- 15 Eylül 2014
- 50
- 21
Merhaba öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer öyleyse affola. Dün kasık ağrılarım, karın ağrılarım ve uzanırken ayaklarımı rahat uzatamama uzatırken karnımın nasıl kasıldığını şikayet sebebiyle ve daha iyi bir doktor arayış sebebiyle Betül Yorgunlara gittim 5 aylık hamileyim yeri geldi başka doktorlara da gittim hiç bir problem olmadığını gayet bebiş sağlıklı çok iyi bir şekilde hamileliğimin ilerlediğini söyleyen doktorlar oldu ama dün medipol mega hastanesindeki Betül yorgunlara gittim ve bana direk muayne esnasında bebek aşağı düşmüş düşük tehlikesi var dedi vs vs tlf numarasını istediğimde bana son ayda veririm şimdi veremem kişiler farklı amaçla kullanıyor dedi tabi ben doktor sonrası ağla ağla içim çıktı daha geçenlerde iyi giden bir hamilelik nasıl olurda bianda bu şekilde olur diye düşünürken eşim beni farklı doktora götürdü doktor güldü bana muaye ederken bebiş de gebelikte gayet iyi bebiş büyüdüğü için rahim büyüyor ve buda sana ağrı yapıyor beslenme şeklimden bahsetti bi ilacımı bırakmamaı kan ilacımı ve b12 ilacımı devam ettirmemi ve magvital diye bir toz verdi bana detaylı tarama vaktim gelmiş onuda yaptırmamı ve benim alık alık bakma sebebiyetimle ilgili emin olun hiç bir sorun yok bebk gayet yerinde aşağıda falanda değil dedi eve geldim ilacımı aldım gönül rahatlığıyla yattım sabah mis gibi uyandım ! Teşekkürler okuduğunuz için.
Son düzenleyen: Moderatör: