medilife beylikdüzünde doğum yapan ya da düzenli giden var mııı???

Petek11

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
1.735
1.084
333
İstanbul
arkadaşlar hastanemi değiştirdim medilife beylikdüzüne başladım tavsiyelerinizi bekliyorum doğumu orada yapmayı düşünüyorum

ilk hamileliğimde de medilife a gidiyordum. maalesef gelişiminde problem olduğu için bebeğimi kaybettim. kürtajıda orda oldum. hiç bir sorun yaşamadım.kürtajdan sonra hiç bir ağrım sızım olmadı. ilk burcu hm.hastasıydım. ilgili, iyi bir dr. ama çok fazla hastası olduğu için beklemek zorunda kalıyodum. sonra senem hm. gitmeye başladım. çok çok çok iyi bir dr. eğer çalışmıyorsan yada hafta içi gidebiliyorsan hastaneye tavsiye ederim senem hanımı. c.tesi çalışmadığı için gidemiyorum artık. şimdide aynur hanımın hastasıyım. ondan da gayet memnunum. asistanlar yogunluğa göre ilgili, temiz bir hastane.

Ben de Aynur hanımın hastasıyım. Hamileliğimin başından beri ona gidiyorum. Güler yüzlü tatlı bir bayan ve anlayışlı. Biraz sulugöz bir anneyim sanırım. Bebeği her gördüğümde ağlıyorum bu da ultrason sırasında sorun olabiliyor (görüntü kayıyor iç çekmekten falan) ama Aynur hanım her seferinde rahat olun duygularınızı çok iyi anlıyor ve heyecanınızı paylaşıyoruz gibi sözlerle rahatlatıyor. Hastane ile ilgili çekincelerim olsa da doktorumdan memnunum.

konunun üzerinden gecmiş ama doğum için oda süslemesi, bebek bezi, fotografcısı falan oluyormu yani özel hizmeti varmı hastanenin?
odalar kaç kişilik?
refakatci için odada ayrı bir koltuk vs varmı? cevaplarsanız sevinirim.

ben de burcu hanımı duydum. 15 ine randevu aldım. bakalım nasıl olacak. odalar tek değil 2 kişilikmiş sanırım tek sorun o olacak. bir de benim herhangi birseyde dr a ulaşmam lazım.cep tel nosunu vermesi lazım vs vs ay bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…