melojj Kızım&oğlum ❤❤❤ Kayıtlı Üye 29 Kasım 2010 2.026 9 358 31 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi melojj #1 merhaba arkadaşlar medipol mega hastanesinde kontrollerime gidiyorum 22 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrason zamanım geldi bugün randevumu aldım ama radyolojinin mesai saati bittiği için bilgi alamadım görüntüleri cd olarak veriyolar mı bir de medipolde yaptıranlar perinatologtan memnun kaldınız mı ? bilgi verirseniz seviniriimmm :)
merhaba arkadaşlar medipol mega hastanesinde kontrollerime gidiyorum 22 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrason zamanım geldi bugün randevumu aldım ama radyolojinin mesai saati bittiği için bilgi alamadım görüntüleri cd olarak veriyolar mı bir de medipolde yaptıranlar perinatologtan memnun kaldınız mı ? bilgi verirseniz seviniriimmm :)
D derinmavi_34 Guru Kayıtlı Üye 4 Aralık 2010 62 5 296 İstanbul 13 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi melojj #2 melojj .!.: merhaba arkadaşlar medipol mega hastanesinde kontrollerime gidiyorum 22 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrason zamanım geldi bugün randevumu aldım ama radyolojinin mesai saati bittiği için bilgi alamadım görüntüleri cd olarak veriyolar mı bir de medipolde yaptıranlar perinatologtan memnun kaldınız mı ? bilgi verirseniz seviniriimmm :) Genişletmek için tıkla... Merhaba, medipol de ayrıntılı ultrasona girdiniz mi acaba? Ya da girenler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi. Ücret ne kadar radyolog mu kadın doğum uzmanımı çekiyor acaba?
melojj .!.: merhaba arkadaşlar medipol mega hastanesinde kontrollerime gidiyorum 22 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrason zamanım geldi bugün randevumu aldım ama radyolojinin mesai saati bittiği için bilgi alamadım görüntüleri cd olarak veriyolar mı bir de medipolde yaptıranlar perinatologtan memnun kaldınız mı ? bilgi verirseniz seviniriimmm :) Genişletmek için tıkla... Merhaba, medipol de ayrıntılı ultrasona girdiniz mi acaba? Ya da girenler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi. Ücret ne kadar radyolog mu kadın doğum uzmanımı çekiyor acaba?