.muhterem hocam şimdi olsaydı ayşecim hani pozitiftin,hani enerji,siinerji derdi bana.kalmadı muhterem hocam .artık gülemiyorum bile.bu gün değerim tamamen sıfırlandı.ve tekrar aziz dosttum sigaraya,kahveye başladım.yaşım 36.ve yine yalnızım.artık anne olmakta istemiyorum.her yerim iğnelerden delik deşik.25 günde hormonlardan 8 kilo daha almış,çirkin bir dünyaya döndüm.eğer bir tüp bir doktor beni böyle etkilermi diye söyleseler inanmazdım.muhterem hocam gelde gör eserini ne haldeyim.dost dosta bunu yarmı.perişanım.artık anne olmak istemiyorum.5 hafta değeri 200 leri bile geçmeyen biri ısrarla iğnelere devam edermi.ettirilirmi.anormal olduğu belli olan artışların normal gibi algılanması doğrumu.ben şuan sevgili medikal park ne haldeyim
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Merhaba Aymu,
Yasadiklarii okudum ve uzuldum. Gecmis olsun. Umarim bir sonraki tedavinde evladina kavusursun.
Kromozom analizi yaptirdin mi onu merak ettim? Ben de yillarca sebepsiz infertildim . Nihayetinde kromozom testi yaptirdim ve translokasyon oldugu ortaya cikti. O yuzden soruyorum.
bugün bende medical park hastanesinde muhterem akdeniz ile görüştüm iyi bir doktor
merhaba çok kötü şeyler yaşadığın kesin ama ne olur anne olmak için mücadeleyi bırakma .............ben 3 aşılama 3 tüp bebek ve bir düşükten sonra bebeğime kavuştum benimde delinmedik yerim kalmadı hatta okadar zor bir hamileleik geçirdimki doğuma kadar her gün iğne oldum 1 hafta evdeysem 10 gün hastanede iğne serum,serumlardan damar diye birşey kalmamıştı ama bebeğim için katlandım ...................ne olur sende dayan inşallah rabbim seni meleğine kavuşturacaktüp yaptırmadan önce ondan mutlaka kromozom tahlili yapmasını iste.helede benim ki hep düşük yapıyorsan mutlaka yaptır.doktor çok tatlı birisi ben onu hala çok seviyorum.ancak kaderin önüne geçemiyorsun.olmayınca oldurmuyor allah.muhterem hocam şimdi olsaydı ayşecim hani pozitiftin,hani enerji,siinerji derdi bana.kalmadı muhterem hocam .artık gülemiyorum bile.bu gün değerim tamamen sıfırlandı.ve tekrar aziz dosttum sigaraya,kahveye başladım.yaşım 36.ve yine yalnızım.artık anne olmakta istemiyorum.her yerim iğnelerden delik deşik.25 günde hormonlardan 8 kilo daha almış,çirkin bir dünyaya döndüm.eğer bir tüp bir doktor beni böyle etkilermi diye söyleseler inanmazdım.muhterem hocam gelde gör eserini ne haldeyim.dost dosta bunu yarmı.perişanım.artık anne olmak istemiyorum.5 hafta değeri 200 leri bile geçmeyen biri ısrarla iğnelere devam edermi.ettirilirmi.anormal olduğu belli olan artışların normal gibi algılanması doğrumu.ben şuan sevgili medikal park ne haldeyim
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
bugün bende medical park hastanesinde muhterem akdeniz ile görüştüm iyi bir doktor
meraba canım doktorun hakkında beni bilgilendirirmizin. bende doktor arıyorum. ama daha bulamadım. şuan jimer de recep beye gidiyorum ama memnun değilim. hem hastane çok pahalı hemde okadar paraya rağmen memnun kalmadım. yumurta takibinde bile ayda 1 kere çağırdı. donra kontrole bile çağırmadı. hep bidaha ay gel diyo. sen nasıl süreçten geçtin. bana da yardımcı olurmusun
arkadaşlar tedavimi orada yaptık şimdi sonuç bekliyorum.sonuç ins olumlu olur ama tabii bilinmez hiçbir zaman kesin olacak denemez ama kesinlikle su var:sonuç ne olursa olsun dr un yapabilecegi birsey daha var mıydı ya da drdan dolayı mı acaba diye br soru hayatta gelmez aklıma.çünkü çok ayrıntıcı ve fedakar bir dr.işini herseyden üstte tutuyor.çok memnun kaldım.dua edin de olumlu cevabı da alayım az kaldı:)Allahın izniyle...
evet...muhterem beydeyden söz ediyorum medical park eurofrtil tüp bebek merkezi,kendisine görüşmek için gittim.ve olumlu olarakyaklaştım.Herşeyden önce Allaha inancı olan bir insan,maliyet konusuna gelince(tüp)3750 tl ilaçlar hariç,burda deneyen
diğer arkadaşlar ne kadar denedi acaba(samsun)
Muhterem Bey çok pozitif, olumlu tavrıyla hem bizi rahatlatıyor hem de işini ustalıkla takip ediyor. Maliyet ilaçlar hariç 3750 lira. Tavsiye ediyorum Muhterem beyi arkadaşlar.
size orada deneme yaptınız mı sonucunuz ne oldu acaba[/QUOTEkimselerden cevap gelmiyor artik herkez dogum yapti sanirim yada benim gibi husrana ugradi
bilgisi olan var mı arkadaşlar?