medipol hastanesi sema ovalıda doğumu olan varmı

sevecen1

oğluşum geliyoo
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
322
0
96
İstanbul
arkadaşlar hastaneden memnun kaldınızmı 2aylık hamileyim ve sema hanımı düşünüyorum.yorumlarınıza ihtiyacım var tşk ederim

Benim görümcem medipole gitmiş hamileyken. Sema hanım yaptırmış doğumunu. Çok memnun kaldığını söyler hep. Hatta görümcemin eş tarafı hep sema hanıma giderler. Ben seval pataya gidiyorum. Ablamda seval hanıma gitmişti, memnun kaldık. Herşeyin hayırlısı....

Benim görümcem medipole gitmiş hamileyken. Sema hanım yaptırmış doğumunu. Çok memnun kaldığını söyler hep. Hatta görümcemin eş tarafı hep sema hanıma giderler. Ben seval pataya gidiyorum. Ablamda seval hanıma gitmişti, memnun kaldık. Herşeyin hayırlısı....

canım çok tşk ederim yanıt verdiğin için.bişey daha sorucam peki normal doğumcumu yoksa sezeryancımı sema hanım

Valla benim bebeğim tüpbebekti ve tüpbebekte sezaryen olmasını öneriyorlar. Ancak ben oraya gittiğim günden beri Sema hanım sezaryen demiştide başka birşey dememişti. Ama birçok tanıdığım var ki kendisinde normal doğum yapan.. Sanırım nabza göre şerbet olayı gibi birşey...

bi suru arkadasim var sema ovalinin hastasi.. hepsi sezeryan oldu. ayrica hepsinin ortak soyledigi sey semanin cok yogun oldugu icin pek ilgilenmedigiydi

Back
X