yarın sabah merve hanıma randevum var 2.gidisim olucak ,bende mert beyi düşünmüştüm ama yarın ki duruma göre karar vericem sanırım, sakin ve güleryüzlü bir doktor bu yüzden memnun kalmadım diyemem, hamile oldugumu söylediğimde sekreterıne bana hemen randevu arasına randevu ayarlamasından ve bekletmemesindende memnun kaldım:) bakalım yarın sorunsuz ve güzel gecer umarım.merve hanıma devam ediyo musun? ben mert beye gidiyorum medicalparkta memnun musun?
12. haftadayım merve hanıma gıttım memnun kaldım 2 li test yaptı gereklı seylerı soyledı.bundan sonra merve hn ile devam edecegız.
hayırlısı olsun, bende hormon testlerimi yaptırdıktan sonra tekrar merve hanıma gidicem ondan sonra karar vericez.
tatlım ben buca doruk hastanesine gitmiştim 3,5 sene önce doğum yaptım.eşim erkek dok istemiyor dediğin için yazdım tam kadro bayanlar dok hemşireler asistanlar.ben orda ayşe hanımı tavsiye ederim...bebiiişinnn hayırlıı olsunnn
şimdi araştırıcam dediğin hastaneyi,bi de onu deniyim bakalım. çok teşekkürler canım saol
ben 3,5 yıl önce 1000 tl ye doğum yapmıştım.epidural de istemedim :) sancılı doğum yaptım ben dr şükran hanımdı bana sarılmıştı doğumda ben sancı çekiyorum diye :)) doğumdan sonra dikiş sırasında anestezi verdiler bana mışıl mışıl uyudum :)) daha sonra tek kişilik odaya geçtim gayet güzel ilgenildi, çocuk dr hemen odamıza gelip oğlumu kontrol etti.çok memnun kaldım..ayşe hanıma ben gitmedim ondada yengem doğum yaptı fakat sezeryan yaptığı için başka hastanede ayşe hanım yaptırdı doruk ta sezeryan yapılmıyor.
medical park doktorlarından vedat beyi tavsiye ederim gayet güleryüzlü bilgili bir doktor
bir ara mert beye gitmiştim ama vedat beyde karar kıldım
12. haftadayım merve hanıma gıttım memnun kaldım 2 li test yaptı gereklı seylerı soyledı.bundan sonra merve hn ile devam edecegız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?