Tüp Bebek Merkezleri medipol mega bagcilar tüp bebek tedavisi görenler

Rica ederim. Ben Mustafa Bey'i hamileliğimin ilk dönemlerinde tanıdım. Takibimi, doğumumu o yaptı. Riskli olan hamileliğimi önce Allah'ın izni sonra Mustafa hocamın vesilesi ile geçirerek kızıma kavuştum. Kendisi doktor olarak da insan olarak da mükemmel biri, tanışırsanız anlayacaksınız. Işinin ehli nadir bir doktor. Tüp bebek zorlu bir süreç. Bu yolda insan kendisine destek olacak kendisini anlayacak her sorusuna bıkmadan yanıt verecek bir doktora ihtiyaç duyuyor. Mustafa Bey gerçek anlamda böyle biri. Ben kendisinde tedavi görmedim ancak ona giden pek çok tanıdığım başarılı sonuçlar aldı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

arkadaşlar ben banu hocaya gittim yüzü bir karış asık soruna cevap bile vermiyor yakın bir arkadaşım gitti tüpp bebeği tutmadı sonra araştırdık ki polipleri varmış şimdi bahçeciye gidiyor ve 3 aylık hamile

Benim de doktorum Mustafa Bey. Çok memnunum. transfer yapıldı. 7 tane de dondurma işlemi oldu. İnşallah olur. Şimdi bekliyoruz. Eğer olmazsa da yine orada devam ederim.

tabiki kişiden kişiye değişiyor iki arkadaşımın ikiside memnun değildi artık bahçeciye gidiyorlar. bende hiç memnun kalmadım

Mustafa beyin adini bicok yerde duydum.herkes cok iyi bahsediyor kendisinden.banu hanimla ilgili yorumlarda iyi de var kötü de.tabi kisiye göre değişir. Ikisi de kariyer yapmis usta isimler .hepimiz inşallah bebeklerimize kavusuruz

Canım Banu Hanım doçent
Ustelık daha önce bahceci ekibinde de çalışmış memorialde de çalışmış
Tup bebek konusunda çok tecrübeli
Ve bilgi düzeyi üst seviyede
Her gittiğimde hastaları bebekleriyle kapısında
Herkesin olsun insallah

Doç Dr Banu Kumbak çok ilgili ve başarılı bir hekim konusuna çok hakim heryönü ile tavsiye edebilirim. Sağlık çok önemli ve disiplinli çalışılması gereken bir alan doktorum Banu Hn bu konuda beni herzaman bilgilendirmiştir ve kendi branşı bile olmasa yardımcı olmaya çalışmıştır. Çocuğum doğduktan sonra bile tavsiyelerine gözüm kapalı uyarım.

Medipol Mega tüp bebek çok güzel başvuranlar misafir gibi ilgi görüyor.yeri biraz uzak ama bence değerlendirilmeli Doç Dr Banu hanım çok ilgili ve başarılı gebelik oranları en yüksek olan hekimlerden.

Medipol Mega da Dr Banu Hoca çok iyi fiyatlar çok uygun fazla tetkik veya operasyona gerek duymadı. Sonuç olumlu ve çok uygun maliyetle bebeğime kavuştum çok mutluyum herkese rahatlıkla tavsiye ederim. Banu Hocam çok teşekkürler sizi çok seviyorum.

Tüp bebek için Doç Dr Banu Kumbak hocanın görüşleri mutlaka alınmalı olumsuz dönüş olsa bile mutlaka nedenlerini araştırır ve söyler bazen direk bulduğu sorunları sizinle paylaşır veya hataları yüzünüze söyler, kızar, sizi uyarır ama hepsi sonuçta sizin içindir. Aynı şey Prof Semra Kahraman için de aynı durum geçerli değil mi? Zaten Banu hanım daMemorialde uzun süre çalıştığı için benziyor olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…