Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama için medipol megaya gidenler el kaldirsinnn :))
Gelecek ay asilama yaptircam allah nasip ederse hastane arıyorum ist avp yakasinda bu hastane hakkinda bilgisi ololanlar yazarsa cok sevinirim
Hangi doktorda oldun ve ne kadar tuttu ?? Adetin kacinci günü yapildi ?
Bende bugun gittim gonal f igne kullanmaya basladim nasipse bnmde ilk asilama olcak
Ben 15gun yani cuma gunu tekrar gidicem hala istenilen buyukluge ulasamadim bugunde igneyi yaparken cok zorlandim gunseli hanim cok olumlu konuşuyor ama ben stres yapmadan edemiyorm sizin durumunuz nedir acaba
Ben 15gun yani cuma gunu tekrar gidicem hala istenilen buyukluge ulasamadim bugunde igneyi yaparken cok zorlandim gunseli hanim cok olumlu konuşuyor ama ben stres yapmadan edemiyorm sizin durumunuz nedir acaba
Evet kendisi cok bilgili ve pozitif birisi ve gayet acik sözlü herseyi net anlatiyor merak ettigin ne varsa sıkılmadan cevap veriyor uzun uzun muayene ediyor ve tup bebek uzmani maddi manevi her konuda yardimci oluyor hastane ebeleri ve hemsireleri de ayni ilgi ve ozeni gösteriyor ben cok memnunum olumlu sonuc alana kadar ona gitmeyi düşünüyorum bende arkadas cevremden duyup gitmistim iyiki de gitmisim