meryemd Kudüs Lenaa tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2013 4.526 2.099 178 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi office #21 office .!.: Selam kızlar Medipol Bağcılarda bildiğiniz, gittiğiniz veya bir yakınınızın gidip memnun kaldığı bir psikiyatr var mı? varsa tavsiye edin sevabına :) Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun office ben orda tedavi gördüm bir süre ama bir yıldır gitmiyorum eğer hala ordaysa uzman Dr Sena Yener Özbay çok iyi bi doktordu
office .!.: Selam kızlar Medipol Bağcılarda bildiğiniz, gittiğiniz veya bir yakınınızın gidip memnun kaldığı bir psikiyatr var mı? varsa tavsiye edin sevabına :) Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun office ben orda tedavi gördüm bir süre ama bir yıldır gitmiyorum eğer hala ordaysa uzman Dr Sena Yener Özbay çok iyi bi doktordu
office Ben sizden değilim... Kayıtlı Üye 9 Eylül 2007 21.429 66.420 1.123 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi office #22 meryemd .!.: Geçmiş olsun office ben orda tedavi gördüm bir süre ama bir yıldır gitmiyorum eğer hala ordaysa uzman Dr Sena Yener Özbay çok iyi bi doktordu Genişletmek için tıkla... çok sağol Meryemciğim, sanırım başka bir yere gitmiş ya da belki karşıdaki Medipolde olabilir. Çok teşekkürler tavsiye için :)
meryemd .!.: Geçmiş olsun office ben orda tedavi gördüm bir süre ama bir yıldır gitmiyorum eğer hala ordaysa uzman Dr Sena Yener Özbay çok iyi bi doktordu Genişletmek için tıkla... çok sağol Meryemciğim, sanırım başka bir yere gitmiş ya da belki karşıdaki Medipolde olabilir. Çok teşekkürler tavsiye için :)