medipol hastanesi çocuk dr arıyorum

erguvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
79
4
86
İstanbul
kızlar medipol hastanesinde tavsiye edeceğiniz bir çocuk dr varmı?kudret kulak dye bir dr ismi duydum bilen,tavsiye edecek biri varmı?

Merhabalar Erguvan;
Ben de geçtiğimiz günlerde bir yakınımızın tavsiye ettiği doktoru önereyim. kendisi Fahri Ovalı.Medipol de profösörmüş.Çok beğendiklerini ve işinin ehli olduğunu söyledi. ben daha hamiş olduğum halde bebeğim doğunca ona götürmeyi düşünüyorum.Sen doğumu nerde yaptın ben medipolde düşünüyorum.

ben doğumumu medipolde yaptım.çokta memnun kaldım.oğlumunda 18 aylık olana kadarki doktoru yine medipolde birol beydi.ama eşinin tayiniyle beraber başka bir ile gitti...
ve ben şimdi doktor arıyorumsenağlama

ben henüz hamile değilim ama düşünüyoruz inş. medipol leyla hanımı çok ttavsiye ediyolar bende oraya gitmeyi duşunuyorum

Arkadaşlar ne güzel hepimiz Leyla hanımın hastasıyız.Ben de çok memnunum kendisinden. Çok güler yüzlü her sorununa içtenlikle bıkmadan cevap veriyor.Ben de tavsiye üzerine gittim zaten.Umarım hastahaneden de memnum kalırım.Hepimize kolay doğumlar. Allah yardımcımız olsun. Ben mart 18 de oğlumu bekliyorum inşallah...

kadın doğumcumu cocuk doktorumu tam anlayamadım ama ben kızımı medıpolde huseyın yayla ya goturuyordum.aslında ıyı bı doktor ama cok kalabalık devlet hastanesınden beter bı yer.2 kere gıttım sonra bı daha asla dedım.randevuyla bıle gıtsen 1 saat beklıyoduk cunkı.ben su an altunızade polıklınığınde nezıhe kavas aa goturuyorum kızımı ve cok memnunum.tavsıye ederım.cok ılgılı randevu saatıne sadık bı doktor.

ben henüz hamile değilim ama düşünüyoruz inş. medipol leyla hanımı çok ttavsiye ediyolar bende oraya gitmeyi duşunuyorum

bende medipolde leyla hanıma gittim.kadın doktorlar hakkındaki düşüncemi değiştirdi leyla hanım.kesinlikle mükemmel ötesi bir doktor.
çok bilgili,ç.ok güleryüzlü,çok ilgili...

ben de medipol'de bahar çağlar' a giidyorum. O da çok ilgili, nazik bir doktor...
Peki medipol'de doğum ücretleriyle ilgili bir bilginiz var mı arkadaşlar?

yanıtın için teşekkür ederim; ben de ssk'lıyım, herhalde aşağı yukarı aynıdır ücret :)

Back
X