• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Medipol mega haydi buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arya1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
756
578
103
Aşılama için medipol megaya gidenler el kaldirsinnn :))
Gelecek ay asilama yaptircam allah nasip ederse hastane arıyorum ist avp yakasinda bu hastane hakkinda bilgisi ololanlar yazarsa cok sevinirim

Dün orada ilk aşılamamı oldun ben gayet memnun kaldım. Hayırlısıyla tutar inşalla

Dün orada ilk aşılamamı oldun ben gayet memnun kaldım. Hayırlısıyla tutar inşalla
Hangi doktorda oldun ve ne kadar tuttu ?? Adetin kacinci günü yapildi ?
Bende bugun gittim gonal f igne kullanmaya basladim nasipse bnmde ilk asilama olcak

Doktorum Günseli hanım. Ben çok memnunum sonuçta iyi olur inşallah. ilaçlar hariç 1250 Sabit fiyat zaten. Adetin 14.günü yapıldı

Bende gunseli hanima gittim cok memnun kaldim ilk muayene cok guzel gecti herseyinacik acik anlatti umarim olumlu sonuclara ulasiriz

Doktorum Günseli hanım. Ben çok memnunum sonuçta iyi olur inşallah. ilaçlar hariç 1250 Sabit fiyat zaten. Adetin 14.günü yapıldı

İnşallah. Bu arada bende gonal f kullandım. Hepimiz için hayırlısı. Beklemek çok zorrr

Ben de yarınolucam aşılama
Bana adetin 10. Günü yapılacak
Çok erken gibi geldi ama anlamadım

Ben 15gun yani cuma gunu tekrar gidicem hala istenilen buyukluge ulasamadim bugunde igneyi yaparken cok zorlandim gunseli hanim cok olumlu konuşuyor ama ben stres yapmadan edemiyorm sizin durumunuz nedir acaba

Ben 15gun yani cuma gunu tekrar gidicem hala istenilen buyukluge ulasamadim bugunde igneyi yaparken cok zorlandim gunseli hanim cok olumlu konuşuyor ama ben stres yapmadan edemiyorm sizin durumunuz nedir acaba
Günseli hanımdan memnun musun?

Günseli hanımdan memnun musun?
Evet kendisi cok bilgili ve pozitif birisi ve gayet acik sözlü herseyi net anlatiyor merak ettigin ne varsa sıkılmadan cevap veriyor uzun uzun muayene ediyor ve tup bebek uzmani maddi manevi her konuda yardimci oluyor hastane ebeleri ve hemsireleri de ayni ilgi ve ozeni gösteriyor ben cok memnunum olumlu sonuc alana kadar ona gitmeyi düşünüyorum bende arkadas cevremden duyup gitmistim iyiki de gitmisim

Back
X