medinealeynanur Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

medinealeynanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
218
3
96
Hollanda
slm kizlar 2 ci ameliyatimin uzerinden 2 yil gecmek uzere ve sonuc ilkinden cok daha kotu oldu, bana dr tavsiye edebilirmisiniz? Op dr Emre Ilhani dusunuyorum, cunku cok basarli hastalari var burda, fistik gibi olmuslar masallah, Su an esimle aramizda cok tartismalar yasiyoruz,. Ama ben kararliyim illaki bu 3 uncu ameliyat olacak,. Kendimi hic iyi hissetmiyorum, Aynaya bakinci migdeme agrilar girip, icim bulaniyor, nolur bana yardimci olun,. benim gibi 2 veya 3 kez olmus olanlar varsa, yardimizniza ihtiyacim var kizlar :(

merhabalar valla bende burun ameliyatı oldum ve burnum diğer tarafa doğru eğilmeye başladı burun deliklerim birbirinden farklı görünüyor 2,5 ay oldu ve doktorum küçük bir operasyonla düzeltebileceğini söyledi ama şimdi sizinde yorumunuzu okuduktan sonra pek güvenemiyorum ya daha kötü bir souç çıkarsa ortaya diye hem korkuyorum hemde güvenmekten başka bişey gelmiyor elimden:((((:96::96:

slm kizlar 2 ci ameliyatimin uzerinden 2 yil gecmek uzere ve sonuc ilkinden cok daha kotu oldu, bana dr tavsiye edebilirmisiniz? Op dr Emre Ilhani dusunuyorum, cunku cok basarli hastalari var burda, fistik gibi olmuslar masallah, Su an esimle aramizda cok tartismalar yasiyoruz,. Ama ben kararliyim illaki bu 3 uncu ameliyat olacak,. Kendimi hic iyi hissetmiyorum, Aynaya bakinci migdeme agrilar girip, icim bulaniyor, nolur bana yardimci olun,. benim gibi 2 veya 3 kez olmus olanlar varsa, yardimizniza ihtiyacim var kizlar :(

slm medineciyim senin adina cok uzuldum 2 ameliyatinda iyi gecmedigi icin:( bende hollandda yasiyorum benimde hollandadaki doktorlara guvenim yok:S birde yabanci oldugumuz icin fazla ilgilenmiyorlar galiba sen hangi hastanede oldun??

benimde ilk ameliyatim cok gotu gecti:(benimde senin gibi sorunlarim oldu canim bende Op Dr emre ilhani cok dusunuyorum hastasiylan cok ilgilenen bir doktor burdakilerinde okudum kadariylan birde uzmanlik alani burun yani hollandada burunlan ilgi hemen hemen yok degilecek kadar az doktor var birde onlara guvenim yok cunku cok arastirdim birinci ameliyatimi olduktan sonra. hollandada cogu kisinin ilk ameliyatlari iyi gecmemis bir cok kisi 2 3 kez ameliyat olanlar var tek severde olup memnun olanlarda var ama birazda sans olacak yaninda kendim fikrimce biz burda bir deney kullaniliyoz veya fazla ilgilenmiyorlar cevremde ameliyat olanlarda var akraba olsun arkaslarim olsun cogu kisinin birkerede iyi oldugunu gormedim insallah ikimizde mutlu oluruz sonunda:(

merhabalar valla bende burun ameliyatı oldum ve burnum diğer tarafa doğru eğilmeye başladı burun deliklerim birbirinden farklı görünüyor 2,5 ay oldu ve doktorum küçük bir operasyonla düzeltebileceğini söyledi ama şimdi sizinde yorumunuzu okuduktan sonra pek güvenemiyorum ya daha kötü bir souç çıkarsa ortaya diye hem korkuyorum hemde güvenmekten başka bişey gelmiyor elimden:((((:96::96:

merhaba eyer halen ameliyat olmamissan ayni doktorda olmani tavsiye etmiyorum canim neden sorar iyi bir doktor olsaydi birinci severde yapardi bende hollandada yasiyorum benimde ilk ameliyatim iyi gecmedi memnun degilim piskolojimde bozuldu:( ama asla ayni doktora yaptirmayi dusunmuyorum simdi cok titiz davranip aristiracagim bu kere biraz para kiyip en iyi doktordan ameliyat olmak istiyorum cunku ne kadar ameliyatin iyi olmasa okadarda burnun zarar gorur onun icin cok iyi dusunmen lazim birde hollanda okadar iyi doktorlar yok hele burun estetigiyle ugrasan hic yok ama benim aklimda bir suru soru isareti var turkiyede olmaya karar verdim ama nasil olacak randuveye gidipte karar verme sansimda yok birde calisan biri olarak izin gunlerimde kalmadi offffffffffffffffffffff ama seneye cok dusunuyorum insallah olurum cunku insan piskoloji olarakta cok yipraniyor evden disari cikasim gelmiyor:(:( dunyadan soguyorsun yasayanlar bilir.

Back
X