arkadaşlar süha beyin hastaları olanlar yardım edebilir mi acaba?nasıl bir dr ben çok tatmin olmadımda.gittimhafta sonu görüşmeye merkez biraz küçük geldi tabiki yapılan iş önemli ama başarı düzeyi nasıl acaba.nettende araştırıyorm amaçok fazla bilgide edinemedim.süha beyde çok yoğun olduğu için ondanda bişey anlamadım.yani yorgunluk ,stres,para üstünede hastanenin kararsızlığı.lütfen yardım
canım bizede bu hastaneyi bir dr. tavsiye etti ama biz istanbulmu bursamı karar veremedik acıkcası medikananın başarı oranı yüksekmiş duyduğum kadarıyla ama bir arkadaş söyledi cok yoğun devlat hastanesi gibi dr. yoğunluktan ne konuştuklarını anlamıyosun dedi..bende bu yüzden acıkcası aklım karıştı sonucta ben sakin ve rahat bir hastane olsun isterimki kendimde rahat olayım..valla bilmiyorum canımm allahım hakkımızda hayırlısı..peki tüp bebek ne kadarmış orda öğrendim fiyatını..
süha bey çok iyi bir dr dur ona güvenebilirsin cnm benim kaç yıllık dr um dur kendisi gözüm kapalı güvenirim dürüst ilgili ve güvenilirdir hastaneyi bilmiyorum tabi dr ve ekip önemlidir.
bursada ise acıbadem doç dr şahin bey harikadır onada çok gittim çok başarılıdır