medikalpark izmir dr merve biçer bülbül hastaları

tugnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
4
0
36
İzmir
merhaba ben yeni hamile olduğumu öğrendim:) , 2. hamileliğim ilk doğumumu sezaryanla dr.zehra mete yapmıştı, gecen ay da dr merve biçer bülbüle genel kontrole gitmiştim, fakat şimdi 5 haftalık hamileyim ve dr merve biçere ve medikal parka giden hamilelerden dr hakkında bilgi almak istiyorum. çok kararsızım ,karsıyaka da önerebileceğiniz dr .varsa sevinirim.

merve hanıma devam ediyo musun? ben mert beye gidiyorum medicalparkta memnun musun?

merve hanıma devam ediyo musun? ben mert beye gidiyorum medicalparkta memnun musun?
yarın sabah merve hanıma randevum var 2.gidisim olucak ,bende mert beyi düşünmüştüm ama yarın ki duruma göre karar vericem sanırım, sakin ve güleryüzlü bir doktor bu yüzden memnun kalmadım diyemem, hamile oldugumu söylediğimde sekreterıne bana hemen randevu arasına randevu ayarlamasından ve bekletmemesindende memnun kaldım:) bakalım yarın sorunsuz ve güzel gecer umarım.

2 gun önce randevuma gittim ve merve hnm dan cok memnun kaldım, acıklayıcı ve net konusuyor çok kibar ve sakin bir doktor ,ayrıca kilo ve tansiyon kontrolumu yaptı, devam etmeyi düşünüyorum, benım için açıllayıcı ,ilgili ve güler yüzlü olması çok önemliydi beklentimin üstünde bir doktor ,umarım sorunsuz bir hamilelik geçiriirim,

bende ilk kez gidicem bu hastaneye merve hanımdan randevu aldım, doktor hakkında çok iyi duyumlar aldım ama hastane nin değişen doğum fiyatları beni korkutuyo

2 aylık hamileyim doktor arastırması yapıyorum fakat bulamadım bırturlu.merve hn a randevu aldım bakalım nasıl olacak hastane konusunda tereddutlerım var.
gece acil gidildiginde pek ilgilenmiyorlarmiş kadro eksigi varmış diye duydum.umarım ben dogum yapana kadar sıstem oturur.

bu gün merve hanımdan randevum vardı ve berbat kesinlikle bi doktor bu kadar mı hastasıyla alakasız ve ilgisiz davranır !!!
ben hiç memnun kalmadım ve çok üzüldüm. hastane güzel ve çok temiz ama mervehanımı med ettikleri kadar değil....

memnun kalmadıgına uzuldum mervecım bornova sıfada esra hanımı dene ıstersen ama ben randevu almayı basaramadım.o benım ılk tercihimdı ama olmadı bende merve hanıma bır gıdeyım bakalım sonuc ne olacak.

medical park doktorlarından vedat beyi tavsiye ederim gayet güleryüzlü bilgili bir doktor
bir ara mert beye gitmiştim ama vedat beyde karar kıldım

eşim erkek doktoru kabul etmediği için gidemiyorum, vedat beyin çok ilgili olduğunu duydum ama malesef gidemiyorum.

şifa'daki esra hanımı ilk kez senden duydum bi araştırıyım teşekkür ederim tavsiyen için.

12. haftadayım merve hanıma gıttım memnun kaldım 2 li test yaptı gereklı seylerı soyledı.bundan sonra merve hn ile devam edecegız.

12. haftadayım merve hanıma gıttım memnun kaldım 2 li test yaptı gereklı seylerı soyledı.bundan sonra merve hn ile devam edecegız.

hayırlısı olsun, bende hormon testlerimi yaptırdıktan sonra tekrar merve hanıma gidicem ondan sonra karar vericez.

hayırlısı olsun, bende hormon testlerimi yaptırdıktan sonra tekrar merve hanıma gidicem ondan sonra karar vericez.

tatlım ben buca doruk hastanesine gitmiştim 3,5 sene önce doğum yaptım.eşim erkek dok istemiyor dediğin için yazdım tam kadro bayanlar dok hemşireler asistanlar.ben orda ayşe hanımı tavsiye ederim...bebiiişinnn hayırlıı olsunnn

şimdi araştırıcam dediğin hastaneyi,bi de onu deniyim bakalım. çok teşekkürler canım saol

şimdi araştırıcam dediğin hastaneyi,bi de onu deniyim bakalım. çok teşekkürler canım saol

ben 3,5 yıl önce 1000 tl ye doğum yapmıştım.epidural de istemedim :) sancılı doğum yaptım ben dr şükran hanımdı bana sarılmıştı doğumda ben sancı çekiyorum diye :)) doğumdan sonra dikiş sırasında anestezi verdiler bana mışıl mışıl uyudum :)) daha sonra tek kişilik odaya geçtim gayet güzel ilgenildi, çocuk dr hemen odamıza gelip oğlumu kontrol etti.çok memnun kaldım..ayşe hanıma ben gitmedim ondada yengem doğum yaptı fakat sezeryan yaptığı için başka hastanede ayşe hanım yaptırdı doruk ta sezeryan yapılmıyor.

sezaryan olmuyosa o kötü işte, ben epidural sezeryan istiyodum.

merhaba bende18 haftaık hamileyim ve doktor değişitrmeyi düşünüyorum medica park a bugun yada yarın gidip konuşacağız bende harıl harıl hastanedeki doktorarı araştırıyorum
merve hanım ve mert bey le igii güze ve oumlu şeyler ama bazı insanlar cidden hiç hoş olmayan yorumlardada bulunmuş çok endişelenmeye başladım özelden cvp atabilir sen çok sevinirim yada ben de atarım sanırım :)

Merhaba bende 7 haftalik hamileyim olumsuz goruslerde olmasina ragmen dr ayse merve bicer e gittim ve gittigime de bin pisman oldum teste pozitif cikmisti ve ultrasonda bebegi ilk gordugumuz andi esimle ama merve hanim o kadar ilgisizdi ki odada toplam 10 dk kalmamisizdir minimum goz temasiyla resmen bizi basindan savdi benim keseyi ilk gordugum andi ve ilk kez anne olucam ilimli bi taviri birakin sert ve ilgisizdi zaten benim muayenem sirasinda kahvaltisi geldi dagildi tum konsantrasyonu ben inanin hic memnun kalmadim whatsapp numarasini da zorla telefonla arayarak aldim kan sonucumda yolunda gitmeyen seyler vardi ben meraktan oluyorum kendisi 1 saatte iki kelime bisi yaziyor zaten acil doguma gittiyseniz hastanede gelip hastasinin basinda da durmuyormus bi arkadasim sirf bu yuzden vedat beye gecti daha naif ilimli guleryuzlu bir dr tavsiyesi olan varsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…