Biz tedavi sürecinde çok memnun kaldık ulaşabilirik ve psikolojik anlamda rahatlatması 3. Aydan itibaren başka doktora yönlendirebiliriz dedi bizde kendisiyle devam etmek istedik şuan ,4. Aydayim yine kendisine devam ediyorum başka doktorlarla ilgili bilgim yok arkadaşım Nagihan hanimda sezeryan oldu memnundu ama bekleme süresi fazla bizde öyle olmuyor gittiğin saate hemen muayene oluyorsun çünkü herşey planlı sabah tedavi hastasına bakıyorlar öğlende gebelik takibi sanırım hiç beklemedik o yüzdenndn onda devam ediyorsunuz gebe takibi yapmıyo.tanıdığınızmı.nasıl memnunmusunuz.orda başka kimi tavsiye ederasiniz.
Tüp bebek kısmında adı var bildiğim kadarıyla o hastanede hiçbir doktor gelmiyor doğuma mcburn nöbetçi doktor ilgileniyor bı tane e doğuma gelen başka hastanede doktor buldum ama onunda doğum sonrası hemsirelerinden memnun değiller ilgisizlernis sonuçta doğum.sonraso da önemli emzirme vs.anlıyorum.şimdi batık kadn doğum doktorlarında adı geçmiyo.peki sen doğum yapınca gece gelecekmi.genelde nöbetçi ilgileniyrmuş.
Tabiki insan kendi doktorunuza ister ama gece olunca nöbetçi geliyor yani bazı hastanelerde ek ücretler kendi doktorumdan geliyor sanırımbu dr. kim hangi hastane .kontrole gittiğimiz doktorun doğuma girmesi mantıklı değilmi sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?