medipol istnbul/küçükçekmece de kadın dogum doktoru tavsiyesi olan var mı?

Merhaba mothertobe,

Yanıtın için çok teşekkür ederim. Benim özel sağlık sigortam yok, bu yüzden diğer ücretleri de merak etmiyor değilim :) Doğan hastanesinde muayene, ara sıra istenen tahliller vs ne gibi ücretler çıktı acaba?

Küçükçekmecede oturan diğer arkadaşlardan da ayrıca hastane tavsiyeleri/yorumları bekliyorum.
Bnmde ssk. Muayene 90dı ama 110 olmuş sanırım. Tahlilleri dışarda sağlık ocagında falan yaptırabilirsin. Sonra doktora gösterirsin. Tahliller pahalı oluyor çünkü genelde özellerde :(

Merhaba arkadaşlar,

Okuduğum son sayfalara göre tavsiye edilen birkaç doktor artık görevine devam etmiyor.

Mevcut doktorlardan tavsiye edebileceğiniz var mıdır?

Ya da, Küçükçekmece'de başka önerebileceğiniz bir doktor/hastane varsa bilgi verebilir misiniz?

Bu arada sefakoy medipolde normal doguma 900tl ödemiş bir arkadasım biri de 975
Muayene ücreti 30 tl bir deneyip karar verirsin çok bir şey değil sonucta.. 2 iş arkadasım orda Doğum yaptı. Biri memnun biri değil. Şerife hanım ve Öznur hanıma gidiyorlardı. Şerife hn hala ordaymış ama Öznur hn ayrılmış

Küçükçekmece'de doğum yapan diğer arkadaşlar, sizlerin de tavsiyelerinize ve yönlendirmelerinize ihtiyacımız var :)

Ben de medipole gidiyorum istanbula yeni geldim cok bilmiyorum doktorları ben de orda tulay hanim var kadin dogumcu ona gittim 2 kere sakin bi doktor gereksiz telas vs yapmiyor 40 tl oduyorum muayeneye tulay hanim hakkinda bi yorum vs duyan var mi kizlar ben de daha kararsizlardanim serihfe hanima 2 arkadasim gidiyor biri dogum yaptı gayet iyi gecmis ama cok kalabalik oldugundan sanirim biraz gergin olabiliyormus diye duydum sizin var mi tulay hanim hakkinda duyduğunuz

Ben ayın 21.inde Medipol Sefaköy de normal doğum yaptım Pelin hanım doğum doktoruydu çok memnun kaldım ebelerde çok iyi doğumdan önce kontrole her gittiğimde yeni doğum yapmış bayanlara memnun kaldınız mı diye sordum herkes olumlu cevap verdi gerçekten de oyle oldu.benim muayenede Dr seçme şansım olmadı nöbetçi doktor nayime hanıma göründüm mecburen o da yüzü gülmez sorulara zorla cevap veren bir bayan ama benim için doğum önemliydi çok şükür bitti darısı sizin basiniza bu arada normal doğum 800tl muayene 40

Ben de medipole gidiyorum istanbula yeni geldim cok bilmiyorum doktorları ben de orda tulay hanim var kadin dogumcu ona gittim 2 kere sakin bi doktor gereksiz telas vs yapmiyor 40 tl oduyorum muayeneye tulay hanim hakkinda bi yorum vs duyan var mi kizlar ben de daha kararsizlardanim serihfe hanima 2 arkadasim gidiyor biri dogum yaptı gayet iyi gecmis ama cok kalabalik oldugundan sanirim biraz gergin olabiliyormus diye duydum sizin var mi tulay hanim hakkinda duyduğunuz
Benim yan komşum Tülay hanıma gidiyor memnun olduğunu söyledi ama ben Pelin hanımı çok beğendim bu hastanede bı iki Dr dışında hepsi iyi sanırım..

deniz hanım çok iyi bir doktor .Daha önce 2 kere gitmiştim.Şuan hamileyim .Ona gidebilirim.Ama hastanede küvez vs detaylı bir hastanemi onu araştırmam lazım.

Yazdım o kadar yarım çıkmış :KK43:
Sonra Bağcılar medipolden randevu aldım. Randuvu günümde aradılar sezaryanı var randevu iptal bir sonraki randevu 10gün sonra ! Yık dedim kalsın. Hem mesai saatlerine denk gelmezse doğumu nöbwtçi dr yaptırıyormuş. Kendi doktorunu çağırmıyorlar.
Sonra Doğan hastanesi Serdar beye gittim çok da memnun kaldım. Doğumda orda oldu. Tavsiye ederim. Hastane temiz yenidoğan bebek yoğun bakım var ebeler de çok ilgili çok tatlı. Ben memnun kaldım. Çok yoğunda değil yeterli ilgiyi bulabilirsin doğum kaçta olursa olsun doktor gelip kendi doğurtuyor. Normal doğum 2200 sezaryen 3300 ekstra bir ücret de çıkmadı. Doğum katını odaları falan gezip görebilirsin.
Başka sorunuz olursa yazın lütfen

Merhaba. Bende şuan acıbadem Atakente gidiyorum fakat doğum fiyatları çok yüksek(9000tl sezeryan) Oyüzden yeni bir doktor arayışına girdim fakat sezeryan olacağı için bu konuda tecrübeli bi doktor arıyorum. Serdar beye sezeryanmı oldunuz? Biraz bilgilendirirmisiniz?

merhabalr kızlar bende geçen hafta 6 haftalık hamile oldumu öğrendim 5 gündür miğde bulantısından iştahsızlıktan öleceğim ben ben değilim sanki vücudum başka birine ait gibi :KK14:
medipole gidiyorum op.dr ayşe hanım diye birine muayene oldum ama önerebileceğiniz medipolde sürekli gittiğiniz kadın doğum varsa önerirmisiniz

16 haftalık hamileyim medipolde Tülay hanıma gidiyorum doktordan çok memnunum ama hastaneden değil

Hastaneden ben de memnun kalmadım. Doğum sürecinde hemşireler oldukça ilgisizdi. Haftasonuna denk gelmişti doğumum. Hemşire bu kadar şeye nasıl yetişeyim modundaydı.

Hastaneden ben de memnun kalmadım. Doğum sürecinde hemşireler oldukça ilgisizdi. Haftasonuna denk gelmişti doğumum. Hemşire bu kadar şeye nasıl yetişeyim modundaydı.
Neyinden memnun kalmadınız acaba ? Bende orada Doğum yapacağım da az kaldı doğumuma

Neyinden memnun kalmadınız acaba ? Bende orada Doğum yapacağım da az kaldı doğumuma
Hemşireye ihtiyacımız oluyor, bekle ki gelsin. Bebeğim problemli doğdu. Hemşireye daha çok ihtiyacımuz oldu ama yeterince olmaması sebebiyle çok sıkıntı yaşadık. Yoğunbakıma alınması gerekti. Hastanede küvez yok. Ta beylikdüzünde bir hastaneye ambunsla sevkedildi. Ben hastanede yalnız kaldım.Ayrıca gitmeden topuk kanı alındı dendi. Sonradan anlaşıldı ki alınmamış. Hemşire neye yetişeceğini şaşırmış. Belki haftasonu diye böyleydi ama ben hiç memnun kalmadım. Yetersiz geldi.

Back
X