Doğuma Hazırlık Medilife Beylikdüzü'nde Doğum Yapanlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Bayanlar tecrübelerinizi bekliyorum.Bu yıl orada doğum yapmayı düşünüyorum nasipse, artı ve eksilerini gördüğünüz şeyler nelerdir?

canimn ici 2 akrabamiz orda dogum yapti cok guzel odalari tertemiz bebek yogun bakim uniteleri felan ben de orada yapicam dogumumu oraya gidiyorum suan selda hanima :)

Selda hanımdan memnunlar evet, ben de burcu betül hanıma gidiyorum.Şimdilik memnunum bakalım.. :)

Selda hanımdan memnunlar evet, ben de burcu betül hanıma gidiyorum.Şimdilik memnunum bakalım.. :)

selda hanim bisi yapilacaksa yapilacak diyir biraz baskici tavri var bizim akrabalarimiz sezeryan oldu 2 side bana pek normal doguma bakan bir doktor gibi gelmedi.
filiz hanimda iyi betul hanima gitmedim :)

Medilife'ın ve kolanın kötü yönü; nöbetçi bayan doktor yok kadın doğumda.

Normal doğum kaçtı 700 müydü;?Unuttum ben.Evet biz çağırtıcaz mebcuren :) Medipolü de çok övüyorlar ama bana uzak.

İnşallah normal oluruz, sağlık açısından doğal olan güzel olandır.Son 2 ay düzenli yürüyüşler lazım :)

Bu arada canım şeker yüklemesi yaptıracakm mısın?Benim son haftam artık karar vermem lazım ya uf. Korkuyorum yükleme bebeğe ağır gelirse diye.

Ben senem arasa basladim 30dan sonra.. keske hep ona gitseymisim onceden cok para döktum medicanadaya.. Senem hanim kesinlikle normal dogum diyo.. ben cok istiyorum zaten epidural normali oneriyo..
sezeryannin S sini bile etmedi daha.. hatta catim darsa dedim :KK70: oda catin dar diye hemen doguma sezeryana alicak halimiz yok dedi..sezeryan aksi durumlarda dedi..

Gecen hafta kuzenim dogum yapti seneme..Kizin suyu azalmissdi acilma varmis hafif baskasi olsa hemen suyu azaldi diye sezeryana alir bi hafta sonrasina cagirdi ogun yatisi yapildi suyuda gelmemis patlattilar galiba suni vermisler normal dogum oldu vok sukur cok memnun kaldi icim dahada rahatladi..

X