Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tuğba tarhana gidiyorum memnunum cnmmedipol mega sefaköy subesınde jınekolog doktor tavsıyesı olan varmıdır acaba bu hastane yeni bagcılarda subesı var buda yeni açıldı
internet sıtesı suan ıcın olmadıgı ıcın bakamıyoruzda varmıdır tavsıyesı olan
peki ayrıntılıyı nerde yaptırdınız cok sacma bı sıstemler var 2li test ıcın 225 odettıler 125 tl ense olcumu ıcın verdım 100 ıkılı ıcın verdırdılerben tuğba tarhana gidiyorum memnunum cnm
Ben ikiliyi yaptirmadim ki devlette de yaptıran kabul ediyorlar canım ayrıntılı yı güngören özelde yaptırdım 150 TL çok memnun kaldimpeki ayrıntılıyı nerde yaptırdınız cok sacma bı sıstemler var 2li test ıcın 225 odettıler 125 tl ense olcumu ıcın verdım 100 ıkılı ıcın verdırdıler
gungoren cok uzakmıs :/ 350 buldum bıyerde edıolarda benı bırazda mecbur bıraktılar orda enseyı olctuk bız dedıler bana sormadan 125 odencek dedı sınır ettıler baya tartısma cıkardımBen ikiliyi yaptirmadim ki devlette de yaptıran kabul ediyorlar canım ayrıntılı yı güngören özelde yaptırdım 150 TL çok memnun kaldim
saçma olmuş şuan kaç haftalıksıngungoren cok uzakmıs :/ 350 buldum bıyerde edıolarda benı bırazda mecbur bıraktılar orda enseyı olctuk bız dedıler bana sormadan 125 odencek dedı sınır ettıler baya tartısma cıkardım
suan 18+5 oldumsaçma olmuş şuan kaç haftalıksın
Anladım cnm devam edecek misin medipolesuan 18+5 oldum
peki ayrıntılıyı nerde yaptırdınız cok sacma bı sıstemler var 2li test ıcın 225 odettıler 125 tl ense olcumu ıcın verdım 100 ıkılı ıcın verdırdıler
medipol mega sefaköy subesınde jınekolog doktor tavsıyesı olan varmıdır acaba bu hastane yeni bagcılarda subesı var buda yeni açıldı
internet sıtesı suan ıcın olmadıgı ıcın bakamıyoruzda varmıdır tavsıyesı olan
aynen ole hepsı genc ve bana tecrubesız geldı acıkcası 2 lı test yaptırdım orda 225 tl odedım cıkan sonuc gosterdıgımde bana ıyı gıbı dedı ???? gıbımı ???? dedım ıyı ıyı dedı gıbısı ne yahuu burdan pot kırdı benım ıcın bıttı ben oraya devam etmedım :/ suan hala dr arıyorm avrasya hospıtala gıtmeyı dusunuyorumBen bagcılar medıpol megakente gıdıyorum ayfer ozbek doktorum suan 4 aylık gebeyım doktorum bır harıka ama sefakoy medıpolde bugun arkadsım dogum yapmıs cok ayrıntı ogrenemedım ama aradım sgk muayene fark ucretı alınmyıormus dogum ucretlerı de yarı yarıya daha az.doktorlarını arastırdım netten 32 yaslarında hepsı tecrubesızlermıdır acaba dıye kafam cok karısık ama maddı olarak cok uygun geldı bana sen gıttınmı basladınmı bır doktora?
nisa'da derya kanza gülü öneririmaynen ole hepsı genc ve bana tecrubesız geldı acıkcası 2 lı test yaptırdım orda 225 tl odedım cıkan sonuc gosterdıgımde bana ıyı gıbı dedı ???? gıbımı ???? dedım ıyı ıyı dedı gıbısı ne yahuu burdan pot kırdı benım ıcın bıttı ben oraya devam etmedım :/ suan hala dr arıyorm avrasya hospıtala gıtmeyı dusunuyorum
güngörende hagi hastaneben ikiliyi devlette zeynep kamılde yaptırdım,doktor benı bıraz gerdı ama 5 kurus para vermedım sonuclarıfa gayet net verıyorlar.
ayrıntılı ıcın cok arastırdım gungoren de halıl bey ıcın herkes cok ıyı dıyor fıyatıda 150 lıra.herseyden once cok ıyı bır dktor olması cok onemlı bana yakın hastane o yuzden cok gıden var cıdden uzakta olsa gıt bence doktor cok onemlı.benım nısantasında sıslıde de tanıdıgım yerler var asırı gereksız 500-600 lıra ıstıyorlar.
devlette de ıkılı yaptırırken nasıl yaptıklarını gordum devlette de onermıyorum
güngörende hagi hastane
aynen ole hepsı genc ve bana tecrubesız geldı acıkcası 2 lı test yaptırdım orda 225 tl odedım cıkan sonuc gosterdıgımde bana ıyı gıbı dedı ???? gıbımı ???? dedım ıyı ıyı dedı gıbısı ne yahuu burdan pot kırdı benım ıcın bıttı ben oraya devam etmedım :/ suan hala dr arıyorm avrasya hospıtala gıtmeyı dusunuyorum
Her doktor herkese iyi şeyler söylemiyor zaten umarım öyle bir şey yoktur. Benim yiğenim içinde bir klinik ilk zaman kalbinde parlaklık var dedi. Ben bir tek nisa hastanesinden memnunumÖzel Güngören Hastanesi idi.Fakat bugun sabah kontrole gıttıgımde doktoruma bebegımın bagırsaklarında parlaklık tespıt edıldı.Doktorum ayrıntılı ultrasonu kesınlıkle perınatolog bır doktorun yapmasını ıstedı.Aradım ozel gungorendekı halıl bey radyolojı doktoruymus.yanı bu demek oluyor kı bu konuda ıyı de olsa uzman degıl.Ben vazgectım suan perınatolog arıyorum
Evet doktorum Nisa yı önerdi doppler için ama aradım malesef doppler ıcın uygun zamanıma randevu yokmusHer doktor herkese iyi şeyler söylemiyor zaten umarım öyle bir şey yoktur. Benim yiğenim içinde bir klinik ilk zaman kalbinde parlaklık var dedi. Ben bir tek nisa hastanesinden memnunum
Sesimi duyan yok mu sefakoy medipolde tulay hanim hakkinda bilgisi olan yada baska kadin dogum tavsiyeleri lutfen cewap